הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמודדות עם כאבי שרירים

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
כל שבוע מחדש אני מתמודד עם כאבי שרירים בעיקר באיזור הכתף לבייספס בחיבור , סליחה על חוסר השפה המקצועית כאן פשוט אין לי שמץ איך קוראים לאיזור הזה .. בנוסף כאבים ברגליים אני מרים משקלים כבדים משבוע לשבוע ורציתי להתעניין בדרכי טיפול לזה יש לי חבר שלוקח כדורי כורכום ואומר שזה עוזר נניח מישהו ניסה?
בנוסף רק הוסיף שאני מבצע מתיחות ועדיין אני נתפס וסובל מכאבים חוזרים אני בדרך כלל מבריא אחרי כמה ימים אבל זה פוגע בי באימונים ביום שלאחר מכן נניח או יומיים אחריי ..

נשמע שאתה צריך להבין למה כואב לך כל כך, סביר להניח שזה יותר תכנון אימונים, טכניקה ושיקום מאשר איזה בעיה מיוחדת
לא יודע לגבי כדורי כורכום אבל אנחש שזה די זניח כנראה, שינה ותזונה יותר חשובים

כל שבוע מחדש אני מתמודד עם כאבי שרירים בעיקר באיזור הכתף לבייספס בחיבור , סליחה על חוסר השפה המקצועית כאן פשוט אין לי שמץ איך קוראים לאיזור הזה .. בנוסף כאבים ברגליים אני מרים משקלים כבדים משבוע לשבוע ורציתי להתעניין בדרכי טיפול לזה יש לי חבר שלוקח כדורי כורכום ואומר שזה עוזר נניח מישהו ניסה?
בנוסף רק הוסיף שאני מבצע מתיחות ועדיין אני נתפס וסובל מכאבים חוזרים אני בדרך כלל מבריא אחרי כמה ימים אבל זה פוגע בי באימונים ביום שלאחר מכן נניח או יומיים אחריי ..
לגבי הכדורי כורכומין הייתי לוקח,לא הרגשתי מיוחד,ניסיתי גם דברים אחרים בכל התחום הזה של התוספי מזון וצמחים ושורשים האלה הכל שטויות וחארטה.
גם לא בקטע של ספורט גם מבחינה נפשית וכאלה הכל שטויות ומחקרים שנועדו למכור.

לגבי הכדורי כורכומין הייתי לוקח,לא הרגשתי מיוחד,ניסיתי גם דברים אחרים בכל התחום הזה של התוספי מזון וצמחים ושורשים האלה הכל שטויות וחארטה.
גם לא בקטע של ספורט גם מבחינה נפשית וכאלה הכל שטויות ומחקרים שנועדו למכור.

יש משהו במה שאתה אומר,
אבל חשוב שתדע שרוב התוספים/ויטמינים/מינרלים שחברי הפורום פה לוקחים, מוכחים ועובדים ללא ספק. כמובן שכורכום שנוי במחלוקת. אבל תוספים כמו ויטמין D... מגנזיום... קריאטין... אין ספק שהם עושים את העבודה וחשובים מאוד.

אבל תוספים כמו ויטמין D... מגנזיום... קריאטין... אין ספק שהם עושים את העבודה וחשובים מאוד.

להגיד שהם עושה את העבודה ללא ספק זה קצת נחרץ מידי, במיוחד שאף אחד מהם לא הוכח כעוזר.
לפחות לא בצורה חד משמעית כמו שאתה מציג.

לעניין,
אין דרך אחת נכונה ובעצם אין אף דרך שהוכחה כעוזרת.

כמה דברים שאפשר לנסות,
-ניהול עומסים יותר זהיר
-שינה
-מקלחת קרה
-מקלחת חמה
-עיסוי מקומי
-הזרמת דם (הליכה / אירובי קל)
-להימנע מיושבנות
-מתיחות סטאטיות / דינאמיות
-תזונה מאוזנת
-שתיית מים
-מגנזיום / אבץ
-ויטמין D

שוב, שום דבר לא באמת הוכח כעוזר וזה די אינדיבידואלי.

*מנסיון אישי:
מגנזיום עוזר לי מאוד להתאוששות שרירים.
כורכומין הפחית לי כאבי מפרקים וטיקים כאלה ושהפסקתי לקחת זה חזר, עכשיו מתכוון לקנות שוב.
אומנם אין לי אחד כזה, אבל במקרים קיצוניים שהשריר נתפס הייתי הולך לחבר שיש לו אקדח עיסוי בבית ומשתמש בו, זה מזרים מצויין דם לאזור ולי אישית זה עזר.

מה שאתה מתאר נשמע כמו חלוקת עומסים לא נכונה ולגבי הכאב שבין הבייספס לכתף זה איזור שמאוד ידוע בדלקות לליפטרים, במיוחד שהטכניקה לא נכונה או שהעומס רב מידי ואין מספיק התאוששות.
קח שבוע deload , תוריד משקלים, תעבוד טכניקה.

לגבי תוספים, כורכומין, שמן דגים (3-4גרם ביום)ֿ, וMSM יעזרו לגידים, מפרקים וכו, מניסיון.
מגנזיום, אבץ וקומפלקס B יעזור להתאוששות וDOM.
מקלחות חמות, ולך תעשה איזה מסאג׳ רקמות עמוק טוב בקליניקה מקצועית ולא ״שוודי״ בבריכה השכונתית, ישחרר לך את כל החומצה מהשרירים.

לא יודע אם אתה טבעי או לא, אבל לכאן או לכאן אם אין לך בעיה עם זריקות, BPC-157 וTB-500 הם שניי פפטידים מעולים להתאוששות ושמירה על גידים והפחתה של דלקות בגוף, יש לי גם סרטון בנושא.

תרגיש טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות לא הייתי כאן מספר ימים מעומסים בעבודה לימודים וכו'!! לקחתי לתשומת ליבי
מה שאתה מתאר נשמע כמו חלוקת עומסים לא נכונה ולגבי הכאב שבין הבייספס לכתף זה איזור שמאוד ידוע בדלקות לליפטרים, במיוחד שהטכניקה לא נכונה או שהעומס רב מידי ואין מספיק התאוששות.
קח שבוע deload , תוריד משקלים, תעבוד טכניקה.

לגבי תוספים, כורכומין, שמן דגים (3-4גרם ביום)ֿ, וMSM יעזרו לגידים, מפרקים וכו, מניסיון.
מגנזיום, אבץ וקומפלקס B יעזור להתאוששות וDOM.
מקלחות חמות, ולך תעשה איזה מסאג׳ רקמות עמוק טוב בקליניקה מקצועית ולא ״שוודי״ בבריכה השכונתית, ישחרר לך את כל החומצה מהשרירים.

לא יודע אם אתה טבעי או לא, אבל לכאן או לכאן אם אין לך בעיה עם זריקות, BPC-157 וTB-500 הם שניי פפטידים מעולים להתאוששות ושמירה על גידים והפחתה של דלקות בגוף, יש לי גם סרטון בנושא.

תרגיש טוב.

תודה רבה אחי , אחרי שחפרתי את האינטרנט עמוק מאוד הבנתי כמה אני לא יודע המון דברים בתוכניות , תזונה וכו'.. כמו שכבר ציינת ואנשים ציינו החלוקת עומסים שלי כנראה לא נכונה הייתי מעמיס משקלים מאימון לאימון בצורה מאסיבית לגדילה מה שכן הייתי מרגיש שגם אני מאבד כוחות וכמובן התחילו הכאבים .. בשנייה שיש את הכאבים באיזור הכתף אני עוצר עבודה עושה אימוני פלג גוף תחתון בד"כ כמה ימים וחוזר לשגרה , אני טבעי כן לא מבין על מה אתה מדבר בזריקות ודברים כאלו

להגיד שהם עושה את העבודה ללא ספק זה קצת נחרץ מידי, במיוחד שאף אחד מהם לא הוכח כעוזר.
לפחות לא בצורה חד משמעית כמו שאתה מציג.

לעניין,
אין דרך אחת נכונה ובעצם אין אף דרך שהוכחה כעוזרת.

כמה דברים שאפשר לנסות,
-ניהול עומסים יותר זהיר
-שינה
-מקלחת קרה
-מקלחת חמה
-עיסוי מקומי
-הזרמת דם (הליכה / אירובי קל)
-להימנע מיושבנות
-מתיחות סטאטיות / דינאמיות
-תזונה מאוזנת
-שתיית מים
-מגנזיום / אבץ
-ויטמין D

שוב, שום דבר לא באמת הוכח כעוזר וזה די אינדיבידואלי.
קריאטין נחקר מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית