הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי TRT

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

זה כבר לנושא אחר..
עם כל הכבוד אי אפשר לקבוע לאדם,מה טוב ומה לא טוב..

האמת שעד להיום,מעולם לא התאכזבתי מהפורום.
היום התאכזבתי
בהחלט שאפשר.
אני יודע על בשרי שהסביבה שלי אמרו לי על דברים מסוימים לא לעשות אותם כי זה לא טוב וכו' ואני החלטתי לעשות את זה בכל זאת כי אם אני אטעה אז הכל בסדר, לומדים מטעויות.
אכלתי קצת חרא על דברים שעשיתי אבל לפעמים צריך לעשות חושבים למי כן להקשיב ולמי לא להקשיב. בנושא הזה ב100% הייתי מקשיב למה שאנחנו רושמים לך.

ישבתי עם עצמי אחרי שעברתי על כל הפוסט כאן,והחלטתי שאני חייב להוכיח לכם/לעצמי בעיקר!
איך אפשר להגיע לבנץ כבד,רק עם עבודה קשה..
בלי עזרים חיצוניים/משפרי ״חיים״ כאלה ואחרים.
נכון,יקח לי ים זמן אבל לאן יש לי למהר?

ישבתי עם עצמי אחרי שעברתי על כל הפוסט כאן,והחלטתי שאני חייב להוכיח לכם/לעצמי בעיקר!
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

מה נסגר איתך ? למי אכפת מבנץ מעפן, או כמה אתה מרים ?
אנשים מדברים איתך על איכות חיים נטו, ביצועים זה בונוס.

איכות שינה, תפקוד, מצב מנטאלי ונפשי, חשק מיני, בריאות ואיזון הגוף, זה המטרה הראשית והעיקרית והמשנית והיחידה שבאמת חשובה של טיפול TRT.

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
זאת בדיוק התנועה שעשיתי כשקראתי את התגובה שלו.

זה מה שאתם לא מבינים,או שאתם לא רוצים להבין!!!

לא אכפת לי מהשאר!
״בריאות ואיזון הגוף״ - בבקשה אשלח לך מרקרים מעודכנים שאני פיקס. סוכר פיקס,פרופיל שומנים פיקס,וכו וכו

למי אכפת מבנץ מעפן, או כמה אתה מרים ?
אז למה אתה מתאמן? אם לא להיות חזק?
איך אתה מאתגר את עצמך?
שאני קם בבוקר
אכפת לי רק מ 3 דברים:

הילדים
הביזניס
ואיך אני תוקף את האימון היום

שאר הדברים זה שטויות!

לא אכפת לי מהשאר!
״בריאות ואיזון הגוף״ - בבקשה אשלח לך מרקרים מעודכנים שאני פיקס. סוכר פיקס,פרופיל שומנים פיקס,וכו וכו
ממתי להיות מכור לקפאין נחשב בריא ?
אתה באימונים נתקע בכל דרך אפשרית שאתה מנסה במקום כן להתקדם, סימן שיש כאן בעיה..
תביא מה שבא לך אבל אנחנו רואים לפי התגובות שלך שהאיכות חיים שלך ירודה מבחירה שלך.
בן אדם בריא לא אמור להתקע ככ הרבה אפילו אחרי שהוא ניסה מלא שיטות כאלה ואחרות להתקדם.
אתה פוגע בעצמך חבר ובוחר לחיות כאומלל.
איך בן אדם מחליט להישאר אומלל ככה במקום לשפר את האיכות החיים שלו ? במקומך כבר הייתי תופס את עצמי בידיים עוד לפני כמה חודשים.

בן אדם בריא לא אמור להתקע ככ הרבה אפילו אחרי שהוא ניסה מלא שיטות כאלה ואחרות להתקדם.
אז אתה אומר שאם אני,אתחיל trt אני אשתפר בבנץ פלאים?
Trt זה מינון שאמור להחליף הליך פיזיולוגי
אז איך בדיוק ?
לפי התגובות שלך שהאיכות חיים שלך ירודה
על סמך זה שני רוצה להתגרש,הבנת שאכות חיים שלי ירודה?
ממתי להיות מכור לקפאין נחשב בריא
וכל אדם שני מכור לסיגריות,מה תגיד להם?
כולל אנשים עם השגים ספורטיבים(אלופי עולם שמעשנים,ועושים קוק אז מה?
ובוחר לחיות כאומלל
אומלל בעניך זה בגלל שאני נתקע בתוכניות אימונים שלי?

אז אתה אומר שאם אני,אתחיל trt אני אשתפר בבנץ פלאים?
Trt זה מינון שאמור להחליף הליך פיזיולוגי
אז איך בדיוק ?

על סמך זה שני רוצה להתגרש,הבנת שאכות חיים שלי ירודה?
לפי דעתי, ברגע שתתחיל trt ותמצא מינון שטוב לך בלי שיהיה יותר מדיי בעיות עם האסטרוגן וכו' אז כן אתה תוכל להתקדם ואתה תרגיש הרגשה כללית ביום יום טוב יותר.
ולא, לא לפי הגירושין שלך. לפי כל העניין שאומרים לך לרדת מקפאין ומבחינתך זה בסדר להמשיך ככה והכל יהיה בסדר.
ויש עוד ים תגובות כאלה בפורום אבל אני לא זוכר. אתה מוותר למצב שלך, אפילו שאמרתי לך אנשים שעשו תפנית של 180 בחיים שלהם והם הצליחו ומאושרים כמו למשל - ים סיפורים של אנשים בגילי 40+ שהתחילו מ0 ללמוד בעצמם תכנות והיום עובדים בחברות הייטק כי זה מה שהם רצו. זה מה שעניין אותם, לעבוד בעבודה שמעניינת אותם.

נתקעים באימונים רק בגלל ניהול לא נכון.
אין קשר לטסט נמוך
כולם אמרו את זה פה.
נכון, מסכים ללא ספק אפילו יודע את זה על בשרי אבל כמה זמן אתה כבר מנסה ונתקע באותו מקום?
לפי מה שאני יודע הרבה זמן אתה מנסה ונתקע שוב ושוב ושוב.
אני נתקעתי, נעזרתי באנשים מהפורום והצלחתי לשבור שיאים שלא חשבתי שאני אשבור.

נכון, מסכים ללא ספק אפילו יודע את זה על בשרי אבל כמה זמן אתה כבר מנסה ונתקע באותו מקום?
לפי מה שאני יודע הרבה זמן אתה מנסה ונתקע שוב ושוב ושוב.
אני נתקעתי, נעזרתי באנשים מהפורום והצלחתי לשבור שיאים שלא חשבתי שאני אשבור.
אתה חזק ואני חלש,מה אני אגיד לך...
מנסה ומנסה מה יש לי לעשות? מה אני מתחרה?

אתה חזק ואני חלש,מה אני אגיד לך...
מנסה ומנסה מה יש לי לעשות? מה אני מתחרה?
למה אני מתחרה ?
אני רוצה יותר בישבילי ולא בישביל תחרות או משהו. מתחזק כי אני רוצה.
אתה אומנם מוותר לעצמך אבל אני אין אנשים חלשים, אולי אתה מוותר על TRT בגלל פחדים מסוימים + חושב שכנראה זה סתם יהיה בזבוז זמן וכסף אבל איך אתה יכול לדעת מבלי לנסות ? לא מדבר לנסות עם רופאים כאלה ואחרים שכבר הלכת אליהם, לנסות עם עזרה מהחברים שמבינים כאן בפורום.
אתה שולל מבלי לנסות בכלל.

Fuck me Jesus
אתה כל כך בהכחשה שזה עצוב אחי ,כולם פה רואים שאתה בדכאון תמידי חוץ ממך ,אני סיימתי להטיף כי אתה לא ילד ולא בגיל שיחנכו אותך וגרוע יותר בעיניי ,אתה פשוט לא רוצה לעזור לעצמך ,וויתרת ,וזה טראגי.
שיהיה בהצלחה ❤️

Fuck me Jesus
אתה כל כך בהכחשה שזה עצוב אחי ,כולם פה רואים שאתה בדכאון תמידי חוץ ממך ,אני סיימתי להטיף כי אתה לא ילד ולא בגיל שיחנכו אותך וגרוע יותר בעיניי ,אתה פשוט לא רוצה לעזור לעצמך ,וויתרת ,וזה טראגי.
שיהיה בהצלחה ❤️
תודה אח
@BeN35 לא עלית על trt ? לוקח טסט' של באייר פעמיים בשבוע וזה לא כזה נורא.
לא אחי.
מרגיש שיפור נטו באימונים? הישגים חדשים?
איך המרקרים?
תודה

לא אחי.
מרגיש שיפור נטו באימונים? הישגים חדשים?
איך המרקרים?
תודה
חד משמעית יש שיפור באימונים והישגים חדשים. כרגע אני על כמעט 0 תופעות לוואי כי זה רק 300 מג טסט.
אני נכנס לשבוע ה10 ואני מרגיש תחושת מיצוי כבר מהסייקל חח.

חד משמעית יש שיפור באימונים והישגים חדשים. כרגע אני על כמעט 0 תופעות לוואי כי זה רק 300 מג טסט.
אני נכנס לשבוע ה10 ואני מרגיש תחושת מיצוי כבר מהסייקל חח.
אהה.
סייקל חח
300 זה לא מינון של trt
בכל אופן נשמע פצצה
אם כבר אחשוב על חומרים,אז זה יהיה ככה.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית