הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין,לפני ההחלטה הסופית

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אני שוקל אם להזמין יהומבין לחודש האחרון של החיטוב להשגת תוצאות מירביות.
יש ברשותי כמה שאלות לפני שאני מבצע את ההזמנה,בישביל להיות בטוח אם החומר מתאים לי.

1.אני אוכל לפי שיטת הAD,לפי מה שקראתי בפרוטוקולים,עם דיאטה דלת פחמימה לא צריך להימבין.
איך אני משלב יהומבין עם הדיאטה הנ"ל על בסיס יומי,והאם הדבר אפשרי?
2.ביומיים של ההעמסה להמנע מיהומבין?
3.אני קם ב5:30 בבוקר וצורך ישר 15 מ"ג(בשלב המתקדם יותר,לא בשבוע הראשון),אז ב5:50-6:00 מתחיל ריצה של 5 ק"מ,ואז ב-7 אני אוכל.
הבנתי שאין בעיה לאכול ארוחה עשירה בחלבון ישר אחרי האימון,ואסור לאכול פחמימה כמה שעות אחרי הצריכה,אבל מה עם שומן?ארוחה עשירה בחלבון ושומן(ביצים שלמות למשל) יכולה להזיק לאפקט?
4.כרגע אני בצבא ואני צורך אפדרין,האם היהומבין יכול להפריע לי איכשהו בחיי היומיום במסגרת הזאת?

תודה וערב טוב!

1.אותו דבר
2. כן
3. הבנת לא נכון, צריך לאכול 4 שעות מאז שלקחת יהומבין ז"א אם לקחת אותו ב 5:30 הארוחה שלך תהיה ב9:30, חלבון אפשר לקחת עד חצי סקופ מי גבינה, עדיף שגם זה לא.
4. יהומבין יותר חלש מבחינת תופעות לוואי מאפדרין ואין איתו שום בעיה, רק אל תשלב בין שניהם.

• פותח/ת השרשור
"תאכל ארוחה המבוססת על חלבון מיד לאחר הפרוטוקולים הללו. אם אינך יכול להביא את עצמך למצב של אכילה (לכל אלו שאומרים עכשיו, איך אפשר שלא לאכול אחרי דבר כזה? נסו ותראו), לפחות תכין שייק חלבון למכון ותשתה במכון."
ציטוט מהמאמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית