היי לכולם, שאלה ראשונה שאני מעלה פה, נראה כי יש המון אנשים שמבינים ואני אשמח לדעת את דעתכם. איך אתם נשקלים ומייחסים חשיבות למשקל כשאתם יודעים שהוא מושפע המון מנוזלים ומאכילה? אני אישית אוכל את רוב האוכל בסוף היום (לא מסיבות טובות או מההעדפה) ויוצא לי לאכול גם ארוחות מאוד גדולות כמו סלטים ודברים שעם דחיסות קלורית נמוכה. ככה שבאופן כללי אני יכול לראות במהלך השבוע משקל יחסית גבוה, ואז נניח אחרי טיול של כמה ימים או שינוי בתזונה אני רואה פתאם ירידה ואת "המשקל האמיתי". אני לא לפי תפריט קבוע במדויק (בגלל הרבה סיבות) אבל כן עוקב קלורית. אתם הייתם ממליצים פשוט לא להישקל? הרבה פעמים שמתי לב שהתזונה שלי מנוהלת ע"פ זה שאני יודע שמחר אני רוצה להישקל, אז אני מקצץ בדברים גדולים ומנסה לאכול יותר מוקדם (שזה הזוי ולא צריך להיות ככה, אני יודע). אשמח לדעתכם ולעצות שלכם, המון תודה.
(יודע שלא נתתי המון רקע על עצמי, כרגע אני בתהליך לא פשוט אבל כן מנסה לשתף חלק וללמוד ולקבל עצות לפחות לגבי נושאים ספציפיים).
(יודע שלא נתתי המון רקע על עצמי, כרגע אני בתהליך לא פשוט אבל כן מנסה לשתף חלק וללמוד ולקבל עצות לפחות לגבי נושאים ספציפיים).