הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת תוכנית אימון ייעוץ

• פותח/ת השרשור MarkoV
  • פורסם בתאריך

MarkoV

משתמש מתחיל
77
8
נק' מוניטין:
8
77
8
היי חברים, שלום לכולם
לפני כשבוע ביקשתי כאן את חוות דעתכם- בנוגע לא.ש הנוכחי בו אני נמצא-

מה שעוד יותר תרם לבחירה שלי להמשיך בגירעון קלורי הנוכחי בו אני נמצא(חיטוב)

מתאמן מתחיל(התאמנתי עוד מגיל 14 פה ושם בקליסטניקס ובחדכ, אך מבחינת משקלי עבודה+ ההתאוששות שלי, ולפי מה שצברתי מהידע בפורומים- התשובה רשומה לפני הסוגריים)

ידוע לי שאין הבדל רב בין תוכניות בתקופת מסה ובתקופת חיטוב.

אך כמובן שיש מצבים כמו לבחור SS או וואטאבר בחיטוב- שלפי הבנתי זה גם אפשרי למתאמן מתחיל כמוני, אך בטוח שיש אופציות טובות יותר 😃

לכן- אשמח לקבל את חוות דעתכם.
גיל 20
משקלי ג- 95
גובה 184
א.ש מוערך בפורום (22-25% בערך)

מטרה- ירידה לא.ש נמוך יותר (שואף ל15-14 +-)דגש על ניסיון לעלות במשקלי עבודה בתרגילי בסיס כמה שיותר, ושמירתם- למקס העתידי ל5 שאגיע.

כרגע בגירעון של בערך 300-500 מהRMR, וחושב שכך אשאר כל עוד לא תהיה תקיעה בירידה במשקל(ב5.1 שקלתי 97.8 בוקר בערך, מאמין שקצב ירידה טוב כרגע)
משקלי עבודה נוכחיים-
בנץ 75x5
סקוואט 75x5
דדליפט 115x5
פרס 42.5x5
התחלתי בFBW מחולק פשוט מהפורטל שכולל בו את תרגילי הבסיס.(לפני כחודש)
אך שוב כפי שאמרתי, חושב שיש אופציות טובות יותר, ולשם זה אני כאן.

משקלי עבודה לפני התוכנית FBW
סקוואט 60x5
בנץ 62.5x5
דדליפט 85x5
פרס 37.5x5
קראתי קצת על הלינארית של ביל סטאר, שבתוספת של תרגילי עזר אולי כן תוכל להתאים לי.

ואם יש לכם עוד רעיונות- אשמח לשמוע:)

תודה רבה:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי אתה מחפש כוח או גוף
לא הבנתי.. אז אתה אומר שאם אני אעבוד עם המשקלים הנוכחיים, ועוד- אוריד 20-40% מהם לנפח גבוהה, ויוסיף 5 תרגילים לכל קבוצת שריר… יתן לי גוף ״מעוצב יותר״ לעומת התקדמות במשקלי עבודה בתרגילי בסיס בצורה נכונה וזהירה? בתור מתאמן מתחיל?

בכל מקרה, לא חושב שתוכנית ״כוח״ או ״תוכנית למסה״ או ״תוכנית לחיטוב״ משנות במצבי הנוכחי,

ולא, מעדיף לא להוסיף עוד סטיגמות נפוצות…
תודה:)

לא הבנתי.. אז אתה אומר שאם אני אעבוד עם המשקלים הנוכחיים, ועוד- אוריד 20-40% מהם לנפח גבוהה, ויוסיף 5 תרגילים לכל קבוצת שריר… יתן לי גוף ״מעוצב יותר״ לעומת התקדמות במשקלי עבודה בתרגילי בסיס בצורה נכונה וזהירה? בתור מתאמן מתחיל?

בכל מקרה, לא חושב שתוכנית ״כוח״ או ״תוכנית למסה״ או ״תוכנית לחיטוב״ משנות במצבי הנוכחי,

ולא, מעדיף לא להוסיף עוד סטיגמות נפוצות…
תודה:)
5 חזרות זה לא נפח גבוה
צטט אותי שתסיים סקיני פט במקרה הטוב או סתם שמן

אם המטרות שלך זה להוריד אחוזי שומן ולהתחזק בתרגילי בסיס אתה יכול פשוט להיות בגרעון קלורי ולעשות SS לחודשיים שלושה הראשונים שלך בכיף.

וגם fbw מהפורטל תתאים אחלה למטרה הזו, פשוט היא פחות ספציפית לתרגילי הבסיס ויש שם עוד דברים חוץ מזה. לא שאני חושב שלמתאמן מתחיל זה משנה משהו, העיקר שתתמיד במשהו ויהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אם המטרות שלך זה להוריד אחוזי שומן ולהתחזק בתרגילי בסיס אתה יכול פשוט להיות בגרעון קלורי ולעשות SS לחודשיים שלושה הראשונים שלך בכיף.

וגם fbw מהפורטל תתאים אחלה למטרה הזו, פשוט היא פחות ספציפית לתרגילי הבסיס ויש שם עוד דברים חוץ מזה. לא שאני חושב שלמתאמן מתחיל זה משנה משהו, העיקר שתתמיד במשהו ויהיה בסדר.

אין בעיה למשוך FBW לכל תקופת החיטוב כן?

שקלתי האמת להתחיל SS+ תרגילי עזר לאחר סיום התקופה, שאהיה בפלוס קלורי.

וכן גם חשבתי על SS+ תרגילי עזר גם עכשיו- בתקופה עצמה,

יכול להיות שכן נשמע טוב,שוקל עוד אופציות ולאחר מכן אחליט.

אין בעיה למשוך FBW לכל תקופת החיטוב כן?

שקלתי האמת להתחיל SS+ תרגילי עזר לאחר סיום התקופה, שאהיה בפלוס קלורי.

וכן גם חשבתי על SS+ תרגילי עזר גם עכשיו- בתקופה עצמה,

נשמע טוב.

העניין שעל 95 קג ו22% אתה יכול גם להתחזק וגם לרדת במשקל בלי להשתגע יותר מידי. SS תיתן לך אחלה של היכרות עם הרמות הבסיס והיא מאוד מינימליסטית אם אתה מתחבר לסגנון הזה, כל מה שצריך זה כלוב, מוט פלטות וספה. ברור שאפשר להוסיף תרגילי עזר ותרגילים יותר קוסמטים אבל לא ציינת שזה אחת המטרות. נטו בשביל להתחזק בתרגילי בסיס התכנית היא אחלה ותסגור פינה לחודשיים שלושה שלאחר מכן תוכל להמשיך למשהו אחר בהתאם למטרות שלך.

העניין שעל 95 קג ו22% אתה יכול גם להתחזק וגם לרדת במשקל בלי להשתגע יותר מידי. SS תיתן לך אחלה של היכרות עם הרמות הבסיס והיא מאוד מינימליסטית אם אתה מתחבר לסגנון הזה, כל מה שצריך זה כלוב, מוט פלטות וספה. ברור שאפשר להוסיף תרגילי עזר ותרגילים יותר קוסמטים אבל לא ציינת שזה אחת המטרות. נטו בשביל להתחזק בתרגילי בסיס התכנית היא אחלה ותסגור פינה לחודשיים שלושה שלאחר מכן תוכל להמשיך למשהו אחר בהתאם למטרות שלך.
מה ss דיי להרוס לאנשים תחיים די כוס אמק

אם המטרה שלך זה להתחזק ואתה מסוגל לבצע עוד את ss אני ממליץ עליה בחום, אם המטרה זה פיתוח גוף לא תראה איתה שינוי בפלג גוף עליון.

מה אכפת לי ממנו תגיד לי מה אתה דבע,כועס כי אתה ילד מעצבן זין
מדבר מסריח לאנשים בפורום כל פעם פותח משתמש חדש שבמציאות אתה מישמש תדבר יפה לאנשים בפורופ שמעת יא מכוער
איפה דברתי מסריח?
אתה לא פתחת משתמש חדש?
מציע לך לנשום עמוק ולספור עד 10 אם אתה עדיין כועס אז לך תשתה כוס מים קרים

אם המטרה שלך זה להתחזק ואתה מסוגל לבצע עוד את ss אני ממליץ עליה בחום, אם המטרה זה פיתוח גוף לא תראה איתה שינוי בפלג גוף עליון.
גם מבחינת כוח בפלג גוף עליון הוא לא עומד לראות שינוי אם הוא עושה SS

איפה דברתי מסריח?
אתה לא פתחת משתמש חדש?
מציע לך לנשום עמוק ולספור עד 10 אם אתה עדיין כועס אז לך תשתה כוס מים קרים

ואלה מחכה לראות אותך יא טמבל

תוכנית זין בתחת הss הזה
שלא תעזו לעשות אותה
למטרות כוח היא מעולה
תלוי בבנאדם ואיך הוא מגיב אליה, בהתחלה כולם יגיבו אליה טוב, ומקסימום בהמשך אפשר להעלות את התדירות של הלחיצות. אבל הבסיס שלה מעולה.

SS מעולה לכח גם לדעתי אם עובדים נכון, לא נתקלתי במישהו שלא התחזק משמעותית איתה. אבל אם אתה רוצה גם כח וגם לפתח גוף, והמטרה בגדול היא גוף לפני כח, תחפש איזה AB שיכולה להתאים לך, בגדול אין מה להתחכם יותר מידיי, פה בפורטל יש אחלה תוכניות, לג'ף ניפרד יש אחלה תוכניות שיכולות להתאים לך, אם אתה מסתבך עם למצוא תשלח לי הודעה פרטית ואעביר לך.

בחיטוב מספיק שתפעיל את השרירים עם 70%+ פעם פעמיים בשבוע והמסה צריכה להישאר
להתחזק אתה יכול טכנית ועצבית בעיקר
הייתי עושה פעמיים בשבוע סקואט במקום 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית