הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה להרדם מה המוצר הכי טוב שיעזור לי?

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
יש ימים שאני לא מצליח להרדם במיוחדבימים שלקחתי כדור קפאין ואז אני פשוט כמה שעות במיטה ואני חייב לקום באוץה השעה בבוקר. ומה שיוצא זה שאני לא ישן 8 שעות כמו שצריך..
אני מחפש משהו שיעזור לי להרדם מתי שאני רוצה ללא בעיה אפילו אם אני לא עייף. ומאוד חשוב שזה לא ישפיע על היום למחרת שאני מתעורר וישאיר אותי עם עייפות (כמו כל הכדורי שינה שמביאים בבית מרקחת)
תודה

לאו דווקא כי כמו שאמרתי ממה שהבנתי השינה עצמה היא פחות איכותית ושגם אם אני מצליח להירדם וישן 8 שעות זה לא משתווה בכלל ל8 שעות בשעות הלילה (הפרשת מלטונין הורמון גדילה ולא זוכר בדיוק את שאר הסיבות)
overthinking

לא חושב שאיכות שינה זה overthinking. אני ישן לא בשעות רגילות
אבל אם אתה לא מרגיש עייף ולא מרגיש שום בעיה אז מה בדיוק אתה מנסה לפתור?
העניין הוא שיש דברים שרק החשיבה שלהם יוצרת את הבעיה, ולהתחיל לחשוב באיזה שעה לישון זה מיותר (אלא אם אתה הולך לישון ב3 בצהריים כל יום שזה לא המצב). תתעסק בדברים החשובים ואל תתיש לעצמך את המוח בדברים מיותרים, תאמין לי בתור overthinker ופרפקציוניסט בעצמי אני יודע כמה זה מזיק.
לא חושב שאיכות שינה זה overthinking. אני ישן לא בשעות רגילות
ואגב, ללכת לישון ב23 בלילה זה די רגיל

ואגב, ללכת לישון ב23 בלילה זה די רגיל

כנראה קראת לא נכון, אני ישן בין השעות 2:00-4:00 לפנות בוקר. אני חושב שזה לא שולי אם ובאמת זה משפיע כמו שאומרים, כי שינה זה לא שולי (לבריאות בכלל)

אבל אם אתה לא מרגיש עייף ולא מרגיש שום בעיה אז מה בדיוק אתה מנסה לפתור?

לא חושב שזה שאני לא מרגיש עייף זה אינדיקציה למה ששאלתי. כמו להגיד שלא הרגשתי רע כשעישנתי סיגריות אז לא הייתה סיבה להפסיק. מבין מה אתה בא להגיד על ההתעסקות אבל סהכ שאלה לגיטימית על משהו די חשוב לדעתי

נערך לאחרונה:
@SkubiDi
@OA

יוצא לי ברוב הימים לישון בשעות מאוחרות (2:00-4:00) כי אני עובד מאוחר. עדיין ישן 7-8 שעות אבל הבנתי שהגוף שלנו במקור לא מתוכנת לישון בשעות האלה ושהשינה תהיה הרבה פחות איכותית ותהיה נחותה משמעותית מ8 שעות שמתחילות בשעות המוקדמות של הלילה.

ידוע לכם אם שווה וכדאי בשביל זה להשתמש במלטונין כדי לתת אפקט מדומה של שנת לילה, או שאם אני לא מרגיש בעיות שינה אז אין צורך?

מלטונין בשחרור מושהה אולי יכול לעזור לאיכות השינה, אבל תפקידו המרכזי הוא ״תיקון השעון הביולוגי״ ובשפה פשוטה- עוזר להירדם.

לא חושב שזה שאני לא מרגיש עייף זה אינדיקציה למה ששאלתי
אני דווקא חושב שזה כן אינדיקציה. בניגוד לדןגמה שאמרת על סיגריות - סיגריות עושות נזק אחרי שנים של שימוש, ותופעות של שינה לא איכותית אתה כנראה תרגיש כבר אחרי ימים/שבועות

ותופעות של שינה לא איכותית

תרגיש כבר אחרי ימים/שבועות
אין מדוייק מזה!
זה בראש ובראשונה,הביא אותי למצב שכל בדיקות הדם שלי,היו נראות נורא! בדגש על חתך הורמונלי..

כל הרופאים/פר שהייתי אצלהם,אמרו חד משמעית,שינה זה בראש סדר העדיפויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית