הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיהו המאמן הכי טוב בארץ?

4mylgl6

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אהלן,
אני מחפש מאמן לצורך ליווי באימונים ותזונה לבניית מסת שריר. אני צריך מישהו רציני ומנוסה, שיכול לעזור גם לגוף הסרבן והעיקש ביותר עם גנטיקה של קרטון. אני יודע שיש הרבה בכיינים שעושים שטויות ואז מכתירים את עצמם כמקרה קשה. אני לא אחד מהם.
אני צריך את המאסטר של כל המאסטרים, שהולכים אליו כשאף אחד ושום דבר לא מצליח. מי האיש?

*ממש מבקש, בלי עצות צד כמו "תאכל יותר", וכו'. תאמינו לי, אני לא חדש בעסק.

דור כבר לא מאמן בעצמו, יש לו צוות והם מגרילים לך מישהו מהכובע.
סתם צחקתי, דור אקשטיין הוא האדם האחרון שאתה רוצה ללכת אליו.

אני אגיד לך למרות שלא ביקשת לשמוע, אני לא מאמין שיש לך גנטיקה גרועה, אלא שפשוט אתה לא יודע להתאמן ולאכול. אתה לא חייב את ההכי טוב בתחום, אתה צריך מישהו שיודע מה הוא עושה, ולצערנו זה די נדיר. יש פה כמה חברה בפורום שיוכלו להמליץ לך על מאמן לפי הדרישות שלך, אני לא אחד מהם, אבל אכוון אותך:
1. אתה מחפש מאמן אונליין, פרונטלי, גם וגם, או שלא אכפת לך?
2. אם מאמן פרונטלי אז באיזה אזור? אם אונליין אז לא משנה.
3. אתה רוצה שתהיה לו גם הסמכה תזונתית? אני אישית חושב שכדאי לך גם ללכת לתזונאי רציני בנוסף למאמן, או למאמן שהוא גם תזונאי, אבל זאת בחירה שלך וזה עוד שיקול.
4. יש לך דרישות ספציפיות מהמאמן (למשל מין, גישה לאימונים וכו...)
5. מה הטווח מחירים שאתה מוכן לשלם?

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
ברור שזה בסוף מתנקז ללהתאמן ולאכול. הסיבה ששאלתי בצורה ששאלתי, היא כי אני כבר אחרי 6 שנים אצל מאמנים-תזונאים שונים, שהצליחו לעזור להרבה אנשים אחרים, אבל לא לי. וכמו שאני מקווה שכבר מובן, משמעת זה לא אישיו אצלי. עניין הגנטיקה, שהרבה אנשים משתמשים בו כתירוץ, עלה דווקא מצד מאמנים שהיו איתי שנה עד שנתיים, רק כדי לבשר לי בסוף שלדעתם אני כנראה מקרה אבוד. בשלב הזה, אני כבר מתחיל להאמין להם.
לגבי הנקודות שכתבת:

1. אני מחפש מישהו שאפשר להיפגש איתו פיזית. עדיף שגם אפשר לעשות אימון ביחד, לפחות פעם-פעמיים.
2. אני נמצא בתל אביב.
3. כמובן שחייב גם להיות מסוגל לטפל בצד התזונתי, אבל הסמכה פורמלית בתזונה זה לא חשוב לי.
4. הדרישה היחידה זה שהוא/היא יהיה תותח וייקח אותי ברצינות. לא מתאים לי אחד שיודע רק לתת לי את הדיפולט ששמור לו במחשב. צריך להבין שיש פה מקרה חמור (אפילו שאתה חולק עליי).
5. מה שצריך.

יש את מייק רוזנר,בזמנו לקחתי אצלו כמה שיעורים לתיקון טכניקה וקבלת תוכנית,התוכנית דיי עזרה לי והטיפים שלו כנל

תודה על התגובה.
ברור שזה בסוף מתנקז ללהתאמן ולאכול. הסיבה ששאלתי בצורה ששאלתי, היא כי אני כבר אחרי 6 שנים אצל מאמנים-תזונאים שונים, שהצליחו לעזור להרבה אנשים אחרים, אבל לא לי. וכמו שאני מקווה שכבר מובן, משמעת זה לא אישיו אצלי. עניין הגנטיקה, שהרבה אנשים משתמשים בו כתירוץ, עלה דווקא מצד מאמנים שהיו איתי שנה עד שנתיים, רק כדי לבשר לי בסוף שלדעתם אני כנראה מקרה אבוד. בשלב הזה, אני כבר מתחיל להאמין להם.
לגבי הנקודות שכתבת:

1. אני מחפש מישהו שאפשר להיפגש איתו פיזית. עדיף שגם אפשר לעשות אימון ביחד, לפחות פעם-פעמיים.
2. אני נמצא בתל אביב.
3. כמובן שחייב גם להיות מסוגל לטפל בצד התזונתי, אבל הסמכה פורמלית בתזונה זה לא חשוב לי.
4. הדרישה היחידה זה שהוא/היא יהיה תותח וייקח אותי ברצינות. לא מתאים לי אחד שיודע רק לתת לי את הדיפולט ששמור לו במחשב. צריך להבין שיש פה מקרה חמור (אפילו שאתה חולק עליי).
5. מה שצריך.

מה המטרה שלך באימונים? מה הרקע שלך?

• פותח/ת השרשור
המטרה היא לבנות מסת שריר. ולא מעט.
אני עושה אימוני משקולות מזה 6 שנים. לא יודע כמה לפרט כאן, אבל תכניות די סטנדרטיות אני חושב. 3-5 אימונים בשבוע, זה השתנה לאורך התקופה.

המטרה היא לבנות מסת שריר. ולא מעט.
אני עושה אימוני משקולות מזה 6 שנים. לא יודע כמה לפרט כאן, אבל תכניות די סטנדרטיות אני חושב. 3-5 אימונים בשבוע, זה השתנה לאורך התקופה.

שלחתי לך הודעה פרטית.
אני לא יודע על איזה מאמנים פותח הפוסט נפל בעבר אבל משהו שחשוב לי להגיד בתור מאמן למי שקורא את הפוסט הזה וחושב שמאמן זה קסם- זה לא.

מי שמשיט את הספינה זה בעיקר המתאמן וזה תלוי בו הרבה יותר, המאמן נמצא שם בעיקר כדי לעזור בכיוונים.

יש לי כל מיני מתאמנים וכולם מקבלים בדיוק את אותה תשומת לב, יש כאלה שמתקדמים בקצב מהיר יותר ויש כאלה שפחות. מעבר לגנטיקה שמן הסתם משפיעה, זה בעיקר תלוי בהתמדה, בהשקעה שלהם בהתאוששות ובזה שהם ב"ראש" הנכון ולא נותנים לכל דבר קטן בחיים להוציא אותם מהאימונים.

שלחתי לך הודעה פרטית.
אני לא יודע על איזה מאמנים פותח הפוסט נפל בעבר אבל משהו שחשוב לי להגיד בתור מאמן למי שקורא את הפוסט הזה וחושב שמאמן זה קסם- זה לא.

מי שמשיט את הספינה זה בעיקר המתאמן וזה תלוי בו הרבה יותר, המאמן נמצא שם בעיקר כדי לעזור בכיוונים.

יש לי כל מיני מתאמנים וכולם מקבלים בדיוק את אותה תשומת לב, יש כאלה שמתקדמים בקצב מהיר יותר ויש כאלה שפחות. מעבר לגנטיקה שמן הסתם משפיעה, זה בעיקר תלוי בהתמדה, בהשקעה שלהם בהתאוששות ובזה שהם ב"ראש" הנכון ולא נותנים לכל דבר קטן בחיים להוציא אותם מהאימונים.
ובטח שמאמן שאומר למתאמן "אתה מקרה אבוד" הוא לא מקצועי וגרוע

• פותח/ת השרשור
שלחתי לך הודעה פרטית.

