הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בפורום של ריפ

http://www.youtube.com/watch?v=ABjE_7uwA0I&feature=player_embedded

בלי קשר לדיון בפורום של ריפ.. תראו את הילד הזה בסרטון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלך הילד הזה.

דרך אגב למי שתהה מה זה "חייבר חייבר יא יאהוד" שהם צועקים שם בסרטון ההוא, חייבר זה מקום שבו מוחמד והצבא שלו טבחו ביהודים בקוראן.

אה ובקשר לסכינים, אם תחפשו טוב יש איזה צילום של מישהי מהמשט אומרת (לפני שהם יצאו) שהם הביאו רק סכיני פלסטיק וכלים לא חדים, כדי שלישראלים לא יהיו תירוצים XD

נערך לאחרונה:
חחח seth אהבתי את הקטע של אמא שלו D: תמשיכו לתת להם בראש אתם עושים "עבודת קודש" 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טורקיה זאת מדינה של מוסלמים כפויי טובה... עד לא מזמן הקשרים בין ישראל לטורקיה היו כמו לא יודע מה..
פתאום השתנו שם דברים בשילטון ועכשיו אנחנו אוייב... אני מקווה מאוד שהם ישלחו מטוסים וספינות...

טורקיה זאת מדינה של מוסלמים כפויי טובה... עד לא מזמן הקשרים בין ישראל לטורקיה היו כמו לא יודע מה..
פתאום השתנו שם דברים בשילטון ועכשיו אנחנו אוייב... אני מקווה מאוד שהם ישלחו מטוסים וספינות...
אתה רוצה מלחמה????
אתה רוצה חיילים מתי ופצועים?
כל השמן אני שומע ילדים מפגרים(פה אין לי שום כוונה אליך)אומרים הלוואי אירן תפתח איתנו מלחמה או טורקיה או חמאס וכו'

אתה רוצה מלחמה????
אתה רוצה חיילים מתי ופצועים?
כל השמן אני שומע ילדים מפגרים(פה אין לי שום כוונה אליך)אומרים הלוואי אירן תפתח איתנו מלחמה או טורקיה או חמאס וכו'
כניראה שלא הבנת את הכוונה שלי... אני בכלל לא חושב שצריכה להיות מלחמה ואני חושב שכל הקטע של המשט הזה זאת סתם התגרות... בן דוד שלי בשייטת והוא היה בין הפושטים על הספינות... אחד מהפצועים הוא כניראה המפקד שלו ותאמין לי שזה לא כיף לשמוע דברים כאלה...
אני חושב שיהיה טוב מאוד שהם ישלחו ספינות ומטוסים מהסיבה הפשוטה שאם ישראל תיהיה מספיק חכמה לתעד זאת כמו שהCNN ושאר הרשויות דאגו לתעד אותנו ויוכיחו שאולי אנחנו לא "תמימים" אבל גם טורקיה ושאר מדינות ערב שמחרחרות מלחמה...אני לא חושב שכדי או רצוי שישראל תפתח במלחמה נגד טורקיה או בכלל ... לא מלחמה פיזית וגם לא מלחמה מילולית כמו החרם שתיכננו פעם...

אוקיי הבנתי ותן לבן דוד שלך מוניטין חחחחחח[
פשוט הרבה אומרים בוא ניכנס בהם וכדומה
אבל בכל זאת כשהם ישלחו כלי מלחמה יהיה עימות ומי יודע מה יקרה

תלוי. הניתוחים שלהם זה בד"כ סיפורי אלף לילה ולילה. לגבי העובדות הם קצת יותר מדייקים, כי את זה הם צריכים להעתיק מאתרים אחרים ולא להמציא שטויות בעצמם. אם הם כותבים שהרייצל קורי שינתה נתיב לטורקיה יש סיכוי טוב שזה נכון.

• פותח/ת השרשור
אני מוצא את ההודעה הזאת בפורומים אחרים, אבל קשה לי להאמין. זו ספינה אירית, והממשלה האירית הגישה בקשה רשמית לישראל שתרשה לה לעגון בעזה. אם היא תצטרף לצי התורכי זה יצביע על שיתוף פעולה של שתי המדינות. בכל אופן יהיה מעניין.

כניסה של ספינת של הצי הטורקי למים הישראלים זו הכרזת מלחמה.
ביום שזה יקרה... 😆

מה שעצוב זה שהעולם המערבי מפקיר את ישראל, הדמוקרטיה והמדינה הליברלית היחידה במזרח התיכון. אם הם היו עומדים לצידנו בצורה חד משמעית, כל הערבים גם באירופה היו יושבים בשקט כמיעוט ואומרים תודה שהם חיים במדינות ליברליות עם חופש שמקנה להם זכות לדבר בכלל.

אם טורקיה תשלח את הצי שלה, אני מקווה מאוד שיעיפו אותה מנאטו וארצות הברית תשלח לכאן איזו משחתת להרגיע את האזור ולהרתיע אותם, אבל מי יודע איך זה יהיה עם אובמה.

כניסה של ספינת של הצי הטורקי למים הישראלים זו הכרזת מלחמה.
ביום שזה יקרה... 😆
אל תשמח כל כך. טורקיה זה צבא שהתאמן עם ישראל, ויש לו טכנולוגיות שנמכרו לו מישראל. בכלל, הצבא שלהם גדול ויחסית חזק. זה יהיה גם מטופש מצד הצבא שאמור להיות חילוני, להתעסק במלחמה התודעתית הזו שמנהל ראש הממשלה הטיפש שלהם.

בכל מקרה לא צריך ממש לסמוך על השטויות שמפורסמות בדבקה :-P

נערך לאחרונה:
אם בדבקה כתוב שהשמש זורחת, אני מסתכל מבעד לחלון לבדוק האם זה נכון.

באשכול שם הם תמיד מזכירים שהבעיה הייתה שהמיקרה היה על מים אוניברסלים..
מה לא מובן, שאם ישראל הייתה מחכה שייכנסו למים שלנו אז זה היה מאוחר מדי בשביל להישתלט עלייה?

זהו, זה התירוץ הייחידי שיש להם נגדנו כרגע אני חושב, בנתיים הכל הוכח לטובתנו בסירטונים ותמונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית