הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאוכזב מעצמי

תודה לכולם
אתחיל בפלוס קטן, מה שהבנתי שנקרא ריקומפ ומקווה שאעלה במסת שריר ואאבד שומן בו זמנית
ריקומפ אם קורה זה בגירעון קל ולא בפלוס קל.
אתה לא יכול לרדת במשקל בפלוס קלורי.

יאפ, שומן לא ירד, הכי קרוב לזה יהיה לעלות בצורה יחסית כמה שיותר נקייה ואז אולי הרכב הגוף יראה יותר טוב הודות לעלייה בשריר

תכניס 150 גרם חלבון כמינימום כל יום, תתמיד ואתה תגיע לשם
בתפריט שלך יש 120 בלחץ גרם חלבון בטח ובטח לא 150 מינימום

• פותח/ת השרשור
תכניס 150 גרם חלבון כמינימום כל יום, תתמיד ואתה תגיע לשם
בתפריט שלך יש 120 בלחץ גרם חלבון בטח ובטח לא 150 מינימום

בשביל זה אני אצטרך 2 סקופים של חלבון (במכה יהיה נחמד), אפשרי או לא? כל יום

אתה ישן לפחות 8 שעות ביום, מקפיד על צריכת חלבון יומית קבוע? עובד עם תכנית אימונים טובה עם ניהול עומסים נכון?

לומד על תכנון אימונים ? אם לא משלם למאמן שיעזור לך?

לפי מה שאני רואה ותקח את זה איך שאתה רוצה

אתה נצמד למה שנוח להגיד שזה עבודה קשה, אני עובד לפי תפריט ו"משקיע".

לא יודע מזה משקיע בשבילך, אבל מהנסיון שלי זה לרוב לא מספיק. לא אומר שאתה בכיין אני בדעה שזה דבר שרוכשים. ולזה צריך זמן

וזו עוד נקודה, מטרות כאלו הם נגזרת של זמן לא השקעה קצרת טווח. ואם אתה תעבוד בצורה מוסדרת ויהיה לך אמון בתכנון שלך יהיה בסדר. אבל אם אין זה מתכון לאסון לדעתי. תעשה עם זה מה שבא לך אבל, אני בסך הכל מישהו באינטרנט

נערך לאחרונה:
בשביל זה אני אצטרך 2 סקופים של חלבון (במכה יהיה נחמד), אפשרי או לא? כל יום
אפשר אפילו גם 6 סקופים ביום זה ייספג.. אל דאגה
ועצה? אך תחפש תוצאות, תתרכז בתהליך ולא בתוצאות, ככה לא יהיה אכזבות או ציפיות ונחש מה? התוצאות גם יגיעו יותר מהר ויותר טוב, פשוט תתמיד ותחשוב על ה זמן איך אתה יכול להיות יותר טוב במה שאתה עושה, בהצלחה חבר

• פותח/ת השרשור
אפשר אפילו גם 6 סקופים ביום זה ייספג.. אל דאגה
ועצה? אך תחפש תוצאות, תתרכז בתהליך ולא בתוצאות, ככה לא יהיה אכזבות או ציפיות ונחש מה? התוצאות גם יגיעו יותר מהר ויותר טוב, פשוט תתמיד ותחשוב על ה זמן איך אתה יכול להיות יותר טוב במה שאתה עושה, בהצלחה חבר

ייספג זה ברור לי, השאלה אם בריאותית 2 סקופים של חלבון בבום לא אמורים להוות בעיה

בגיבושים המתקרבים.
עדיף לך להגיע לצבא עם כוח וסיבולת גרועה מאשר עם סיבולת טובה וחלש, מהסיבה פשוטה שצהל יכול לשפר אותך בסיבולת אבל לא בכוח, אני הגעתי לצבא עם כוח מטורף (ביחס לצבא לא לפאוורליפטרים) וסיבולת גרועה, כיום אני עדיין בין החזקים בצוות (גם בין חברה ששוקלים 20-30 קילו מעלי) וגם עם סיבולת טובה, אמנם בטירונות כל ריצה הייתה אקט מנטלי לא פשוט, אבל זה נגמר, שבועות מתגלגלים יש לך עד סוף השירות, ולי כיום אין בעיה לקום עם תיק לואו גם לאחר 60 קילומטר הליכה, לעומת זאת יש איתי חברה שהגיעו לצבא עם סיבולת טובה וחלשים, כיום יש להם סיבולת יותר טובה והם עדיין חלשים, ונחש מה? כול שבוע מתגלגל מבחינתם זה סיוט, וזה בלי שאני מדבר על אלונקות, סחיבת פצועים (הן מבחינת הקושי והן מבחינת פציעות).

עדיף לך להגיע לצבא עם כוח וסיבולת גרועה מאשר עם סיבולת טובה וחלש, מהסיבה פשוטה שצהל יכול לשפר אותך בסיבולת אבל לא בכוח, אני הגעתי לצבא עם כוח מטורף (ביחס לצבא לא לפאוורליפטרים) וסיבולת גרועה, כיום אני עדיין בין החזקים בצוות (גם בין חברה ששוקלים 20-30 קילו מעלי) וגם עם סיבולת טובה, אמנם בטירונות כל ריצה הייתה אקט מנטלי לא פשוט, אבל זה נגמר, שבועות מתגלגלים יש לך עד סוף השירות, ולי כיום אין בעיה לקום עם תיק לואו גם לאחר 60 קילומטר הליכה, לעומת זאת יש איתי חברה שהגיעו לצבא עם סיבולת טובה וחלשים, כיום יש להם סיבולת יותר טובה והם עדיין חלשים, ונחש מה? כול שבוע מתגלגל מבחינתם זה סיוט, וזה בלי שאני מדבר על אלונקות, סחיבת פצועים (הן מבחינת הקושי והן מבחינת פציעות).
איפה אתה?

• פותח/ת השרשור

זה באמת נשמע הגיוני אבל מבחינת הגיבושים והכל אני לא יכול "להתחרות" בחבר'ה ששוקלים 15-20 קילו פחות ממני.. אתה אומר שכדאי לוותר, לעשות מסה נקייה עד אוגוסט ולשמר סיבולת, משם לבקש צנחנים כמוך ואסתדר כבר? כלומר לוותר על הגיבושים הקרובים

בנוסף לבשר/דגים/ביצים
אני כל יום שותה 4 ולפעמים גם 5 סקופים הכל נספג

שים לב שלהבדיל מאוכל אמיתי, זכור לי על מחקר שיש הגבלה בספיגה של אבקת חלבון בו זמנית, למיטב זכרוני עד 2 סקופים בארוחה אחת
אנסה למצוא יותר מאוחר

שים לב שלהבדיל מאוכל אמיתי, זכור לי על מחקר שיש הגבלה בספיגה של אבקת חלבון בו זמנית, למיטב זכרוני עד 2 סקופים בארוחה אחת
אנסה למצוא יותר מאוחר
ההגבלה לא רק על אבקה, זה על כל חלבון.
ואין כמות קסם שנספג ומעבר לא נספג, אלא הכמות שתיספג באחוזים יורד ככל שיש יותר חלבון בארוחה.

זה משתנה לפי משקל גוף, אבל אם נגיד 30 גרם חלבון בארוחה, 100% ממנו נספג. אם תאכל 70 גרם חלבון בארוחה, רק 85% ממנו יספג, שזה בערך 60 גרם חלבון.

זה לפעמים שווה לך בהתאם לסדר יום שלך. לאכול נגיד 150 גרם חלבון בארוחה, למרות שרק 110 ממנו נספג.

ההגבלה לא רק על אבקה, זה על כל חלבון.
ואין כמות קסם שנספג ומעבר לא נספג, אלא הכמות שתיספג באחוזים יורד ככל שיש יותר חלבון בארוחה.

זה משתנה לפי משקל גוף, אבל אם נגיד 30 גרם חלבון בארוחה, 100% ממנו נספג. אם תאכל 70 גרם חלבון בארוחה, רק 85% ממנו יספג, שזה בערך 60 גרם חלבון.

זה לפעמים שווה לך בהתאם לסדר יום שלך. לאכול נגיד 150 גרם חלבון בארוחה, למרות שרק 110 ממנו נספג.

תודה לך המורה, אפשר גם הסבר איך עובדים על יד קדמית?

לא התכוונתי לזה, כשאהיה בבית אשלח את המחקר.

אנסה למצוא יותר מאוחר
אוכל בארוחה 2וחצי סקופים במקסימום.
4 זה יומי / לא פר ארוחה
גם בשר דגים עוף
לא אוכל יותר מ 250 גרם בארוחה.
אבל במהלך יום מגיע גם ל 3 גרם חלבון פר משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית