הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט אחרי פציעה

• פותח/ת השרשור Kobi10
  • פורסם בתאריך

Kobi10

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
7
10
0
ייעוץ - דדליפט עם פציעה בlats כאן שאלתי יעוץ לגבי הפציעה ועכשיו כבר לגמרי עברה הפציעה אני לא מרגיש כלום ואני מרגיש מוכן לחזור לדדליפט ושהיום ניסיתי לעשות דדליפט שמרתי על גב ישר והרמתי משקל יותר נמוך מבדרך כלל ונתתי דגש על פורם אבל למרות זאת בכל זאת במהלך הסטים הרגשתי כאב באיזור הפציעה, יש סיבה לחשוש? לחכות עוד עד שאני חוזר לדדליפט?

אני בעד 3 פעמים בשבוע.
אבל למה 75%?
אפשר גם 65%.
בהחלט.
רשמתי מספר שרירותי.
ל 3 פעמים טרם הגעתי חח
לא בטוח שאעמוד בזה
זה ממש רמה גבוה של מתאמן
דדליפט+בנץ+סקוואט
3 פעמים בשבוע,יום כן יום לא
מדהים ומטורף בו״ז

למה לא? אתה לא יכול להכניס בכל אימון?
PPL, יחסית הרבה נפח, אם אכניס המון נפח של דדליפט זה יפגע לי בהתאוששות ובעיקר בסקוואט.

ניכנס לחיטוב שבוע הבא אז פחות רלוונטי לתקופה.

PPL, יחסית הרבה נפח, אם אכניס המון נפח של דדליפט זה יפגע לי בהתאוששות ובעיקר בסקוואט.

ניכנס לחיטוב שבוע הבא אז פחות רלוונטי לתקופה.
אני לא מסכים, הכל בהתאם לעצימות.
אני מכניס סקוואט ודדליפט יחד בכל אימון.
למטרות כוח אני מאמין שזה אידיאלי אפילו.

אני לא מסכים, הכל בהתאם לעצימות.
אני מכניס סקוואט ודדליפט יחד בכל אימון.
למטרות כוח אני מאמין שזה אידיאלי אפילו.
זה יבוא על חשבון דברים אחרים, אני כן עושה פעמיים פעם עצימות, ופעם נפח עם פחות עצימות מעבר לזה, זה יפגע לי בשאר האימון

זה יבוא על חשבון דברים אחרים, אני כן עושה פעמיים פעם עצימות, ופעם נפח עם פחות עצימות מעבר לזה, זה יפגע לי בשאר האימון
לא אם תעשה 60% מהמקסימום שלך.

הדדליפט רק פוגע באימון כי אנשים חושבים שצריך להתקרב לכשל איתו כמו שאר התרגילים שלהם.

גם אם זה rpe1 זה עדיין אימון מאוד אפקטיבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית