ריקומפ אם קורה זה בגירעון קל ולא בפלוס קל.תודה לכולם
אתחיל בפלוס קטן, מה שהבנתי שנקרא ריקומפ ומקווה שאעלה במסת שריר ואאבד שומן בו זמנית
אתה לא יכול לרדת במשקל בפלוס קלורי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ריקומפ אם קורה זה בגירעון קל ולא בפלוס קל.תודה לכולם
אתחיל בפלוס קטן, מה שהבנתי שנקרא ריקומפ ומקווה שאעלה במסת שריר ואאבד שומן בו זמנית
ריקומפ אם קורה זה בגירעון קל ולא בפלוס קל.
ריקומפ אם קורה זה בגירעון קל ולא בפלוס קל.
תכניס 150 גרם חלבון כמינימום כל יום, תתמיד ואתה תגיע לשם
בתפריט שלך יש 120 בלחץ גרם חלבון בטח ובטח לא 150 מינימום
כל התורה על רגל אחת!אתה ישן לפחות 8 שעות ביום, מקפיד על צריכת חלבון יומית קבוע? עובד עם תכנית אימונים טובה עם ניהול עומסים נכון?
אפשר אפילו גם 6 סקופים ביום זה ייספג.. אל דאגהבשביל זה אני אצטרך 2 סקופים של חלבון (במכה יהיה נחמד), אפשרי או לא? כל יום
אפשר אפילו גם 6 סקופים ביום זה ייספג.. אל דאגה
ועצה? אך תחפש תוצאות, תתרכז בתהליך ולא בתוצאות, ככה לא יהיה אכזבות או ציפיות ונחש מה? התוצאות גם יגיעו יותר מהר ויותר טוב, פשוט תתמיד ותחשוב על ה זמן איך אתה יכול להיות יותר טוב במה שאתה עושה, בהצלחה חבר
אין שום בעיה ומי שאומר לך שזה בעיה הוא שרלטןייספג זה ברור לי, השאלה אם בריאותית 2 סקופים של חלבון בבום לא אמורים להוות בעיה
או שרלטן או מקנא בך שאתה לא רגיש ללקטוזאין שום בעיה ומי שאומר לך שזה בעיה הוא שרלטן
תמיד תוכל להביא איזולט או פשוט לעשות קצת יותר קקיאו שרלטן או מקנא בך שאתה לא רגיש ללקטוז
עדיף לך להגיע לצבא עם כוח וסיבולת גרועה מאשר עם סיבולת טובה וחלש, מהסיבה פשוטה שצהל יכול לשפר אותך בסיבולת אבל לא בכוח, אני הגעתי לצבא עם כוח מטורף (ביחס לצבא לא לפאוורליפטרים) וסיבולת גרועה, כיום אני עדיין בין החזקים בצוות (גם בין חברה ששוקלים 20-30 קילו מעלי) וגם עם סיבולת טובה, אמנם בטירונות כל ריצה הייתה אקט מנטלי לא פשוט, אבל זה נגמר, שבועות מתגלגלים יש לך עד סוף השירות, ולי כיום אין בעיה לקום עם תיק לואו גם לאחר 60 קילומטר הליכה, לעומת זאת יש איתי חברה שהגיעו לצבא עם סיבולת טובה וחלשים, כיום יש להם סיבולת יותר טובה והם עדיין חלשים, ונחש מה? כול שבוע מתגלגל מבחינתם זה סיוט, וזה בלי שאני מדבר על אלונקות, סחיבת פצועים (הן מבחינת הקושי והן מבחינת פציעות).בגיבושים המתקרבים.
איפה אתה?עדיף לך להגיע לצבא עם כוח וסיבולת גרועה מאשר עם סיבולת טובה וחלש, מהסיבה פשוטה שצהל יכול לשפר אותך בסיבולת אבל לא בכוח, אני הגעתי לצבא עם כוח מטורף (ביחס לצבא לא לפאוורליפטרים) וסיבולת גרועה, כיום אני עדיין בין החזקים בצוות (גם בין חברה ששוקלים 20-30 קילו מעלי) וגם עם סיבולת טובה, אמנם בטירונות כל ריצה הייתה אקט מנטלי לא פשוט, אבל זה נגמר, שבועות מתגלגלים יש לך עד סוף השירות, ולי כיום אין בעיה לקום עם תיק לואו גם לאחר 60 קילומטר הליכה, לעומת זאת יש איתי חברה שהגיעו לצבא עם סיבולת טובה וחלשים, כיום יש להם סיבולת יותר טובה והם עדיין חלשים, ונחש מה? כול שבוע מתגלגל מבחינתם זה סיוט, וזה בלי שאני מדבר על אלונקות, סחיבת פצועים (הן מבחינת הקושי והן מבחינת פציעות).
סיירת צנחניםאיפה אתה?
בנוסף לבשר/דגים/ביציםאפשר אפילו גם 6 סקופים ביום זה ייספג.. אל דאגה
עדיף לך להגיע לצבא עם כוח וסיבולת גרועה מאשר עם סיבולת טובה וחלש, מהסיבה פשוטה שצהל יכול לשפר אותך בסיבולת אבל לא בכוח, אני הגעתי לצבא עם כוח מטורף (ביחס לצבא לא לפאוורליפטרים) וסיבולת גרועה, כיום אני עדיין בין החזקים בצוות (גם בין חברה ששוקלים 20-30 קילו מעלי) וגם עם סיבולת טובה, אמנם בטירונות כל ריצה הייתה אקט מנטלי לא פשוט, אבל זה נגמר, שבועות מתגלגלים יש לך עד סוף השירות, ולי כיום אין בעיה לקום עם תיק לואו גם לאחר 60 קילומטר הליכה, לעומת זאת יש איתי חברה שהגיעו לצבא עם סיבולת טובה וחלשים, כיום יש להם סיבולת יותר טובה והם עדיין חלשים, ונחש מה? כול שבוע מתגלגל מבחינתם זה סיוט, וזה בלי שאני מדבר על אלונקות, סחיבת פצועים (הן מבחינת הקושי והן מבחינת פציעות).
בנוסף לבשר/דגים/ביצים
אני כל יום שותה 4 ולפעמים גם 5 סקופים הכל נספג
ההגבלה לא רק על אבקה, זה על כל חלבון.שים לב שלהבדיל מאוכל אמיתי, זכור לי על מחקר שיש הגבלה בספיגה של אבקת חלבון בו זמנית, למיטב זכרוני עד 2 סקופים בארוחה אחת
אנסה למצוא יותר מאוחר
ההגבלה לא רק על אבקה, זה על כל חלבון.
ואין כמות קסם שנספג ומעבר לא נספג, אלא הכמות שתיספג באחוזים יורד ככל שיש יותר חלבון בארוחה.
זה משתנה לפי משקל גוף, אבל אם נגיד 30 גרם חלבון בארוחה, 100% ממנו נספג. אם תאכל 70 גרם חלבון בארוחה, רק 85% ממנו יספג, שזה בערך 60 גרם חלבון.
זה לפעמים שווה לך בהתאם לסדר יום שלך. לאכול נגיד 150 גרם חלבון בארוחה, למרות שרק 110 ממנו נספג.
אוכל בארוחה 2וחצי סקופים במקסימום.שים לב שלהבדיל מאוכל אמיתי, זכור לי על מחקר שיש הגבלה בספיגה של אבקת חלבון בו זמנית, למיטב זכרוני עד 2 סקופים בארוחה אחת
אנסה למצוא יותר מאוחר