הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי TRT

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

לפי דעתי זה צרה.
כשיש לך אתה מתרגל לרמת חיים גבוהה
ושאין
הדרך ״להורדת הבעסה״ רצופה במיכשולים

אז תלמד להתנהל נכון עם הכסף... ואני בעיקר מדבר על אנשים שהם מסריחים מכסף, כאלה שהצרות שלהם זה באיזה רכב לנהוג היום..
או באיזה אתר סקי לבלות החודש בחו''ל?

לא בשבילי אח.
נשאר ככה סביב 97-100
העיקר להתחזק בתרגילי הבסיס
לדעתי אתה תתחזק הרבה יותר בתרגילי הבסיס אם תרד עכשיו במשקל ותפתח לעצמך חלון למסה קטנה, כי לפי מה שאני מבין עכשיו אתה לא יכול להרשות לעצמך לעלות במשקל.
חוץ מזה שמבחינה בריאותית, פיזית ונפשית זה יעזור לך הרבה, ובעקיפין ככה זה גם ישפיע עליך כספורטאי.
זאת דעתי בכל אופן.

הרגשה הנפלאה מגיעה,בסמוך לזריקה.. לאחר יומיים,כבר מתחילה ירידה
אנטט 250 שבועי
פעמיים בשבוע ואתה מסודר
אם אחרי יומיים יש נפילה אז תחלק ל3 זריקות ותזריק את הפרומיל שיש במזרק בצורה של subq בכל מקום שיש שומן לתפוס בגוף נוסף על העובדה שזה ימזער את רוב הסיידס
@JewTRT וגם אני עשינו את זה וזה עובד מעולה
הבלון התפוצץ הבלון נקרע
במקום להיות בלון תנצל את הטסט הגבוה כדי לשנות בצורה קיצונית את הקומםיזשן של הגוף שלך ואז התופעות למינהן אט אט ייעלמו וai במספרים שדיברנו אין סיבה לדבר אליהן הבעיה שלך נובעת בעיקר מזה שאתה שמן כך אני מבין מדבריך וסליחה אם זה פוגע להתנסח ככה ועם טסט יותר קל לתקן את הבעיה הזאת

אנטט 250 שבועי
פעמיים בשבוע ואתה מסודר
אולי חלאס כבר ?
250 מג שבועי זה מינון עצום לtrt. לא ברור לי בכלל באיזו סמכות אתה אומר לו לקחת כזה דבר ?

דבר שני, הוא לא מעוניין. מה לא ברור בזה ?

@reemar
הזרקה פעמיים בשבוע מתחילה להיות התעסקות לא קטנה בנושא. זאת לא מחויבות שכל אחד רוצה ויכול לקחת.
אם זה רק פעמיים בשבוע אפדר גם אפילו 70-100 מג וזה יסגור לו את הפינה יפה ובגלל שזה 0.28-0.4 זה יכול לעבור חלק בsubq הוא הזריק כמויות גדולות מאלו יום אחרי יום בעבר במסגרת פרוטוקולים שונים ומשונים כך אני זוכר על פי הלוגים שלו, זה לא כל כך התעסקות כמו שנראה וזה הרבה יותר פשוט מגל טסט על החזה שגם את זה הוא עשה כן אני עוקב אדוק שלו או שתמיד אפשר לעשות אנדקנואט או להמשיך עוד 4 שנים לקוות לנס ושבדרך כלשהי יחזור לו הטסט אממה הוא עדיין עושה פרוטוקולים מלפני 30 שנה ללא שום רצף טיפולי כל פעם לפי גחמת ליבו של הפרופסור התורן ותוצאות אין בשטח לעת עתה
כותרת האשכול זה לגבי trt אני לא ממליץ ולא נעליים ובמיחא הוא לא ייקח את עצותיי כי אני לא פרופסור..
עם זאת אני סמוך ובטוח שרמות טסט יותר גבוהות מאשר 5-8 ישפרו את מצבו משמעותית ויעזרו לו לשנות את אחוזי השומן שלו לצורך העניין גם כדי לשפר באופן כולל את מצבו, זה עצה או עוד דרך בה הוא יוכל לגשת, אני מנגיש מידע לא בא לעשות מלחמות ואני מבין מאיפה בוא בא, לפעמים אתה בקרוז ואתה כמה ימים מפספס זריקה ואז המזג יורד ואתה כו איכשהו משלים עם זה ואומר טוב לא אזריק ומוטיבציה יורדת ואתה נשאר עומד במקום לכאורה הוא במצב שכזה כבר 4 שנים, להוריד את כל האסטרוגן לאפס פשוט לא עושה את העבודה לטרזול וכדומה אלא אף מחמיר את המזג
רוצה להוריד אסטרוגן? תרד באחוזי שומן, תשן יותר טוב ותעשה אימונים אינטנסיביים, ושמור על אורח חיים נטול לחץ ורווי בשמחה ובעיקר שנה את הרכב הגוף
לסיכום ניבידו אפשר לעשות בפרק זמן יותר ארוך מאשר פעמיים בשבוע לגבי התעסקות לא קטנה זה בדיוק כמו לקחת כדור כולה פעמיים בשבוע לתת פין לsubq מוצ"ש ורביעי בבוקר וסדרת פינה

סיבכת אותו
בארץ שלנו להיות שליו ״ונטול לחץ״?
הלוואי
אתה לא מספיק להניע את הרכב,בדרך לרמזור הראשון,כבר איימו עליך פעמיים,״שירדו אלייך״
חחח
7 דפים שרפנו על הנושא..
בקיצור ולעניין
כל אחד יעשה כטוב בעיינו

איזה הזיה מה שהולך כאן, בנאדם שיתף בפורום לא מעט על שיט/בעיות שיש לו בחיים (@BeN35 לעניות דעתי רוב הדברים עדיף לא לשתף בפורום ציבורי אבל זה שיקול שלך) ובאים חבר'ה בתחילת שנות העשרים שאין להם מושג בשום דבר מהדברים האלה שמרגישים שהאקסטרא טסט עושה אותם מלך העולם וחושבים שהפתרון לכל הבעיות שלו זה לדחוף טסט לתחת 🤦‍♂️

@yujinius
צודק.
רק בתחילת השימוש שלי בפורום,שיתפתי את ״הצרות״ שלי..והאשמתי את ״הטסט הנמוך״ בכל דבר בחיים..
טעות-לומדים

איזה הזיה מה שהולך כאן, בנאדם שיתף בפורום לא מעט על שיט/בעיות שיש לו בחיים (@BeN35 לעניות דעתי רוב הדברים עדיף לא לשתף בפורום ציבורי אבל זה שיקול שלך) ובאים חבר'ה בתחילת שנות העשרים שאין להם מושג בשום דבר מהדברים האלה שמרגישים שהאקסטרא טסט עושה אותם מלך העולם וחושבים שהפתרון לכל הבעיות שלו זה לדחוף טסט לתחת 🤦‍♂️
ועוד מציעים לו להיכנס לסייקל ואז לרדת למינון גבוה מאוד של טסט' לtrt... רק בשביל "גיינז".

ועוד מציעים לו להיכנס לסייקל ואז לרדת למינון גבוה מאוד של טסט' לtrt... רק בשביל "גיינז".
זה שהציע לו את הדברים האלה - תראה שלל תגובות שלו בשרשורים אחרים בשביל להבין את הרמה שלו
@yujinius
צודק.
רק בתחילת השימוש שלי בפורום,שיתפתי את ״הצרות״ שלי..והאשמתי את ״הטסט הנמוך״ בכל דבר בחיים..
טעות-לומדים
אחי זכור לי גם הרבה אחרי תחילת הדרך אבל לא חשוב זה לא הפואנטה.

@Snorlax jr באמש'ך אתה "מעניש" אותי עם מוניטין שלילי? אני אנסה להתגבר על זה אחי 😕🤦‍♂️
מה לא נכון? כי נראה לי שאתה כן בתחילת שנות העשרים, אין לך מושג בסוג הבעיות שידידנו כאן שיתף (אין בשני הדברים האלה שום בעיה פשוט קצת צניעות לא תזיק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית