נק' מוניטין:
0
- 5
- 0
שלום לכולם אם מישהו יודע האם הארגון ipc בישראל הוא הוא לא טבעי בכלל. או שיש שם קטגוריות לטבעיים או שהכל לא טבעי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בתור מתחרה - בתור מישהו שרואה תחרויות על בסיס קבועלא מפוקח בשום צורה,
ואיגוד ברמה מאוד נמוכה.
הייתי ממליץ ללכת לWNBF בלבד.
גם הNABBA בלי פיקוח ומנוהל ביזיון.
אוקיי בוא נבהיר משהו,אם אתה מדבר מבחינת רמה של מתחרים ?
המתחרים הטבעיים הכי מרשימים שיש בארץ וגם בעולמי.WNBF רמה פח
אוקיי בוא נבהיר משהו,
להגיד רמה של מתחרים מה הכוונה?
הרי ברגע שאתה על חומרים אין גבול לרמה שלך, בניגוד לאיגוד ששואף להיות טבעי.
המתחרים הטבעיים הכי מרשימים שיש בארץ וגם בעולמי.
אתה לא יכול לעשות בקרת איכות לפי הנוחות שלך,
ברגע שאין פיקוח הרמה יכולה בפוטנציאל להגיע גם למר אולימפיה.
ועובדתית זה שניצח בWNBF בבודיבילדינג לקח גם מקום ראשון בIPC,
ואני שניצחתי בWNBF במן פיזיק לקחתי מקום ראשון בNABBA.
והבחור שהפסיד גם בWNBF וגם בNABBA לקח מקום ראשון בIPC (שאף אחד מהמנצחים באחרות לא היה שם)
אני מעדיף לא לדבר על אנשים ספציפיים אבל אמרתי לך מה אני חושב על הNABBA.יש מישהו שאני מכיר שלקח מקום 1, וניצח גם בNABBA (תאי) נראה על הפנים לפי דעתי
אני לא צריך להגיד כי זו עובדה מוגמרת, וחלילה לא שטויות. מכבד את דעתך.תגיד שזה בגלל שאתם טבעיים, תגיד שאני מדבר שטויות אבל ככה זה מרגיש ונראה לי.
בהתחשב בזה שהם טבעיים אז כן, אני לגמרי חושב שהם מרשימים.להגיד שהם הכי מרשימים ? מרשים שהגיעו לאחוז שומן כזה כן, הנחישות וכוח רצון ? חד משמעית, אבל ״הכי מרשימים״ מצטער אני אישית חולק עליך.
אני ממש לא זוקף לזכות ידע של אדם את הפיזיק שלו, כנראה שזה הדבר הכי פחות רלוונטי.כבודך במקומך מונח, ואתה נראה מעולה !, והרבה יותר טוב ממני שלא תחשוב שאני שופט כי אני איזה ״דוריאן ייטס״ אבל כל אחד ודעתו, אני לא שופט ולא מתחרה מקצועי, לכן ציינתי למעלה ״לא בתור מתחרה - בתור מישהו שרואה תחרויות על בסיס קבוע״.
אמת, פרמטרים תמיד מתעדכנים ושופטים מתחלפים מסכים איתך.אני מעדיף לא לדבר על אנשים ספציפיים אבל אמרתי לך מה אני חושב על הNABBA.
קח בחשבון שהWNBF בארץ קיים 3-4 שנים אם אני זוכר נכון והפרמטרים לשיפוט מתעדכנים מפעם לפעם.
ראיתי, והרמה בהחלט הרבה יותר טובה ממה שהולך פה בארץ, שכל נאד עם קוביות מקבל תואר זה בטוח.א
בהתחשב בזה שהם טבעיים אז כן, אני לגמרי חושב שהם מרשימים.
ראית מי ניצח בכלל בתחרויות האחרונות ובחו"ל? אתה יכול להגיד עליהם שהם בלי מסת שריר?
אני מדבר על בודיבילדינג ולא על מן פיזיק כמובן.
.
ההשוואה שאתה עושה זה כמו להגיד בוא נבדוק איזה חברת רכבים הכי פחות מזהמת
ואז תשים סוזוקי או כל חברת רכבים אחרת אל מול טסלה / ניו.
זה לא כוחות כי לא מדובר במשהו בר השוואה.
הרכבים הממונעים יצטרכו לשנות את כל המערכת שלהם (לצורך העניין חומרים) כדי לעמוד
למבחן בכלל אל מול המתחרות.
חחחח שאתה עושה השוואה כזאת אז אני חייב להסכים איתך.
.
מעריך מאוד את הגישה שלך ושאתה מכבד, זה נדיר בפורום הזה.אני ממש לא זוקף לזכות ידע של אדם את הפיזיק שלו, כנראה שזה הדבר הכי פחות רלוונטי.
אמרתי לך קודם - מכבד את דעתך ולכן מקיים איתך את הדיון.
.
אגב, אני די בטוח שתאי לא ניצח בWNBF מעולם אלא בת הזוג שלו נועה נובק.