הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שקילות וקלוריות

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
שלום חברים ,
מתאמן כמעט שנה באופן רציף , נמצא במסה , אוכל טוב מאוד , ובשליטה על הקלוריות והחלבון כי אני מקפיד לשקול כמעט כל דבר .
עד כה לא נשקלתי באופן שמאפשר מעקב ושליטה על משקל הגוף שלי ,
ורציתי להבין איך זה אמור להיות .
אני נשקל כל יום במשך שבוע , ואז עושה ממוצע ,
נשקל שוב 4 שבועות אחרי , עושה ממוצע ,
ורואה האם אני בעלייה? במידה ולא - מוסיף 200/300 קלוריות?
ולכמה עלייה לשאוף? קילו בחודש?
תודה!

ממוצע שבועי אתה עושה מדי שבוע, לא רק בשבוע הראשון והאחרון (אולי הבנתי אותך לא נכון).
אם יש לך ימים של חריגות גדולות מהתפריט היומי (למשל צ'יטים למיניהם) אז יום למחרת אל תישקל.
לכמה עליה לשאוף תלוי כמה מלוכלך/נקי (=קצב העלייה) אתה רוצה לעלות - כלל אצבע יהיה עלייה של 0.5-1 אחוז ממשקל גופך בחודש.
יש אנשים שהייתי ממליץ להם גם מעבר לטווח הזה, תלוי בנקודת הפתיחה ובהרכב הגוף (לדוגמה אדם בגובה 1.80 ששוקל 65 ק"ג ועם מסת שריר נמוכה).

• פותח/ת השרשור
ממוצע שבועי אתה עושה מדי שבוע, לא רק בשבוע הראשון והאחרון (אולי הבנתי אותך לא נכון).
אם יש לך ימים של חריגות גדולות מהתפריט היומי (למשל צ'יטים למיניהם) אז יום למחרת אל תישקל.
לכמה עליה לשאוף תלוי כמה מלוכלך/נקי (=קצב העלייה) אתה רוצה לעלות - כלל אצבע יהיה עלייה של 0.5-1 אחוז ממשקל גופך בחודש.
יש אנשים שהייתי ממליץ להם גם מעבר לטווח הזה, תלוי בנקודת הפתיחה ובהרכב הגוף (לדוגמה אדם בגובה 1.80 ששוקל 65 ק"ג ועם מסת שריר נמוכה).

תודה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית