הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי בטן

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני מתאמן כ4 שנים בערך כאשר חלקפ עם מאמן שבונה לי תפריט תזונה ותוכנית אימונים כמו כן משנה את זה בהתאם לתהליך…בזמן האחרון אני חווה כאבי בטן ושילשולים והרגשה שהאוכל לא באמת נספג לי ופשוט יוצא וזה קורה לי כמעט אחרי כל ארוחה, בהתייעצות עם המאמן הוא הוריד לי את
כמות הפחמימה ביום ואז יום אחד ראיתי שיפור ללא שילשולחם אבל יום אחרי חזר לא כמו בכמותה
הגבוהה אבל עדיין קיים…אני ממש מתבאס מזה כי אני מרגיש שזה פוגע לי בתהליך הגדילה, הייתי
אצל רופא אמר לי להביא לו דגימת צואה ובדיקת דם וזה מה שאני יעשה יום ראשון…
השאלה מה דעתכם ואם אתם מכירים דבר כזה או קרה לכם ומה עשיתם…?
נמשך בערך שבוע אולי יום יותר

כמה זמן זה?
בהתייעצות עם המאמן הוא הוריד לי את
כמות הפחמימה ביום ואז יום אחד ראיתי שיפור ללא שילשולחם אבל יום אחרי חזר לא כמו בכמותה
הגבוהה אבל עדיין קיים…
נמשך בערך שבוע אולי יום יותר
שבוע מאז שהכל התחיל או שבוע מאז היום הרגוע?

שבוע וחצי בערך מאז שכל התחושה הזאת התחילה
אז לא בקטע רע, אבל תהיה גבר ותמשיך הלאה. קורה לפעמים שיש וירוס בבטן או משהו, אין מה להתרגש וללכת בגלל זה לרופא.
אם זה היה נמשך 3 שבועות בערך אז הייתי מתחיל לשחק עם מאכלים שונים ולראות אם יש השפעה, ואם גם זה לא עוזר הולך לרופא.
אבל מה אתה מתעסק בזה, זה כולה שבוע וחצי! רק ההתעסקות בזה תעשה לך רע.

• פותח/ת השרשור
אז לא בקטע רע, אבל תהיה גבר ותמשיך הלאה. קורה לפעמים שיש וירוס בבטן או משהו, אין מה להתרגש וללכת בגלל זה לרופא.
אם זה היה נמשך 3 שבועות בערך אז הייתי מתחיל לשחק עם מאכלים שונים ולראות אם יש השפעה, ואם גם זה לא עוזר הולך לרופא.
אבל מה אתה מתעסק בזה, זה כולה שבוע וחצי! רק ההתעסקות בזה תעשה לך רע.
וואלה אחי זה ממש מטריד אותי ולא כי אכפת לי שכואב לי הבטן אכפת לי כי אני מרכיש שזה תוקע אותי באימונים אני מרגיש שהשרירים שלי יותר רקים זה מבאס אותי ואני לא מקבל פאמפים ככ

וואלה אחי זה ממש מטריד אותי ולא כי אכפת לי שכואב לי הבטן אכפת לי כי אני מרכיש שזה תוקע אותי באימונים אני מרגיש שהשרירים שלי יותר רקים זה מבאס אותי ואני לא מקבל פאמפים ככ
שמע אין מה לעשות, פעם ב חוטפים וירוס או משהו וזה חלק מהחיים. מה גם ששבועיים רעים זה לא מה שיהרוס לך תהליך כזה ארוך.
כל הדאגה הזאת והoverthinking זה בעיקר מה שיעשה לך רע. פשוט תקבל את זה שעכשיו אתה קצת פחות בטוב ושזה קורה.

אם זה ימשיך לך עוד איזה שבועיים אז אולי כדאי להתחיל לחשוב מה עושים. אבל שים לב שהרבה מהבעיות בבטן מושפעות מסטרס, ולהילחץ מזה רק יעשה רע לבטן.

תיוועץ עם המאמן / תזונאי שלך לגבי סיבים תזונתיים, שינוי סוג האוכל.
אם הבעיה אקוטית סביר להניח שפתרון אקוטי יספיק (כמו להכניס יותר אורז למשל)

• פותח/ת השרשור
שמע אין מה לעשות, פעם ב חוטפים וירוס או משהו וזה חלק מהחיים. מה גם ששבועיים רעים זה לא מה שיהרוס לך תהליך כזה ארוך.
כל הדאגה הזאת והoverthinking זה בעיקר מה שיעשה לך רע. פשוט תקבל את זה שעכשיו אתה קצת פחות בטוב ושזה קורה.

אם זה ימשיך לך עוד איזה שבועיים אז אולי כדאי להתחיל לחשוב מה עושים. אבל שים לב שהרבה מהבעיות בבטן מושפעות מסטרס, ולהילחץ מזה רק יעשה רע לבטן.
יש פרט חשוב ששכחתי לציין אני חושב שפחות או יותר זה התחיל מאז שהפסקתי עפ הmk הייתי שלושה חודשים על mk יש מצב שזה הגיוני? יש מצב שיש איזה נזק לציר ? למרות שזה אמ קי לא אמור להיות

יש פרט חשוב ששכחתי לציין אני חושב שפחות או יותר זה התחיל מאז שהפסקתי עפ הmk הייתי שלושה חודשים על mk יש מצב שזה הגיוני? יש מצב שיש איזה נזק לציר ? למרות שזה אמ קי לא אמור להיות
וואלה אין לי מושג בחומרים

היי,
קודם כל תהיה רגוע.
ממה שאתה מתאר עושה רושם שמדובר בזיהום, אולי ויראלי, שבד"כ גם עובר לבד.
אם המצב נמשך ללא שיפור כדאי לבצע תרבית צואה ולהמשיך בירור עם רופא המשפחה שגם ייתן לך טיפול בהתאם.

בנוסף, תבדוק האם השתנה משהו בתפריט שלך, שמא קיימת אצלך רגישות למזון מסוים ואז אפשר לנסות לבודד.

בזמן הזה תשתדל לאכול מאכלים קלים לעיכול ותקפיד יותר על שתיית מים.

תרגיש טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית