הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי TRT

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

@Viking
היתה לי רק בעיה עם ההתנסחות.. זה הכל.
אני מקבל ולומד מכל אחד כאן.

לא רוצה שוב להיכנס לזה,אבל ניסיתי כל טיפול אפשרי
שפרופסורים רשמו לי.
הרגשתי נהדר תוך כדי וסיוט אחר כך
לכן הבנתי שזה לא בשבילי.

באשר לגיל 40 אני מאחל לך שה׳ יפרחן אותך 🙄
הכל תלוי בתרכובת החיים,אחד מרגיש שזכה,ואחד מרגיש ת׳עבן..
.
לא ככ ברור העליהום עליך.. כאילו אנשים ככ אובססיבים לטסט' מרופא.

אתה בן אדם בוגר וזוכתך על גופך. אתה לא רוצה trt, זכותך. מציע שתפסיק להתווכח ותפסיק לתת לאנשים דלק לתקוף אותך. קיבלת החלטה, תישאר איתה.

לא ככ ברור העליהום עליך.. כאילו אנשים ככ אובססיבים לטסט' מרופא.

אתה בן אדם בוגר וזוכתך על גופך. אתה לא רוצה trt, זכותך. מציע שתפסיק להתווכח ותפסיק לתת לאנשים דלק לתקוף אותך. קיבלת החלטה, תישאר איתה.
גם אני לא הבנתי את המתקפה..
לא נורא זה שלהם
מה גם שאני לאורך כל הויכוח,שמרתי על שיח מכבד,ולא עקצתי.
והם הגדילו לעשות וכיבדו אותי בשתי אדומים..
׳רק כי אני לא הולך על פי דעתם'

מה גם שאני לאורך כל הויכוח
אני זוכר עוד לפני 3 שנים הוויכוח הזה התחיל שהלכת וניסית כל מיני טיפולים מהפרופסור שלך.

אם עוד 4 שנים אני אקבל פרופסורה, אני אדע למי ליעץ ראשון 😆

אני זוכר עוד לפני 3 שנים הוויכוח הזה התחיל שהלכת וניסית כל מיני טיפולים מהפרופסור שלך.

אם עוד 4 שנים אני אקבל פרופסורה, אני אדע למי ליעץ ראשון 😆
3 שנים ואני עדין חי
בלי חומרים
הפלא ופלא

אמתין לך בסבלנות,אני מקווה שלא תקח יקר 😃

3 שנים ואני עדין חי
בלי חומרים
הפלא ופלא

אמתין לך בסבלנות,אני מקווה שלא תקח יקר 😃
מה אמתין קח 500 מג טסט תתחיל לדחוף כל שבוע אחרי 12 שבועות לעבור ל250 שבועי כל החיים ושלום על ישראל תביא בשחור ושיקפצו כולם במילא יש לך כבר ילדים אז לפחות שיהיה להם אבא עם מצברוח ולא אחד מצוברח

הם חשבו שקראת להם פרופסורים בלעג, כשבכלל לא דיברת עליהם אלא אשכרה סיפרת על פרופסורים

באג בהבנה 😳
לא לא,זה לא העניין.
הם קוראים לפרופסורים בלעג..
פרוטוקול בפרופסור,לא נחשב בעניהם,בסדר לגימטמי,כל אחד במה שהוא מאמין.
מה אמתין קח 500 מג טסט תתחיל לדחוף כל שבוע אחרי 12 שבועות לעבור ל250 שבועי כל החיים ושלום על ישראל תביא בשחור ושיקפצו כולם במילא יש לך כבר ילדים אז לפחות שיהיה להם אבא עם מצברוח ולא אחד מצוברח
לא אח זה לא הכיון.
תודה
מצב רוח אני מעלה עם בלוגה פרימיום 😉

לא לא,זה לא העניין.

לא אח זה לא הכיון.
תודה
מצב רוח אני מעלה עם בלוגה פרימיום 😉

תעשה לי סדר, מה מצב הטסט שלך כרגע? בתחתית הנורמה או מתחת? ומהן התופעות לוואי שיש לך מחוסר טסט?

לא לא,זה לא העניין.

האנדו המדובר הוא ליצן ,ראיתי מספיק פרוטוקולים שלו בשביל להבין שהבנאדם חי בשנות השמונים.

האנדו המדובר הוא ליצן ,ראיתי מספיק פרוטוקולים שלו בשביל להבין שהבנאדם חי בשנות השמונים.
לא אמרתי את שמו/שמם של הפרופסורים
תעשה לי סדר, מה מצב הטסט שלך כרגע? בתחתית הנורמה או מתחת? ומהן התופעות לוואי שיש לך מחוסר טסט?
כרגע שתי בדיקות 4.8-5.6
מתחת לנורמה/מגרד את הנורמה התחתונה.
כרגע לא סובל כמו בעבר..
מנסה לישון יותר
מתאמן- קצת קשה להתקדם
ושאר ירקות לא מעניין
תודה

לא אמרתי את שמו/שמם של הפרופסורים

אני יודע אבל מי האנדו המטפל שלך אחי ,אתה לא היחידי שעבר דרכו ותמיד זה אותו סיפור ,מתנגד לתיסוף טסט כאילו זה השטן בכבודו ובעצמו אבל לתת פרוטוקולים הזויים של לטרו?
חופשי .

אני יודע אבל מי האנדו המטפל שלך אחי ,אתה לא היחידי שעבר דרכו ותמיד זה אותו סיפור ,מתנגד לתיסוף טסט כאילו זה השטן בכבודו ובעצמו אבל לתת פרוטוקולים הזויים של לטרו?
חופשי .
לא הזכרתי שם.

אז לפחות שיהיה להם אבא עם מצברוח ולא אחד מצוברח
בתור מישהו עם ילדים וטסט בינוני וטבעי בימים אלו, אגיד לך שיש לי יותר מצב רוח טוב מאשר בימים של קריזות מסייקלים 😃
TRT זה טיפול רפואי למצב רפואי מסוים, לא פתרון קסם. לא לכולם זה מתאים ולא תמיד התועלת עולה על החסרונות.
כמובן אם רוצים לבנות גוף שום דבר לא ישתווה לטסט, רק טסט ומסטרון אולי:sarcastic:

בתור מישהו עם ילדים וטסט בינוני וטבעי בימים אלו, אגיד לך שיש לי יותר מצב רוח טוב מאשר בימים של קריזות מסייקלים 😃
TRT זה טיפול רפואי למצב רפואי מסוים, לא פתרון קסם. לא לכולם זה מתאים ולא תמיד התועלת עולה על החסרונות.
כמובן אם רוצים לבנות גוף שום דבר לא ישתווה לטסט, רק טסט ומסטרון אולי:sarcastic:

מסכים עם כל מילה, טסט אולי יעלה מצב רוח באופן עקיף אבל בטח שלא באופן ישיר

כל אחד ושיקוליו, אני מבין את בן לגבי שיקוליו למרות שאני הייתי פועל אחרת (כנראה)

לזה התכוונתי!!!
מצב רוח זה עניין שאפשר לשנות בלי trt
כמו לכולם שיש עליות וירידות במצב הרוח.
אז מה כולם ירצו לtrt?

מי שרוצה גוף/שרירים שיעשה ״סייקל״ ולא trt
מסכים עם כל מילה, טסט אולי יעלה מצב רוח באופן עקיף אבל בטח שלא באופן ישיר

כל אחד ושיקוליו, אני מבין את בן לגבי שיקוליו למרות שאני הייתי פועל אחרת (כנראה)
תודה תודה.
הצלחת להבין אותי מבין השורות

בלוגה פרימיום
לא טוב תחליף כיוון אלכוהול זה הורס שריר
TRT זה טיפול רפואי למצב רפואי מסוים
טסט 17 ממוצע וטבעי לצורך העניין זה הבדל שמיים וארץ לעומת 5-8 כמו הבחור, לכן trt זה שיקול רציני עבורו נוסף על העובדה שהוא דיווח על משוב חיובי במצב הרוח מתי שהוא היה בטיפולים כאלו ואחרים במהלכם היה לו טסט ברמות גבוהות יותר
18-25 טסט לעומת 5-8 טסט זה העלת מצב רוח באופן ישיר!

דיווח על משוב חיובי במצב הרוח
נכון.
הבעיה שזה ״שיקרי״
ההרגשה הנפלאה מגיעה,בסמוך לזריקה.. לאחר יומיים,כבר מתחילה ירידה.
ואיתה מצב הרוח הקיצון,ממש כמו מניה דיפרסיה(כל אני הרגשתי) לכן אני סולד כרגע משימוש.

לגבי טווח המספרים,כמו שרשמת לדוגמא 17
שמן כמוני,״מקבל״ את ה17 האלה אבל מקבל גם וואחד תופעות.
וזה מבלי שנותנים לך AI

מצב רוח בעיקבות שימוש בTRT
משול למשחק עם בלון,כמה תאכל להשאיר אותו באוויר? לבסוף הוא יפול
ואז בום טראח מה קרה? הבלון התפוצץ הבלון נקרע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית