הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעקוב אחרי המשקלים

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום לכולם,
חייב התייעצות איתכם משהו שמשגע אותי כי אני מאוד רוצה להתקדם אבל בזמן האחרון ( כמה חודשים האחרונים ) משהו לא מרגיש לי מתקדם וזה פשוט מטריף אותי כי אני אוכל הכל מסודר בזמן ומדוד ( בליווי של מאמן אישי שעושה את התפריט והצוכנית אימונים ) … עד לפני כמה חודשים הייתי זוכר את המשקלים שאני עובד איתם וככה מתקדם במשקלים אבל בכמה חודשים האחרונים פשוט לא מצליח לזכור ואני עושה משקל לפי הרגשה ולא זוכר את המשקלים שעשיתי באימונים האחרונים לרוב…זה קורה גם לכם ? זה לדעתכם גורם לחוסר התקדמות ? ומה אתם ממליצים ועושים אצלכם

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה פשוט לכתוב מה עשית אחרי האימון?
מנסה לכתוב אבל קורה לי לפעצים שפתאופ שוכח לכתוב וזה מחרפן אותי…לא ישקר שגם יש פעמים שפשוט מתעצל אבל הרבה פעמים כתבתי ושכחתי חלק מהתרגילים לכתוב חלק כן לא מצליח להיות עיכבי כל זה מה אפשר לעשות זה משכע אותי

מנסה לכתוב אבל קורה לי לפעצים שפתאופ שוכח לכתוב וזה מחרפן אותי…לא ישקר שגם יש פעמים שפשוט מתעצל אבל הרבה פעמים כתבתי ושכחתי חלק מהתרגילים לכתוב חלק כן לא מצליח להיות עיכבי כל זה מה אפשר לעשות זה משכע אותי
מה שאתה יכול לעשות זה להתגבר ולכתוב. מה אתה מצפה שיענו לך? אתה יודע מה התשובה ופשוט לא בא לך להשקיע
תפתח לוג פה בפורום ותעדכן, לא כזה מסובך

תכתוב מה שאתה רוצה לעשות מראש לפני האימון ואז באימון אם אתה שם לב שעשית משהו שונה יותר קל אחרי זה להיזכר ולערוך

תצטייד במחברת ספירלה משובצת גדולה ועט. לא צריך לזכור שום דבר, הכל כתוב יפה ולא מתעסקים עם הטלפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית