הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי TRT

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

איזה טווח רחוק אתה כבר בן 40 אחי מה נסגר איתך תגיד לי ????? אז כן תיהיה תלוי בתרופה שתשנה לך את האיכות חיים !!!

ועל מי אתה עובד ? TRT בהחלט מטיב עם אימונים, עולם שונה לגמרי, אתה יודע מה זה להסתובב עם רמות של 35/40 + 24/7 ????? אתה פשוט חיי בסרט אחי.

אני בדרך כלל שומר פה על נועם הליכות ושיחה נעימה אבל אתה בין היחידים שמחרימים אותי עם הקוו מחשבה העקום והחא הגיוני שלהם.

באמת שיהיה לך בהצלחה.
מסכים איתך שטסט בטווח הגילאים שלנו ( 40+) יכול לעשות פלאים. השאלה באיזה מינון מינימלי אפשרי לקחת על מנת שזה יעשה פלאים ויעשה טוב? יצא לי לקרוא מחקרים שמדברים על 250 מ"ל בשבוע (לא יותר מגרם אחד בחודש) וזה המינון המינימלי לגילאים שלנו. אשמח שתאיר את עיניי עם משהו אחר.

מסכים איתך שטסט בטווח הגילאים שלנו ( 40+) יכול לעשות פלאים. השאלה באיזה מינון מינימלי אפשרי לקחת על מנת שזה יעשה פלאים ויעשה טוב? יצא לי לקרוא מחקרים שמדברים על 250 מ"ל בשבוע (לא יותר מגרם אחד בחודש) וזה המינון המינימלי לגילאים שלנו. אשמח שתאיר את עיניי עם משהו אחר.
לא יודע איזה מחקרים קראת אבל 250מג בשבוע זה ממש לא טיפול, וכל אחד שונה, יש כאלה יצטרכו 80 כאלה 100 וחלק 150.
לרב בדרך כלל מינון אידיאלי לאנשים נע בין 100-150מג לשבוע.

אי אפשר אבל לדעת בוודאות בלי בדיקות דם וכמובן הרגשה כללית של המטופל

250 בשבוע?
לערכתי זה לא טיפול trt

השימוש באמפולה של באייר,הוא ל3 שבעות וכו
או ניבידו זריקה אחת,ל10-14 שבועות.

השימוש באמפולה של באייר,הוא ל3 שבעות וכו
.
אל תטעה אנשים, זריקה אחת לשלוש שבועות תעשה יותר נזק מתועלת.
פרוטוקול מיושן וחסר כל ביסוס.

מינימום זריקה שבועית ועם עדיפות לפיצול ל2 זה האידיאל לרמות יציבות.

אל תטעה אנשים, זריקה אחת לשלוש שבועות תעשה יותר נזק מתועלת.
פרוטוקול מיושן וחסר כל ביסוס.

מינימום זריקה שבועית ועם עדיפות לפיצול ל2 זה האידיאל לרמות יציבות.
אחי אתה קצת מפליג.. קצת
כבד את האחר בבקשה

ולראייה!
מינון שכיח היפוגונדיזם בתחילת הטיפול: הזרקה תוך שרירית של 250 מ"ג כל שבועיים-שלוש. לאחר מכן 250 מ"ג כל 3-6 שבועות.

אחי אתה קצת מפליג.. קצת
כבד את האחר בבקשה

ולראייה!
מינון שכיח היפוגונדיזם בתחילת הטיפול: הזרקה תוך שרירית של 250 מ"ג כל שבועיים-שלוש. לאחר מכן 250 מ"ג כל 3-6 שבועות.

איפה לא כיבדתי אותך ?
ציינתי עובדה שזה פרוטוקול מיושן וחסר כל ביסוס, איפה החוסר כבוד פה בדיוק ?
לא נכנס איתך לקטנות, אבל הפרוטוקול שציינת מיושן, וכל מי שעובד איתו לא מבין דבר וחצי דבר לגבי רמות בגוף, ומניעת תנודות הורמונים שהם הגורם העיקרי לתופעות לוואי.
זה שזה טיפול ״שכיח״ לא אומר שהוא תקין.

אחי אתה קצת מפליג.. קצת
כבד את האחר בבקשה

ולראייה!
בבקשה הנה הרמות טסט שלך בגוף לפי הפרוטוקול שלך.
שים לב איזה פיק מטורף יש ביום הזריקה ואיזה שפל אתה נמצא כבר שבוע לפני הזריקה הבאה, למה שמישהו יחייה ככה ? האם זה אפשרי ? בהחלט, האם זה מומלץ ? בכלל לא.

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2022-02-14 at 14.21.39.png
    Screen Shot 2022-02-14 at 14.21.39.png
    KB 15.4 · צפיות: 49
הבאתי נתון ״יבש״ לשימוש בתרופה
כפי שכתוב בעלון לצרכן.

אם זה לדעתך מיושן,זה שלך
זה מיושן כן
כמו שטענו פעם שתכניס טונה או אבקת חלבון אחרי אימון שלא תאבד שריר עחי.
או אל תעשה סקוואט ודדליפט כי ידפק לך הגדילה.
לא חזר שטויות כאלה בן.
אתה מבין עכשיו שלא הצליח לך כי עשית פרוטוקול מפגר?

זה מיושן כן
כמו שטענו פעם שתכניס טונה או אבקת חלבון אחרי אימון שלא תאבד שריר עחי.
או אל תעשה סקוואט ודדליפט כי ידפק לך הגדילה.
לא חזר שטויות כאלה בן.
אתה מבין עכשיו שלא הצליח לך כי עשית פרוטוקול מפגר?
לא אמרתי שעשיתי ככה..
אלה הם ״הוראות היצרן״
מה שאני עשיתי זה סדום ועמורה

אולי תרדו כבר מהבנאדם ?
מצטער קצת קשה לי להפסיק לחפור לבן אדם שוויתר לעצמו שישפר את איכות החיים שלו
אחרים קצת וויתרו, אני עדיין לא וויתרתי..
הבחירה שלו פוגעת בעצמו בסופו של דבר במקום שהוא יבין את זה כבר

בסדר הוא כבר מבין ויודע את האפשרויות שלו.. הגזמתם קצת
חיים שלו והוא יקבל את ההחלטות שלו לבדו בין אם הן מוצאות חן בעיניך ובין אם לא

שחררו

• פותח/ת השרשור
לא מצליח להבין את הדחף המזעזע הזה לדחוף את האף לחייו הפרטיים של בנאדם רנדומלי מהאינטרנט.
יש מקום להביע דעה, מעבר לזה זה כבר מעיק.

עריכה:
אתה גם מתאר את זה כ'לא וויתרתי".
מה האובססיה לרמות טסט של גבר אחר? מה זאת הסטייה הזאת?

• פותח/ת השרשור
אמממ שיח מעניין היה כאן וגם לא נעים באיזהשהו מקום . אגב בקריאטין ניסיתם פעם בטבליות או אבקה? ראיתי שהרבה מאוד אנשים שותים גם במהלך האימון מה עומד מאחורי זה .. ראיתי בסרטונים ומאמרים למינהם שהרבה אומרים שכדאי לשתות בהתחלה? מישהו יכול לשפוך לי עוד קצת אור על קריאטין בפרט ומאיפה להתחיל לקרוא על TRT שאקבל קצת יותר רקע? מקבל את הדעה של לא כדאי לי לי לעבור לזה אם אני לא צריך .. הרבה ממה שנאמר כאן אני לא מבין פשוט

לא מצליח להבין את הדחף המזעזע הזה לדחוף את האף לחייו הפרטיים של בנאדם רנדומלי מהאינטרנט.
יש מקום להביע דעה, מעבר לזה זה כבר מעיק.

עריכה:
אתה גם מתאר את זה כ'לא וויתרתי".
מה האובססיה לרמות טסט של גבר אחר? מה זאת הסטייה הזאת?
אין אובססיה. יש רצון לעזור לבן אדם.
מה הבעיה שלך איתי מאמי? נראה שעדיין לא התאוששת מהאשכול הקודם שהתכתבנו.
ולדעתך זה דחף מזעזע כי כנראה אתה לא מבין לפי התגובות שלו בפורום(רוב) שהוא לא מצליח באימונים והשלים עם המצב שלו במקום לטפל בזה.
אגב, לדבר על טיפול ברמות טסט נמוכות זה לא כ"כ לדחוף את האף שלי לחייו האישיים כשהוא כותב על זה רבות בפורום.
תתבגר ילד.
איך אני יודע אבל אם הרמות טסט שלי נורמליות ?
בדיקות דם
ולגבי קריאטין, לא משנה איך אתה בוחר לקחת העיקר שיהיה 5 גרם ביום

אין אובססיה. יש רצון לעזור לבן אדם.
מה הבעיה שלך איתי מאמי? נראה שעדיין לא התאוששת מהאשכול הקודם שהתכתבנו.
ולדעתך זה דחף מזעזע כי כנראה אתה לא מבין לפי התגובות שלו בפורום(רוב) שהוא לא מצליח באימונים והשלים עם המצב שלו במקום לטפל בזה.
אגב, לדבר על טיפול ברמות טסט נמוכות זה לא כ"כ לדחוף את האף שלי לחייו האישיים כשהוא כותב על זה רבות בפורום.
תתבגר ילד.

בדיקות דם
ולגבי קריאטין, לא משנה איך אתה בוחר לקחת העיקר שיהיה 5 גרם ביום
פחחחחחח כמה שאתה הזוי.
נותן לי מוניטין שלילי (כאילו יש לזה משמעות איפשהו בחיים. אבל תפאדל, אם זה גורם לך להרגיש קצת טוב עם עצמך אני מאשר לך להספים לי מוניטין שלילי לכל תגובה) וכותב לי תתבגר ילד בזמן שבכל אשכול בערך אתה אובססיבי לחלוטין לגבי אורך החיים והמצב ההורמונלי של בנאדם שאתה לא מכיר.
אני בעד לתת דעה ועצות שאתה חושב שיועילו אבל מכאן ועד ללהפוך את זה לנושא דיון כל פעם מחדש? מוגזם.

תתבגר ילד.

מעבר לזה, שיקול לעלות על TRT אמור להיות הרבה יותר מהתקדמות באימונים שזה בערך הדבר האחרון שהייתי חושב עליו במצב הזה, כשתגדל תבין.

פחחחחחח כמה שאתה הזוי.
נותן לי מוניטין שלילי (כאילו יש לזה משמעות איפשהו בחיים. אבל תפאדל, אם זה גורם לך להרגיש קצת טוב עם עצמך אני מאשר לך להספים לי מוניטין שלילי לכל תגובה) וכותב לי תתבגר ילד בזמן שבכל אשכול בערך אתה אובססיבי לחלוטין לגבי אורך החיים והמצב ההורמונלי של בנאדם שאתה לא מכיר.
אני בעד לתת דעה ועצות שאתה חושב שיועילו אבל מכאן ועד ללהפוך את זה לנושא דיון כל פעם מחדש? מוגזם.

תתבגר ילד.
אתה ממשיך לרשום שטויות אה?
בוא אתקן אותך, במקרה מתחשק לי כרגע..
הדבר שאפשר לטעון שאני אובססיבי אליו הוא לעזור לאנשים. רוצה לעזור לבן לשפר את החיים שלו כי אני לא אוהב לראות אנשים במצב כזה.
אין טעם לכתוב לך שוב תתבגר כי אתה משום מה תכתוב לי חזרה 🙁

שהוא לא מצליח באימונים
TRT לא יתן לי,מילימטר באימונים.
זה אני אומר בבטחון מלא!
מינון כזה,לא יגרום להתאוששות שיא,לא יגרום לסינטזת חלבון מוגברת וכו וכו,שסייקל ״אמיתי״
יודע לעשות.

במיוחד אצלי שאני לדוגמא עם 4.8 ננומל,אקבל 80מג לדוגמא,זה יביא אותי אולי אולי,לתחילת הנורמה התחתונה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית