עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואתה מצליח להגיע לכמות מספקת עם זה כל יום ?בננה, תמרים, אבוקדו, מוצרי חלב
ואתה מצליח להגיע לכמות מספקת עם זה כל יום ?
כנראה שאתה תגיע לכמות היומית מבלי לדאוג לזה בכלל..ואתה מצליח להגיע לכמות מספקת עם זה כל יום ?
בננות , מכל הסוגים @Dark Soul Omega
״הרקובות הם דבש״ - נילי פרנסיס 😃הרקובות הכי טעימות
לא נכוןכנראה שאתה תגיע לכמות היומית מבלי לדאוג לזה בכלל..
טוב אחי אתה צודקלא נכון
קשה להגיע לכמות היומית...
וגם צריך להגיע לכמות מסוימת לעומת הנתרן
ברור שאני צודקטוב אחי אתה צודק
אתה יודע למה בקושי מוכרים תוסף אשלגן? (תוכל למצוא אצל חברות ספציפיות, אבל תתקשה למצוא).ברור שאני צודק
ישחל מושג לכמה אשלגן אתה מגיע?
כבר דיברנו על זה שאתה מתאמן הרבה שנים אבל אין לך תוצאות, זה למה..ברור שאני צודק
מותק,זה משפט של סבתא אסתר״הרקובות הם דבש״ - נילי פרנסיס 😃
לא מוצאים כי הבנתי שבמכה אחת מאוד מסוכן לצרוך אשלגן, אם כי אני זוכר בפודקאסט שדוקטור ריפטו התנגד ואמר שזה נדיר, לפי FDA לרוב הם מגבילים לאיזה 99 מ״ג משהו עם הלב ואיזון מינרלים בגוףאתה יודע למה בקושי מוכרים תוסף אשלגן? (תוכל למצוא אצל חברות ספציפיות, אבל תתקשה למצוא).
כי מגיעים לכמות היומית בקלות רבה מבלי לשים לב.
אם אתה לא אוכל פירות וירקות בכלל בתזונה שלך, יש לך בעיות הרבה יותר גדולות מאשלגן.
מציע לך להתחיל לשלב פירות וירקות בתפריט שלך.
רימון, אבוקדו, שקדים, פקאנים, אגוזים (לא קלוי), תפוח אדמה (קליפה), בטטה, רסק, תרד,
סלק, מנגולד, שעועית על רוב צבעיה, חלב, פירות הדר, מלון, בננות, קיווי, שזיפים, משמשים,
פירות יבשים, דלורית, מי-קוקוס, מלון, בשר, דגים, אפונה, חומוס, פול, פולי סויה ומוצרי סויה,
גזר, קישואים, יוגורט, גבינה צהובה, ברוקולי, גזר, סרדינים, קייל, פטריות...
בקיצור, לא חסר מקורות טובים.
לא מוצאים כי הבנתי שבמכה אחת מאוד מסוכן לצרוך אשלגן, אם כי אני זוכר בפודקאסט שדוקטור ריפטו התנגד ואמר שזה נדיר, לפי FDA לרוב הם מגבילים לאיזה 99 מ״ג משהו עם הלב ואיזון מינרלים בגוף
תאכלס נכון, אבל אני כמעט בטוח שברוב התפריטים שאנשים מעלים פה בכל זאת אין מספיק
אני בדקתי והייתי מגיע ל1500 כזה במקום 3000+לא יקרה כלום אם תפספס את הצריכה המומלצת במעט, כל עוד זה לא גורף ואין חוסר ידוע לא רואה סיבה לתסף.
לקחתי את התוסף לפני כמה שנים, תתכונן לשילשולים.אני בדקתי והייתי מגיע ל1500 כזה במקום 3000+
מצאתי תוסף שבדרך עכשיו רוצה לבדוק אם יהיה לי פחות craps בשרירים, אם כן אעדכן פה איפשהו