הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבוד במסה..

Daniel itzhak

משתמש מתחיל
70
12
נק' מוניטין:
12
70
12
היי חברים קודם עליי, מטר 79, משקל 67 בן 23
מתאמן 4 פעמים בשבוע ab
התחלתי לפני חודשיים מסה עם תפריט של 2600 קלוריות הייתי בטוח שאני אעלה במשקל. ולא עליתי וכל שבועיים לפי שקילות העלתי קלוריות. כיום אני על 3150 קלוריות ואני מתחיל לראות עלייה במשקל(בהתחלה היית עלייה של קילו וקצת אבל אבל אני מאמין שזה נוזלים ופחמימות) עכשיו אני במעקב משקל על התפריט הזה.
אבל השאלה שלי כזאת איך הגיוני שאני צורך 3150 קלוריות!! בכל מחשבון ובכל המלצות של אנשים למשקל שלי הטווח הוא 2500-2900 ואני לא שרירי או משהו דווקא רזה. אשמח לעצות ולהסבר

מתאמן 4 פעמים בשבוע ab
התחלתי לפני חודשיים מסה עם תפריט של 2600 קלוריות הייתי בטוח שאני אעלה במשקל. ולא עליתי וכל שבועיים לפי שקילות העלתי קלוריות. כיום אני על 3150 קלוריות ואני מתחיל לראות עלייה במשקל(בהתחלה היית עלייה של קילו וקצת אבל אבל אני מאמין שזה נוזלים ופחמימות) עכשיו אני במעקב משקל על התפריט הזה.
אבל השאלה שלי כזאת איך הגיוני שאני צורך 3150 קלוריות!! בכל מחשבון ובכל המלצות של אנשים למשקל שלי הטווח הוא 2500-2900 ואני לא שרירי או משהו דווקא רזה. אשמח לעצות ולהסבר

או שאתה לא סופר נכון קלוריות, או שאתה פשוט שורף ביום יום שלך הרבה קלוריות אם זה בפעילות גופנית יזומה ובלתי יזומה.
בכל מקרה תמשיך, עליה במשקל לא באה ביום אחד. כל עוד יש מגמת עלייה זה בסדר.

המחשבונים האלה לא יודעים מה עובר לך בגוף, כל אחד בנוי אחרת. הם לא יותר מכיוון התחלתי, שאר התהליך תלוי בשקילות שלך. 3150 זה לא כזה הרבה, זה אולי קצת יותר מהממוצע, אולי.

• פותח/ת השרשור
או שאתה לא סופר נכון קלוריות, או שאתה פשוט שורף ביום יום שלך הרבה קלוריות אם זה בפעילות גופנית יזומה ובלתי יזומה.
בכל מקרה תמשיך, עליה במשקל לא באה ביום אחד. כל עוד יש מגמת עלייה זה בסדר.
אני סופר במדויק אח עם מיי פיטנס מוודא ערכים לא מטגן בשמן וכדומה

איזה הסבר אתה מחפש?
ומה זה משנה בכלל?

קח את זה כX ותאכל X+300 קל'.

מכיר כאלו שעשו מסה על 5 אלף קל' בזמן שאני עשיתי על 3,800.

אני סופר במדויק אח עם מיי פיטנס מוודא ערכים לא מטגן בשמן וכדומה
הרבה פעמים אנשים בטוחים שהם סופרים הכל ואז מגלים שהם פיספסו איזה רוטב/ שמן/ כוס קפה וכו. קורה גם שאנשים ממלאים את הערכים הלא נכונים, לדוגמא ממלאים לפי ערך מסוים שמישהו בנה באפליקציה, והערך הזה לא נכון/ הכוונה שהוא אחרי בישול ולא לפני וכו.
בכל מקרה הוא לא אמר שבוודאות אתה לא סופר נכון, הוא רק ציין עובדה שזה סיטואציה הגיונית.

• פותח/ת השרשור
אתה עובד בעבודה פיזית? פעיל הרבה במשך היום?
סטודנט לסיעוד מעבר להליכה כלום
איזה הסבר אתה מחפש?
ומה זה משנה בכלל?

קח את זה כX ותאכל X+300 קל'.

מכיר כאלו שעשו מסה על 5 אלף קל' בזמן שאני עשיתי על 3,800.
אני מפחד שזה חריג פשוט, בגלל זה מנסה להבין אם זה תקין שאני צורך כמות כזאת
המחשבונים האלה לא יודעים מה עובר לך בגוף, כל אחד בנוי אחרת. הם לא יותר מכיוון התחלתי, שאר התהליך תלוי בשקילות שלך. 3150 זה לא כזה הרבה, זה אולי קצת יותר מהממוצע, אולי.
אבל זה תקין נכון?

אם תקפיד על 3150 קלוריות אז בכל קונסטלציה אתה תעלה במשקל, פשוט זה לא יגיע ביום אחד

עוד אפשרות שקיימת זה שיש לך נגיד יום אחד בשבוע שאתה לא מקפיד - כמו יום שבת שקמים מאוחר ואז לדוגמה אוכלים רק 2000 קלוריות וזה מוריד לך את ההמוצע היומי ב 150 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אם תקפיד על 3150 קלוריות אז בכל קונסטלציה אתה תעלה במשקל, פשוט זה לא יגיע ביום אחד

עוד אפשרות שקיימת זה שיש לך נגיד יום אחד בשבוע שאתה לא מקפיד - כמו יום שבת שקמים מאוחר ואז לדוגמה אוכלים רק 2000 קלוריות וזה מוריד לך את ההמוצע היומי ב 150 קלוריות

הבנתי תודה רבה חברים הרגעתם אותי!

מתאמן 4 פעמים בשבוע ab

אני עומד על 3,450 קלוריות.

עשיתי מסה מצויינת בשנה וחצי האחרונה, הייתי קרוב ל3000 קלוריות, ועדיין שוקל יותר ממך, משהו בחישוב לא נכון, או שאתה שורף בהתאם.

• פותח/ת השרשור
עשיתי מסה מצויינת בשנה וחצי האחרונה, הייתי קרוב ל3000 קלוריות, ועדיין שוקל יותר ממך, משהו בחישוב לא נכון, או שאתה שורף בהתאם.
אני גם מנסה להבין בדיוק…
ועוד שאלה אח הייתי לפני 3 שבועות 66.7 עכשיו 67.8 אבל נראלי זה בעיקר נוזלים מהעלייה ופחמימות.

חייב לציין שהייתי על 2700 קלוריות ירדתי במשקל.

אני גם מנסה להבין בדיוק…
ועוד שאלה אח הייתי לפני 3 שבועות 66.7 עכשיו 67.8 אבל נראלי זה בעיקר נוזלים מהעלייה ופחמימות.

חייב לציין שהייתי על 2700 קלוריות ירדתי במשקל.
זה בידיוק הכמות עלייה שאתה צריך לאורך הזמן תישאר על זה ותעלה בהתאם כל פעם שאתה נתקע, לא תורה מסיני

• פותח/ת השרשור
זה בידיוק הכמות עלייה שאתה צריך לאורך הזמן תישאר על זה ותעלה בהתאם כל פעם שאתה נתקע, לא תורה מסיני
שמע אני חושב שזה קשור לזה שאני מעשן לפי מחקרים מעשנים שורפים עוד 200-300 קלוריות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית