הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה אתם מקבלים את האשלגן שלכם ?

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
ביים נגיד שאני לא אוכל תפוא
מאיפה אני יכול להגיע ל 4000mg אשלגן ביום ? זה כמעט בלתי אפשרי..

ברור שאני צודק
ישחל מושג לכמה אשלגן אתה מגיע?
אתה יודע למה בקושי מוכרים תוסף אשלגן? (תוכל למצוא אצל חברות ספציפיות, אבל תתקשה למצוא).

כי מגיעים לכמות היומית בקלות רבה מבלי לשים לב.
אם אתה לא אוכל פירות וירקות בכלל בתזונה שלך, יש לך בעיות הרבה יותר גדולות מאשלגן.

מציע לך להתחיל לשלב פירות וירקות בתפריט שלך.

רימון, אבוקדו, שקדים, פקאנים, אגוזים (לא קלוי), תפוח אדמה (קליפה), בטטה, רסק, תרד,
סלק, מנגולד, שעועית על רוב צבעיה, חלב, פירות הדר, מלון, בננות, קיווי, שזיפים, משמשים,
פירות יבשים, דלורית, מי-קוקוס, מלון, בשר, דגים, אפונה, חומוס, פול, פולי סויה ומוצרי סויה,
גזר, קישואים, יוגורט, גבינה צהובה, ברוקולי, גזר, סרדינים, קייל, פטריות...

בקיצור, לא חסר מקורות טובים.

אתה יודע למה בקושי מוכרים תוסף אשלגן? (תוכל למצוא אצל חברות ספציפיות, אבל תתקשה למצוא).

כי מגיעים לכמות היומית בקלות רבה מבלי לשים לב.
אם אתה לא אוכל פירות וירקות בכלל בתזונה שלך, יש לך בעיות הרבה יותר גדולות מאשלגן.

מציע לך להתחיל לשלב פירות וירקות בתפריט שלך.
לא מוצאים כי הבנתי שבמכה אחת מאוד מסוכן לצרוך אשלגן, אם כי אני זוכר בפודקאסט שדוקטור ריפטו התנגד ואמר שזה נדיר, לפי FDA לרוב הם מגבילים לאיזה 99 מ״ג משהו עם הלב ואיזון מינרלים בגוף
רימון, אבוקדו, שקדים, פקאנים, אגוזים (לא קלוי), תפוח אדמה (קליפה), בטטה, רסק, תרד,
סלק, מנגולד, שעועית על רוב צבעיה, חלב, פירות הדר, מלון, בננות, קיווי, שזיפים, משמשים,
פירות יבשים, דלורית, מי-קוקוס, מלון, בשר, דגים, אפונה, חומוס, פול, פולי סויה ומוצרי סויה,
גזר, קישואים, יוגורט, גבינה צהובה, ברוקולי, גזר, סרדינים, קייל, פטריות...

בקיצור, לא חסר מקורות טובים.

תאכלס נכון, אבל אני כמעט בטוח שברוב התפריטים שאנשים מעלים פה בכל זאת אין מספיק

לא מוצאים כי הבנתי שבמכה אחת מאוד מסוכן לצרוך אשלגן, אם כי אני זוכר בפודקאסט שדוקטור ריפטו התנגד ואמר שזה נדיר, לפי FDA לרוב הם מגבילים לאיזה 99 מ״ג משהו עם הלב ואיזון מינרלים בגוף

תאכלס נכון, אבל אני כמעט בטוח שברוב התפריטים שאנשים מעלים פה בכל זאת אין מספיק

לא יקרה כלום אם תפספס את הצריכה המומלצת במעט, כל עוד זה לא גורף ואין חוסר ידוע לא רואה סיבה לתסף.

לא יקרה כלום אם תפספס את הצריכה המומלצת במעט, כל עוד זה לא גורף ואין חוסר ידוע לא רואה סיבה לתסף.
אני בדקתי והייתי מגיע ל1500 כזה במקום 3000+
מצאתי תוסף שבדרך עכשיו רוצה לבדוק אם יהיה לי פחות craps בשרירים, אם כן אעדכן פה איפשהו

אני בדקתי והייתי מגיע ל1500 כזה במקום 3000+
מצאתי תוסף שבדרך עכשיו רוצה לבדוק אם יהיה לי פחות craps בשרירים, אם כן אעדכן פה איפשהו
לקחתי את התוסף לפני כמה שנים, תתכונן לשילשולים.

כשהייתי מאושפז עם קרוהן, התוסף היה חיוני, ולא גרם לי תופעות לוואי, אבל ברגיל, לא מומלץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית