הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן

CrAzY-BoY

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי

הזמנתי מחנות באינטרנט שמכרה במחיר הכי זול שורף שומן של סופר אפקט סופר ליפו.

לא מהסופר פארם אבל זה המוצר

https://shop.super-pharm.co.il/heal...qVYEA-OPnqInKDzWBapygcE53LUzrbpBoCAmgQAvD_BwE

קיבלתי אותו היום. כמה דברים שרציתי לשאול

1. קיבלתי את המוצר ללא אריזה, היה על הפקק סוגר אבל שפתחתי את הפקק הסוגר מתחת לפקק היה פתוח. הגיוני?
2. לקחתי כדור אחד והרגשתי ממש מוזר טעם לוואי ממש חזק ומוזר שגרמו לי לגרפסים כאילו אכלתי לפני זה פח מתכת, והרגשה מוזרה בראש.
כרגע אני כמה שעות אחרי הכדור וההרגשה המוזרה עברה.
מישהו התנסה בכדורים האלה ? והאם הם עזרו לו?
אני התחלתי לפני 3 שבועות תהליך הרזיה במכון כושר כמובן אירובי ומשקולות וכן הגעתי לתוצאות אבל גם שהייתי בעבר רזה עדין היה לי אחוזי שומן גבוהים.
מה שחשוב לי זה להוריד אחוזי שומן.
3. האם כדי להשתמש בו רק באירובי או גם במשקולות?
ראיתי שיש גם שורפי שומן שהם לא מאושרים אז לא רציתי להכנס לזה בגלל החומרים שהם מכילים. האם המוצר הזה מסוכן ?

תודה

אלא אם כן אתה בעצמך ירדת מ 25 ל 8 אחוז ללא אירובי.... תשתף אותי

ירדתי קרוב ל42 קילו כמעט ללא אירובי.
אני עצלנית שמעדיפה לקזז בקלוריות מאשר להוסיף אירובי לתפריט והנה חוץ מזנב שצמח לי שרדתי כדי לספר שזה אפשרי

כן יוצאת להליכות מידי פעם אבל לא משהו משמעותי(נגיד 3-4 פעמים בחודש:lol:)

אנשים לא מבינים שכדי להתחטב צריך לעשות אירובי והרבה ולשמור על גרעון קלורי בצורה נכונה כדי למנוע פירוק שריר...
וגם כדי שהמסה לא תהיה מלוכלכת מידי צריך להעזר באירובי.

במקום זה הם מעדיפים לקחת קלן/אפדרין ולשבת על הספה- חושבים הזה "שורף שומנים" בזמן שאתה יושב ומשחק פורטנייט...

ואחרי זה אומרים "יש לי שומן עיקש וגנטיקה חרא.... לא מצליח להתחטב"
,
אנשים לא מבינים שכדי להתחטב צריך לעשות אירובי והרבה ולשמור על גרעון קלורי בצורה נכונה כדי למנוע פירוק שריר...
וגם כדי שהמסה לא תהיה מלוכלכת מידי צריך להעזר באירובי.

במקום זה הם מעדיפים לקחת קלן/אפדרין ולשבת על הספה- חושבים הזה "שורף שומנים" בזמן שאתה יושב ומשחק פורטנייט...

ואחרי זה אומרים "יש לי שומן עיקש וגנטיקה חרא.... לא מצליח להתחטב"
תכלס אני מתכנן להתארגן על קלן ולעשות אירובי בנוסף לפחות חצי שעה ביום..
זה באמת תרופת פלא שאתה שומר על תזונה ועושה ים אירובי

ירדתי קרוב ל42 קילו כמעט ללא אירובי.
אני עצלנית שמעדיפה לקזז בקלוריות מאשר להוסיף אירובי לתפריט והנה חוץ מזנב שצמח לי שרדתי כדי לספר שזה אפשרי

כן יוצאת להליכות מידי פעם אבל לא משהו משמעותי(נגיד 3-4 פעמים בחודש:lol:)
דבר ראשון כל הכבוד על הירידה
זה נורא קשה כי מדובר בשינוי אורח חיים אבל זה לא חיטוב !!!

אני אציין שכדי לרדת 42 קילו הדבר היחיד שנדרש הוא שינוי תפיסת חשיבה וצורת אכילה - לאכול פחות גאנק ולעבור לתפריט של אוכל בריא + שליטה בכמות המזון הנצרך :
הרי לא הגעת למשקל המטורף הזה מ 4000 קקל יומי שכללו ברוקולי אורז ודגים.

כדי לצאת ממצב של אוביסטי ולרדת למצב רגיל של 25-30 אחוז שומן (אני בטוח שאת נמצאת בטווח הזה בערך)בעצם זה הירידה הכי קלה כתהליך של ירידה אבל להניע את התהליך זה נורא קשה !

ואני יסביר :
כדי להגיע ל100 קילו פלוס צריך מאזן קלורי מטורף וכדי לצאת משם פשוט צריך לאכול רגיל ויורדים במקשל. ובהחלט אפשר לעשות את זה בלי אירובי וגם בלי אימוני כוח.

פשוט צריך להפסיק לאכול יתר על המידה - ואני אומר את זה בעדינות כמובן.

זה הירידה הכי קלה וזה לא חיטוב !
זה לצאת ממצב מסוכן ולהגיע למצב רגיל/בריא.

החלק הקשה בחיטוב זה לצאת ממצב רגיל/בריא ולהגיע למצב חתוך - יבש לרדת מ 20/25 שזה מצב ממוצע למצב של 8 שזה חצי רגל לפני תחרות.
פה נדרש תמרון נכון בין אבות המזון ושילוב של אימוני כוח

וכדי להגיע למצב הזה חייב אבל חייב לשלב אירובי. נקודה

נערך לאחרונה:
דבר ראשון כל הכבוד על הירידה
אבל אני אציין שכדי לרדת 42 קילו הדבר היחיד שנדרש הוא שינוי תפיסת חשיבה וצורת אכילה.
בעצם זה הירידה הכי קלה . לצאת ממצב של אוביסטי ולרדת למצב רגיל של 25-30 אחוז שומן. כן אני בטוח שאת נמצאת בטווח הזה בערך כיום.
פשוט כדי להגיע ל100 קילו פלוס צריך מאזן קלורי מטורף וכדי לצאת משם פשוט צריך לאכול רגיל ויורדים במקשל.
זה הירידה הכי קלה וזה לא חיטוב זה מה שנקרא להגיע למצב בריא ממצב מסוכן.

החלק הקשה בחיטוב זה לצאת ממצב רגיל ולהגיע למצב חתוך - יבש לרדת מ 20/25 שזה מצב ממוצע למצב של 8 שזה חצי רגל לפני תחרות.

וכדי להגיע למצב הזה חייב אבל חייב לשלב אירובי. נקודה
ס׳חה על התשובה !
מוניטין

טוב אפשר גם לרדת באחוזי שומן עם שיקים של הרבלייף....

ועכשיו לעיקרון ברגע שיש צורך בגרעון קלורי יומי לאורך זמן כדי להגיע למראה חטוב אפשר להשתמש ב2 ערוצים :
להכניס פחות
להוציא יוצר

הדבר הכי נכון והכי טוב זה לשלב ביניהם.

במיוחד שמדובר במישהו עם 25 אחוז שומן שרוצה להגיע ל8.

מעניין אותי לדעת האם החברה החטובים פה עושים חיטוב ללא אירובי ???

כולם עושים וכולם ממליצים

כלי נהדר שהשימוש בו בגדר של חובה.
כל מתאמן נורמלי משתמש בו
וגם אתה !!!

לא אני לא עושה אירובי, זה יעיל אבל לא חובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית