הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בפורום של ריפ

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
בימים האחרונים מתפתחת מגמת התקפה נגד ישראל בפורום של ריפ, שמנוהלת על ידי מספר ליצנים.
כמה מאיתנו מגיבים להם, ובתכלס זה לא אמור להזיז יותר מדי, אבל היום התחיל דיון על המשט וההשלכות שלו.
אתם יכולים לצפות בו כאן.
אם למישהו יש שם משתמש שם ואנגלית טובה, זה הזמן להגיב.
כמו שאמרתי, בדרך כלל זה לא מזיז לי, אבל במקרה הזה הדיון מגיע לטונים צורמים.

ראיתי שהם מבלבלים תביצים על מים בינלאומיים, אז -

http://www.icrc.org/ihl.nsf/385ec082b509e76c41256739003e636d/7694fe2016f347e1c125641f002d49ce

67. Merchant vessels flying the flag of neutral States may not be attacked unless they:

(a) are believed on reasonable grounds to be carrying contraband or breaching a blockade, and after prior warning they intentionally and clearly refuse to stop, or intentionally and clearly resist visit, search or capture.

http://www.lawofwar.org/naval_warfare_publication_N-114M.htm

7.7.4 Breach and Attempted Breach of Blockade. Breach of blockade is the passage of a vessel or aircraft through a blockade without special entry or exit authorization from the blockading belligerent. Attempted breach of blockade occurs from the time a vessel or aircraft leaves a port or airfield with the intention of evading the blockade, and for vessels exiting the blockaded area, continues until the voyage is completed. Knowledge of the existence of the blockade is essential to the offenses of breach of blockade and attempted breach of blockade. Knowledge may be presumed once a blockade has been declared and appropriate notification provided to affected governments. It is immaterial that the vessel or aircraft is at the time of interception bound for neutral territory, if its ultimate destination is the blockaded area. There is a presumption of attempted breach of blockade where vessels or aircraft are bound for a neutral port or airfield serving as a point of transit to the blockaded area. Capture of such vessels is discussed in paragraph 7.10.

נצחת.
אה וגם צבא שמוגדר כצבא לא יכול להיות מואשם בפיראטיות.
אה ואין לי כוח לפתוח משתמש, אבל אם אתה רוצה אני יכול לענות לו על ה"נקודות" שהוא הביא באנגלית ותעתיק לשם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אכן, בזבוז זמן מוחלט. אבל כמו באשכול הקודם שהם פתחו, אנחנו לא מוכנים שהתשובה האחרונה תהיה של לא ישראלי. אז זה נמשך עד שהם מתייאשים.

חחחח מצחיקות אותי התגובות של COLDFIRE, כשהוא כותב פה הוא ציני בדרך כלל. שם הוא פשוט קטל אותם

אני לא חושב שיהיה להם מה להגיד אחרי התגובה של אלכס 😃

קולדפייר איזה תגובה
איך נותנים מוניטין???
בכל מקרה כל הכבוד על התגובה נראה לי הם סתמו את הפה

ועוד משהו מבדר, מסתבר שההם על הספינה באמת היו מחבלים XD
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3897667,00.html

ואם אתה ממש רוצה לסתום לו תפה, אז הינה עוד דברים מצחיקים -
San Remo Manual -

(c) vessels granted safe conduct by agreement between the belligerent parties including:

(ii) vessels engaged in humanitarian missions, including vessels carrying supplies indispensable to the survival of the civilian population, and vessels engaged in relief actions and rescue operations;

48. Vessels listed in paragraph 47 are exempt from attack only if they: (a) are innocently employed in their normal role;
(b) submit to identification and inspection when required; and
(c) do not intentionally hamper the movement of combatants and obey orders to stop or move out of the way when required.

96. "The force maintaining the blockade may be stationed at a distance determined by military requirements."

98. "Merchant vessels believed on reasonable grounds to be breaching a blockade may be captured. Merchant vessels which, after prior warning, clearly resist capture may be attacked."

יש עוד מלא שאין לי כוח לעבור עליהם, קרדיט לבלוג של THE ELDER OF ZION.

נערך לאחרונה:
אם the_sun שם זה קורן אז גם לו היו תגובות דיי קוטלות בפני עצמם... הם פשוט ממשיכים לחזור על עצמם בזמן שאלכס term וקורן פשוט מכניסים להם עובדות שקיימות בשטח ואין להם מה להגיד על זה...
הייתי עוזר לכם אבל בוא נגיד שהאנגלית שלי אולי טובה אבל לא ברמה כזאת... אבל תראו להם מה זה !
כל הכבוד לכם 😃

אני חשבתי להצטרף ולעזור, אבל באמת נראה שאין צורך, הכל כבר נאמר.

חחח ראיתי את הפוסטים שם, אולי שמוסלמים יפוצצו תביג בן כבר? :[

לא מבין למה המאמץ להסביר למה ישראל ככה וככה, זה לא משנה מה תגיבו שם אלו ששונאים את ישראל ימשיכו לשנוא אותה ואת היהודים גם אם תביאו את כל ההוכחות לכך שאתם צודקים, זה כמו להסביר לאנורקס לאכול 3 פעמים מקדונלדס ביום, בלתי אפשרי.

לא מבין למה המאמץ להסביר למה ישראל ככה וככה, זה לא משנה מה תגיבו שם אלו ששונאים את ישראל ימשיכו לשנוא אותה ואת היהודים גם אם תביאו את כל ההוכחות לכך שאתם צודקים, זה כמו להסביר לאנורקס לאכול 3 פעמים מקדונלדס ביום, בלתי אפשרי.
AMEN

היה שם רק אחד ממש אנטי ישראלי, וגם הוא בטח פעיל שמאל או מישהו עם היכרות מוקדמת עם הסכסוך.לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית