הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון בפורום של ריפ

זה יותר קל באנגלית. בעברית זה פשוט לא נשמע...

אין ספק שעברית חלשה בקללות. בגלל זה לקחנו הרבה מהן מערבית.
נ.ב: יחסית לפעילי שלום, החבר'ה על הספינה נראו די מיומנים במכות ודקירות:P

חבוב, אם אתה לא מצליח להרשם לפורום של ריפ, יש מצב שיהיה לך גם קשה לכתוב שם.

QuestionList 1) Rip's first name 2) State where Rip lives 3) Second word in the title of Rip's first book (2005). [Note: give answers as: answer, answer, answer]

List 1) Rip's first name 2) State where Rip lives 3) Second word in the title of Rip's first book (2005). [Note: give answers as: answer, answer, answer]
אתם יכולים להגיד לי מה לכתוב בבקשה כי זה לא מצליח לי
וזה שמעליי לא הבנתי אותך

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:53 ----------

אני יודע את התשובה של השניים ראשונים והשלישית זה או SS או PPST ולא מצליח לי שניהם ואני יודע אנגלית אז אני כן יכול לעזור שם

לא יודע למה אבל אני לא מצליח להירשם בגלל השאלה:מה השם הפרטי של ריפ-מרק מה המדינה בה הוא חי-טקסס המילה השנייה בשם של ספרו השני-לא מצליח ניסיתי כוח אבל לא הולך אפשר עזרה בבקשה?

QuestionList 1) Rip's first name 2) State where Rip lives 3) Second word in the title of Rip's first book (2005). [Note: give answers as: answer, answer, answer]

List 1) Rip's first name 2) State where Rip lives 3) Second word in the title of Rip's first book (2005). [Note: give answers as: answer, answer, answer]
אתם יכולים להגיד לי מה לכתוב בבקשה כי זה לא מצליח לי
וזה שמעליי לא הבנתי אותך

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:53 ----------

אני יודע את התשובה של השניים ראשונים והשלישית זה או SS או PPST ולא מצליח לי שניהם ואני יודע אנגלית אז אני כן יכול לעזור שם

...

קולדפייר תודה רבה
וPALA אני אפרסם את מה שהבאת
יאללה הלוואי וLONDONASSHOLE יסתום את פיו

---------- התגובה התווספה ב 17:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

ההוא שמעליי התבלבלתי התכוונתי שהמילה השנייה בספרו הראשון

🆘:help:אחרי שהפעלתי את המשתמש זה כתב לי
Your account has been activated but you are currently in the moderation queue to be added to the forum.
ואז הלכתי לכתבה באתי לכתוב תגובה ואז זה אמר לי שאו שאני מנסה לעשות דברים שרק המנהלים יכולים או ש לא הפעלתי את המשתמש(וזה הוא כתב כשאני מחובר)
למישהוא יש הצעה מה לעשות??
סליחה שאני חופר פשוט אני מחובר משמע הפעלתי את זה אך אני לא יכול להגיב וזה כותב שלא הפעלתי את המשתמש

המשתמש שלך צריך להיות מאושר כל ידי המנהל שם תחכה איזה 24 שעות הם ישלחו לך הודעה מתי שתוכל להגיב...

שימי תודה
וקולדפייר תבורך על כל העבודה שאתה עושה שם ותקטול את האחרון בבקשה עאלק אומר שבגלל שזה לא באזור שלנו אז זה בסדר לתקוף את מי שבא(אפילו אם הוא בא בשלום). ועוד כמה דברים

תנסו להזכיר את 11.9 כמה שיותר, אולי פיגוע טרור מוסלמי בסדר גודל כזה שהם ספגו יפתח להם את האוזניים.

זה יתאים שוב
סעיף 103:

If the civilian population of the blockaded territory is inadequately provided with food and other objects essential for its survival, the blockading party must provide for free passage of such foodstuffs and other essential supplies, subject to:

(a) the right to prescribe the technical arrangements, including search, under which such passage is permitted; and
(b) the condition that the distribution of such supplies shall be made under the local supervision of a Protecting Power or a humanitarian organization which offers guarantees of impartiality, such as the International Committee of the Red Cross

כולם פעילי שלום בעולם והכל וורוד, כמובן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית