עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי מה יותר טוב גרנולה עם חלב או קורנפלנקס של אלופים עם חלב
אחי אני התכוונתי מן הסתם מבחינת ערכים תזונתיים.מה שיותר טעים לך ונכנס לך בערכים.
לא יודע למה החלטת שזה לא מתאים למי שמתאמן.אחי אני התכוונתי מן הסתם מבחינת ערכים תזונתיים.
הכי טעים לי זה צ'יפס והמבורגר כל יום. אבל זה לא מתאים למי שמתאמן.
אז אני מזמין אותך לאכול לארוחת צהריים כל יום צ'יפס והמבורגר.לא יודע למה החלטת שזה לא מתאים למי שמתאמן.
מבחינת ערכים אין הבדל מהותי, מבחינת אולי סיבים תזונתיים יש יתרון לגרנולה.
לא משהו שהייתי מייחס לו חשיבות גבוהה אם אין בעיות ספציפיות.
אין בעיה לשלב בתפריט כל יום המבורגר וצ'יפס, כנראה שהמוח שלך מעדיף לא לעבד מידע שלא מוכר לו.אז אני מזמין אותך לאכול לארוחת צהריים כל יום צ'יפס והמבורגר.
גם על זה עניתי לך, גרנולה.עכשיו לאנשים שהם לא פילוסופיים אני מתכוון לארוחת בוקר יחסית קבועה, אני אוכל קורנפלנקס עם חלב, האם טוב יותר גרנולה- מבחינת חלבון והכל
שמע אתה חי במיתוסים, תקרא קצת נושאים ישנים פה בפורום תזונה, באתר קילוגרם, תתחיל בזה.אחי אני התכוונתי מן הסתם מבחינת ערכים תזונתיים.
הכי טעים לי זה צ'יפס והמבורגר כל יום. אבל זה לא מתאים למי שמתאמן.
לא הבנתי מה יותר טוב גרנולה עם חלב או קורנפלנקס של אלופים עם חלב
הכי פשוט והכי טעיםקח קורנפלקס של אלופים אם אתה רוצה להיות אלוף
שיט אני לא אוכל נכון אני עובר לגרנולה לכמה שבועותגרנולה טוב לבייספס וקורנפלקס לרחב גבי.
מתאים בהחלט כל עוד נכנס לך בערכיםהכי טעים לי זה צ'יפס והמבורגר כל יום. אבל זה לא מתאים למי שמתאמן.
אני מפסיק במיידיקרונפלקס של אלופים, ממה שזכור לי ניתן להגיע לרמת שייפ של עומרי כספי
בחסות המפרסם שלהם בפורוםגרנולה ׳פרו׳ מאייהרב (ג׳וליאן בייקרי)
טעם חמאת בוטנים
מנה - 40 גרם
110 קלוריות
12 גרם חלבון
*אני לא שומר קפדני(שמן)
אבל זה אחלה סיפתח לבוקר
חחבחסות המפרסם שלהם בפורום
בן35