מעריך את המסר וגם מסכים איתו.
ובכל זאת - אמנם אנחנו לא מכירים, אבל לטפול את חוסר ההצלחה שלי בהיעדר השקעה או התמדה - זה כל כך, כל כך תלוש מהמציאות. אתה מדבר פה עם בן אדם שמנהל את כל החיים שלו סביב הדבר הזה מאז 2016. ההתמדה וההשקעה שלי מתועלים לדברים שלא עובדים לי, וזה מייאש ומכעיס.
אני מחפש מאמן בשביל לקחת את המאמצים שלי לכיוון שיביא תועלת. לרגע לא רמזתי שמאמן יביא לי שרירים ארוזים בסרט צלופן לפתח הדלת שלי. בשביל להיראות כמו שאני נראה אחרי 6 שנים של קריעת תחת ועדיין לא להרים ידיים, צריך באמת אינסוף נחישות. אני מבין שלא כיוונת אליי אצבע מאשימה עם התגובה הזאת, והמסר שלך הוא חיובי. אבל תחשוב רגע גם כמה מתסכל זה להיות זה שבאמת נותן את הנשמה, לא מגיע לשום מקום, ושומע מכל מקום באינטרנט שהוא "כנראה פשוט לא מנסה".

ובטח שמאמן שאומר למתאמן "אתה מקרה אבוד" הוא לא מקצועי וגרוע
פעם ראיתי מתאמן שלוקח שיעור פרטי עם מאמן , משחק כל שניה בפלאפון , עושה הכל בעצלתיים ,עושה חזרות פחות ממה שהמאמן דרש.
לפי איך שזה היה נראה יש לו כמה אימונים שבועיים וכאילו שהמאמן ״ יושב עליו״ .
המאמן לא אמר לו שהוא מקרה אבוד , אם הייתי מאמן הייתי שם לו סטירה, אבל ברוך השם אני לא מאמן.

פעם ראיתי מתאמן שלוקח שיעור פרטי עם מאמן , משחק כל שניה בפלאפון , עושה הכל בעצלתיים ,עושה חזרות פחות ממה שהמאמן דרש.
לפי איך שזה היה נראה יש לו כמה אימונים שבועיים וכאילו שהמאמן ״ יושב עליו״ .
המאמן לא אמר לו שהוא מקרה אבוד , אם הייתי מאמן הייתי שם לו סטירה, אבל ברוך השם אני לא מאמן.

זה משהו אחר וגם זה לא מקרה אבוד
להגיד לבן אדם שהוא מקרה אבוד בגלל הגנטיקה שלו נו באמת..זה מאמן סוג ז

פותח האשכול לא נתן מספיק פרטים חוץ מזה שהוא מתאמן 6 שנים. רואה מספיק אנשים אצלי במכון שגם 50 שנה לא יגיעו לתוצאות מעבר לשנה הראשונה של האימונים שלהם כי הם עושים הכל דרך התחת

אם פותח האשכול יודע מה הוא עושה אני יכול רק לנחש שיש לו ציפיות ומטרות לא ריאליות
בשביל זה צריך לראות תמונה שלו ותמונה של איך הוא מצפה להראות

מעריך את המסר וגם מסכים איתו.
ובכל זאת - אמנם אנחנו לא מכירים, אבל לטפול את חוסר ההצלחה שלי בהיעדר השקעה או התמדה - זה כל כך, כל כך תלוש מהמציאות. אתה מדבר פה עם בן אדם שמנהל את כל החיים שלו סביב הדבר הזה מאז 2016. ההתמדה וההשקעה שלי מתועלים לדברים שלא עובדים לי, וזה מייאש ומכעיס.
אני מחפש מאמן בשביל לקחת את המאמצים שלי לכיוון שיביא תועלת. לרגע לא רמזתי שמאמן יביא לי שרירים ארוזים בסרט צלופן לפתח הדלת שלי. בשביל להיראות כמו שאני נראה אחרי 6 שנים של קריעת תחת ועדיין לא להרים ידיים, צריך באמת אינסוף נחישות. אני מבין שלא כיוונת אליי אצבע מאשימה עם התגובה הזאת, והמסר שלך הוא חיובי. אבל תחשוב רגע גם כמה מתסכל זה להיות זה שבאמת נותן את הנשמה, לא מגיע לשום מקום, ושומע מכל מקום באינטרנט שהוא "כנראה פשוט לא מנסה".

האמת שלא דיברתי אלייך בכלל עם התגובה שלי, פשוט כשקראתי מה שרשמת מה שעבר לי בראש זה שמתאמנים יכולים לחשוב שמאמן זה איזשהו קסם או משהו כזה שבוודאות מביא תוצאות מהפכניות.
אגב זה דיי מסקרן אותי לשמוע באיזה רמה אתה כי גם בלי לדעת יותר מידי בתכנון אימונים, אם אתה 6 שנים קורע את התחת במכון ומנסה להתקדם בצורה כלשהי אתה אמור לראות תוצאות לא רעות

• פותח/ת השרשור
זה משהו אחר וגם זה לא מקרה אבוד
להגיד לבן אדם שהוא מקרה אבוד בגלל הגנטיקה שלו נו באמת..זה מאמן סוג ז

פותח האשכול לא נתן מספיק פרטים חוץ מזה שהוא מתאמן 6 שנים. רואה מספיק אנשים אצלי במכון שגם 50 שנה לא יגיעו לתוצאות מעבר לשנה הראשונה של האימונים שלהם כי הם עושים הכל דרך התחת

אם פותח האשכול יודע מה הוא עושה אני יכול רק לנחש שיש לו ציפיות ומטרות לא ריאליות
בשביל זה צריך לראות תמונה שלו ותמונה של איך הוא מצפה להראות

כאן פותח האשכול.
ייתכן מאוד שפותח האשכול באמת לא יודע מה הוא עושה. הוא עושה את מה שהמאמנים שלו לימדו אותו. וכמו שכתבת בעצמך, הם כנראה היו מאמנים לא משהו.
לא נכנסתי לפרטים המדויקים של התוכניות שלי כי לא חיפשתי ייעוץ נקודתי דרך הפורום על הדברים האלה. השאלה שלי היתה אם מישהו יכול להפנות אותי למאמן רציני ומנוסה שיכול לעזור לי במסגרת של פגישות ואימונים. עדיין ממש אשמח לקבל המלצות.

כאן פותח האשכול.
ייתכן מאוד שפותח האשכול באמת לא יודע מה הוא עושה. הוא עושה את מה שהמאמנים שלו לימדו אותו. וכמו שכתבת בעצמך, הם כנראה היו מאמנים לא משהו.
לא נכנסתי לפרטים המדויקים של התוכניות שלי כי לא חיפשתי ייעוץ נקודתי דרך הפורום על הדברים האלה. השאלה שלי היתה אם מישהו יכול להפנות אותי למאמן רציני ומנוסה שיכול לעזור לי במסגרת של פגישות ואימונים. עדיין ממש אשמח לקבל המלצות.
אז הדבר היחיד שאני יכול לתרום בזה זה שמההתרשמות שלי (לא מתאמן שלו וגם לא מספיק מנוסה כדי לדרג מאמנים) @StrongEnough מאמן מצויין לבילדינג ויודע ממש טוב מה הוא עושה

• פותח/ת השרשור
האמת שלא דיברתי אלייך בכלל עם התגובה שלי, פשוט כשקראתי מה שרשמת מה שעבר לי בראש זה שמתאמנים יכולים לחשוב שמאמן זה איזשהו קסם או משהו כזה שבוודאות מביא תוצאות מהפכניות.
אגב זה דיי מסקרן אותי לשמוע באיזה רמה אתה כי גם בלי לדעת יותר מידי בתכנון אימונים, אם אתה 6 שנים קורע את התחת במכון ומנסה להתקדם בצורה כלשהי אתה אמור לראות תוצאות לא רעות

אם זה באמת מסקרן אותך, אני שולח לך הודעה בפרטי. אני מעדיף לא לקחת את השרשור למקום הזה כדי שהוא יישאר ענייני לשאלה שלי (שהיתה ועדיין על המלצות למאמנים שיכולים ללוות אותי בתהליך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית