הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לעלייה במשקל לאחר חיטוב

מצב
השרשור נעול

benyoao

משתמש מתחיל
88
27
נק' מוניטין:
30
88
27
היי, שוקל 59 ירדתי 6 קילו ב3 חודשים, אני יודע זה מהיר מדי, טעות
בקיצור ירדתי מלא שריר בנוסף לשומן
אני רוצה להיות טיפה נטרלי, מנטלית מרגיש שחייב הפסקה

השאלה במידה ואהיה נטרלי או טיפה בעלייה ואעלה 1-2 קילו
הגוף יתעדף את זה לשומן? או שדווקא זה יבוא לטובתי כי איבדתי הרבה שריר ואוכל להחזיר חלק ממנו/העור ימתח/נוזלים תקועים יספחו/זיכרון שריר וכו׳?
בקיצור אני מבולבל אשמח להכוונה

ירדתי 6 קילו ב3 חודשים, אני יודע זה מהיר מדי, טעות
לא כזה מהר. אתה אמור לרדת פחות או יותר 1% מהמשקל גוף בשבוע, זה יוצא לך בערך 600 גרם, אתה ירדת 500 גרם.
הייתה לך אחלה ירידה.
השאלה במידה ואהיה נטרלי או טיפה בעלייה ואעלה 1-2 קילו
הגוף יתעדף את זה לשומן? או שדווקא זה יבוא לטובתי כי איבדתי הרבה שריר ואוכל להחזיר חלק ממנו/העור ימתח/נוזלים תקועים יספחו/זיכרון שריר וכו׳?
זה תלוי בכמה זמן. אם זה בשבוע אז זה הגוף יתעדף את זה לשומן, אם זה בחצי שנה אז אולי אפילו תצליח להתחטב תוך כדי. שים לב שכשאתה יוצא מהגירעון אז כנראה שהמשקל שלך יעלה באיזה קילו שניים בכל מקרה, זה לא המשקל גוף שלך, זה נוזלים. בכל מקרה, כל עוד אתה שומר על ההמלצות של עלייה של 1% משקל גוף בערך בחודש, או אם אתה אומר שאתה רוצה לעלות אפילו יותר לאט, כל עוד אתה מתאמן טוב אין סיבה שתשמין יותר מידי מזה בטווח זמן נורמלי (לא עכשיו לעשות מסה למשך 30 שנה רצוף).

• פותח/ת השרשור
לא כזה מהר. אתה אמור לרדת פחות או יותר 1% מהמשקל גוף בשבוע, זה יוצא לך בערך 600 גרם, אתה ירדת 500 גרם.
הייתה לך אחלה ירידה.

זה תלוי בכמה זמן. אם זה בשבוע אז זה הגוף יתעדף את זה לשומן, אם זה בחצי שנה אז אולי אפילו תצליח להתחטב תוך כדי. שים לב שכשאתה יוצא מהגירעון אז כנראה שהמשקל שלך יעלה באיזה קילו שניים בכל מקרה, זה לא המשקל גוף שלך, זה נוזלים. בכל מקרה, כל עוד אתה שומר על ההמלצות של עלייה של 1% משקל גוף בערך בחודש, או אם אתה אומר שאתה רוצה לעלות אפילו יותר לאט, כל עוד אתה מתאמן טוב אין סיבה שתשמין יותר מידי מזה בטווח זמן נורמלי (לא עכשיו לעשות מסה למשך 30 שנה רצוף).

אז שורה תחתונה, עדיף למשוך עוד חודש בתקווה להגיע לתוצאות הרצויות ואז להתחיל לעלות? לאחרונה אני יורד את השומנים ״העיקשים״ אבל זה נהיה קשה יותר מיום ליום

הייתה לך אחלה ירידה.
לא ככה מחשבים את האחוזים כי בכל פעם האחוז נגזר מהמשקל החדש.

בכל מקרה הירידה סבירה לגמרי.

לא ככה מחשבים את האחוזים כי בכל פעם האחוז נגזר מהמשקל החדש.

בכל מקרה הירידה סבירה לגמרי.
בגלל זה כתבתי בערך. חוץ מזה שאני לא חושב שלדייק על הגרם זה כזה חשוב (לפחות אם אתה לא מתחרה), מה שחשוב זה הבערך. לדעתי.
אז שורה תחתונה, עדיף למשוך עוד חודש בתקווה להגיע לתוצאות הרצויות ואז להתחיל לעלות?
זה עניין של סדרי עדיפויות. תחשוב מה אתה מעדיף - לרדת בשומן או לעלות בשריר. ברור שהאידיאל זה שניהם ביחד, אבל לרוב זה לא רלוונטי. אף אחד אחר לא יכול להגיד לך מה לעשות, זה נטו עניין של העדפה אישית.
לאחרונה אני יורד את השומנים ״העיקשים״ אבל זה נהיה קשה יותר מיום ליום
זה לגיטימי שככל שאתה מתקדם זה יותר קשה. מה שכן, יכול להיות שלעלות לתקופה של שבועיים בערך לניטרלי יכול לתרום לך מנטלית הרבה, תלוי בך.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה כתבתי בערך. חוץ מזה שאני לא חושב שלדייק על הגרם זה כזה חשוב (לפחות אם אתה לא מתחרה), מה שחשוב זה הבערך. לדעתי.

זה עניין של סדרי עדיפויות. תחשוב מה אתה מעדיף - לרדת בשומן או לעלות בשריר. ברור שהאידיאל זה שניהם ביחד, אבל לרוב זה לא רלוונטי. אף אחד אחר לא יכול להגיד לך מה לעשות, זה נטו עניין של העדפה אישית.

זה לגיטימי שככל שאתה מתקדם זה יותר קשה. מה שכן, יכול להיות שלעלות לתקופה של שבועיים בערך לניטרלי יכול לתרום לך מנטלית הרבה, תלוי בך.

סבבוש אהבתי את הראש
אתמודד עוד חודש נראה לאן אתקדם, מעדיף להתחיל את העלייה כשאני באחוז שומן נמוך.

בלת"ק

כי נשמע שלא בהכרח חכם לחטב במצב כזה, בלי קשר להפסקות.
לאן עוד יש לרדת במשקל? במיוחד אם אמרת שנראה שאיבדת שריר.

עוד שאלה - אתה מבצע אימוני כוח/משקולות באופן סדיר? מה בערך משקלי העבודה שלך?
אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא, תדאג לטפל בזה קודם לכן.
___

לשאלתך (למרות שנראה לי קצת עקום לענות על זה) - אין בעיה שתצא לניטרלי אם אתה מרגיש מותש מדי מהדיאטה.

• פותח/ת השרשור
בלת"ק

כי נשמע שלא בהכרח חכם לחטב במצב כזה, בלי קשר להפסקות.
לאן עוד יש לרדת במשקל? במיוחד אם אמרת שנראה שאיבדת שריר.

עוד שאלה - אתה מבצע אימוני כוח/משקולות באופן סדיר? מה בערך משקלי העבודה שלך?
אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא, תדאג לטפל בזה קודם לכן.
___

לשאלתך (למרות שנראה לי קצת עקום לענות על זה) - אין בעיה שתצא לניטרלי אם אתה מרגיש מותש מדי מהדיאטה.

אני מחטב כי קוביות בבטן חשוב יותר והמטרה שלי זה רק תחת גדול וקוביות
כל השאר זה בונוס

מבצע באופן סדיר לא מפספס אימון ועושה דילואד כשצריך.
המשקלי עבודה שלי בפלג גוף העליון הם בסביבות המשקל גוף שלי וברגליים גבוה יותר

החלטתי להמשיך, הבנתי שהגוף יכול רקומפ בשבועות הראשונים של הנטרלי אז אחכה עם זה
הכוונה כאילו אם אסיים ב58 את החיטוב ואקפוץ מהר בנטרלי בגלל עלייה בנוזלים ל60 ואראה אפילו חטוב וותר אהיה ממש מרוצה. אני לא רוצה להיות גדול

אני מחטב כי קוביות בבטן חשוב יותר והמטרה שלי זה רק תחת גדול וקוביות
כל השאר זה בונוס

מבצע באופן סדיר לא מפספס אימון ועושה דילואד כשצריך.
המשקלי עבודה שלי בפלג גוף העליון הם בסביבות המשקל גוף שלי וברגליים גבוה יותר

החלטתי להמשיך, הבנתי שהגוף יכול רקומפ בשבועות הראשונים של הנטרלי אז אחכה עם זה
הכוונה כאילו אם אסיים ב58 את החיטוב ואקפוץ מהר בנטרלי בגלל עלייה בנוזלים ל60 ואראה אפילו חטוב וותר אהיה ממש מרוצה. אני לא רוצה להיות גדול

@Yuval Maimon צודק בהחלט.
אין טעם לחטב על משקל כזה.

הסיבה היחידה שאתה לא רואה קוביות זה כנראה כי המסת שריר שלך מאוד נמוכה, הייתי ניגש לטפל בזה לפני הכל.

בהצלחה 🙃

• פותח/ת השרשור
@Yuval Maimon צודק בהחלט.
אין טעם לחטב על משקל כזה.

הסיבה היחידה שאתה לא רואה קוביות זה כנראה כי המסת שריר שלך מאוד נמוכה, הייתי ניגש לטפל בזה לפני הכל.

בהצלחה 🙃

חלילה לא רואה
FD0FF104-67F9-46B3-B00C-889C3B97B0E8.jpeg

אמשיך עוד שבועיים בערך ואהיה נטרלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית