עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל אין כזה דבר מסה ניטרלי.היי המליצו לי פה חברים בפורום להתחיל מסה. בניתי לי תפריט למסה ניטרלי, אשמח אם תסתכלו שבניתי טוב אני שוקל 74 גובה 183 ס"מ ואני מתאמן פולבאדי 3 פעמים בשבוע ויחסית אני פעיל בעבודה שלי אני עושה בערך כל יום 8500 צעדים תודה 😃
אני די חדש בזה וזה זמני לחודשיים גג פשוט יש לי עור עודף בבטן ואני רוצה לראות עם זה יסדר את העור בבטןקודם כל אין כזה דבר מסה ניטרלי.
יש חיטוב / ניטרלי / מסה.
שנית, התפריט מאוד דל, כמה זמן תוכל להחזיק ככה?
הרי לאורך זמן זה כנראה ימאס לך.
שלישית, מחשבים קודם חלבון ושומן ומשלימים פחמימה מהקלוריות שנותרו.
שום תפריט שבעולם לא יכול לסדר עור עודף.אני די חדש בזה וזה זמני לחודשיים גג פשוט יש לי עור עודף בבטן ואני רוצה לראות עם זה יסדר את העור בבטן
ניתוח אני מפחד בגלל האחלמה רק אחרי חודשיים אפשר לחזור להתאמןשום תפריט שבעולם לא יכול לסדר עור עודף.
האופציה היחידה שתעבוד בוודאות זה ניתוח, האופציה השנייה היא להעלות הרבה
מסת שריר ולקוות שזה יטשטש מעט.
מהתמונה ששלחת לא נראה שיש לך עור עודף, סתם כרס קטנה של סקיני פאט.אני די חדש בזה וזה זמני לחודשיים גג פשוט יש לי עור עודף בבטן ואני רוצה לראות עם זה יסדר את העור בבטן
משאני קטן אני זוכר את עצמי שמן ובא לי סוף סוף להראות טוב אז אני יותר מידיי אובססיבי על המראה ובמיוחד הבטן 🫤מהתמונה ששלחת לא נראה שיש לך עור עודף, סתם כרס קטנה של סקיני פאט.
אני מבין, אבל זה פשוט לא קשור לעור עודף. תשאר בניטרלי או מסה קלה מאוד ותתאמן חכם (אתה מוזמן להיעזר בפורום בשביל לקבל חוות דעת על התוכנית שלך) והכרסונת הזאת תעלם.משאני קטן אני זוכר את עצמי שמן ובא לי סוף סוף להראות טוב אז אני יותר מידיי אובססיבי על המראה ובמיוחד הבטן 🫤
מהתמונה ששלחת לא נראה שיש לך עור עודף, סתם כרס קטנה של סקיני פאט.
בהחלט ירדתי הרבה ירדתי 30 קילו בחצי שנהלא מסכים, זה נראה שיש לו קצת עור עודף בבטן התחתונה. הוא כנראה ירד די הרבה במשקל.
אבל זה אכן יראה הרבה יותר טוב עם מסת שריר.