הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תפריט

• פותח/ת השרשור e1e1e1
  • פורסם בתאריך

e1e1e1

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
7
142
4
בחודשיים האחרונים ניסיתי להיות מאוד מדוקדק בתפריט והכמויות והתפריט לפי התמונה המצורפת

עכשיו היום במקרה נתקלתי בבאנר לבדיקת RMR ומסתבר שעם אימוני כח של כ-4 פעמים בשבוע הRMR שלי הוא כ2800 (83 קילו, גובה 187) בזמן שאני אוכל בקושי 2200
למרות זאת אני שומר על המשקל, סביב ה80 קילו ואפילו עליתי קצת לאחרונה לכמעט 84.
מבחינת היקפים אני עולה גם בשריר אבל גם בשומן.
הייתי בטוח שאני על נטרלי או שמשהו בתזונה שלי לא טוב. אבל מסתבר שאני בגרעון יומי דיי גדול. יש למישהו הסבר לזה? אני עושה כח 4 פעמים בשבוע, ללא אירובי בכלל ועובד בעבודה משרדית

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 45.3 · צפיות: 54
  • פותח/ת השרשור
מה זה נטיה לעלייה בשומן? מאיפה אתה יודע שיש לך דבר כזה?
עם מאזן שלא רחוק קיצונית מהניטרלי, גם אם זה מסה, לא תראה הבדל קיצוני בין אנשים אחרים בהנחה שאתם עולים באותו קצב במשקל ושניכם עובדים עם תוכנית טובה.
מעניין אותי מאיפה הסקת שיש לך נטיה לעלייה בשומן.

מהמראה, גנטיקה ומאחוז שומן שעומד כרגע על 15-16% ומתרכז בעיקר בבטן התחתונה, כלומר הפיזור של השומן בגוף גרוע אצלי

מהמראה, גנטיקה ומאחוז שומן שעומד כרגע על 15-16% ומתרכז בעיקר בבטן התחתונה, כלומר הפיזור של השומן בגוף גרוע אצלי
בוא אני אגלה לך סוד... ל99% האנשים השומן מתרכז בעיקר בבטן:secret:
המראה שלך זה תוצאה של האימונים/חוסר אימונים שעשית בשילוב עם התזונה שאכלת.
את הגנטיקה שלך אני בספק אם אתה יכול לדעת.

קיצור- תשמח, אין לך איזה בעיה ביחס לאנשים אחרים, והסיכוי שלך להרוויח גוף איכותי שווה לאנשים אחרים. תתאמן טוב, תאכל טוב, תישן טוב, תראה תוצאות טובות. כל השאר זה תירוצים.
בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
בוא אני אגלה לך סוד... ל99% האנשים השומן מתרכז בעיקר בבטן:secret:
המראה שלך זה תוצאה של האימונים/חוסר אימונים שעשית בשילוב עם התזונה שאכלת.
את הגנטיקה שלך אני בספק אם אתה יכול לדעת.

קיצור- תשמח, אין לך איזה בעיה ביחס לאנשים אחרים, והסיכוי שלך להרוויח גוף איכותי שווה לאנשים אחרים. תתאמן טוב, תאכל טוב, תישן טוב, תראה תוצאות טובות. כל השאר זה תירוצים.
בהצלחה:)

משתדל לעשות את המקסימום חחח בגלל זה ביקשתי פה גם חוות דעת על התפריט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית