הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט אם להמשיך את המסה (תמונה של תחילת מסה ושל עכשיו)

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
מעלה 2 תמונות לפניי מסה 2 תמונות אחריי
להפסיק?
תייעצו לי 🙁

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220316-134653_Video Player.jpg
    Screenshot_20220316-134653_Video Player.jpg
    KB 92.8 · צפיות: 263
  • Screenshot_20220320-192028_Video Player.jpg
    Screenshot_20220320-192028_Video Player.jpg
    KB 98.7 · צפיות: 270
  • 20220130_095232[1].jpg
    20220130_095232[1].jpg
    KB 124.4 · צפיות: 293
  • 39444.jpg
    39444.jpg
    KB 7.2 · צפיות: 237
זה אני או שיש לך ג'ינו?

בכל מקרה, אני הייתי הולך על מאסה ארוכה, צובר מסת שריר ורק אז מחטב

• פותח/ת השרשור
לדעתי הכיוון הוא חיטוב
תודה <3
מה שאתה מרגיש
ב[/QUOTE]
תודה אח
זה אני או שיש לך ג'ינו?

בכל מקרה, אני הייתי הולך על מאסה ארוכה, צובר מסת שריר ורק אז מחטב
מה זה ג'ינו 😲

וכן הלב אומר לי להמשיך עם המסה להתחזק ולגדול ולאכול כמו בן אדם אבל הייתי שמן בעבר ומבאס אותי הקטע של להשמין 🤢

תודה אח

מה זה ג'ינו 😲

וכן הלב אומר לי להמשיך עם המסה להתחזק ולגדול ולאכול כמו בן אדם אבל הייתי שמן בעבר ומבאס אותי הקטע של להשמין 🤢[/QUOTE]

ג'ינו = גינקומסטיה

יש הבדל בין להשמין לבין לעלות במסה, כשהיית שמן אני מניח שלא התאמנת

• פותח/ת השרשור
תודה אח

מה זה ג'ינו 😲

וכן הלב אומר לי להמשיך עם המסה להתחזק ולגדול ולאכול כמו בן אדם אבל הייתי שמן בעבר ומבאס אותי הקטע של להשמין 🤢

ג'ינו = גינקומסטיה

יש הבדל בין להשמין לבין לעלות במסה, כשהיית שמן אני מניח שלא התאמנת
[/QUOTE]
א. כן תמיד היה לי זה משהו גנטי וזה לא כלכך הפריע לי את האמת.. גם כשהייתי חטוב ממש כשהתאמנתי זה היה קיים
ב.התחלתי את המסה לא הכי מי יודע מה (מלוכלכת טיפה).. ברור שיש הבדל בין השמנה למסה אבל האחוזי שומן קצת באסה.. לא כזה אכפת לי אבל סיימתי תהליך של שנה וחצי של להוריד במשקל וקצת צובט לי בלב לעלות שוב , ושוב התחלתי מלוכלכת של החיים פינטזתי עלייה שנה וחצי אני צריך להרגע קצת ולעקוב יותר אני דבק בתפריט אבל פוזל פה ושם 🤭

אין מקום לחיטוב- מסת שריר דלה
וגם אסור להתבלבל ולעשות מסה מלוכלכת כי האחוז שומן יחסית גבוהה.
לדעתי להמשיך על נטרלי לפחות שנתיים
לא לפנות ימינה ולא שמאלה...
בשפה של פעם "להפוך את השומן לשריר"
שזה אומר בעצם לעלות בשריר בלבד בצורה אישית ומבוקרת ותוך כדי זה לרדת באחוזי שומן - הכוונה לא בכמות השומן אלא ביחס שריר / שומן
לגבי "הגינו" אני חולק על @McGregor
באחוז שומן כזה לא ניתן לדעת עם זה גינו או סתם שומן.
נשבע לך גם אני חשבתי שיש לי גינו כשהייתי שמן . אפילו אבחנו אותי אצל רופא.
היום שאני באחוז שומן נמוך עם סייקלים ללא ai גיליתי שאין שום גינו בעצם

לדעתי להמשיך על נטרלי לפחות שנתיים
שזה אומר בעצם לעלות בשריר בלבד בצורה אישית ומבוקרת ותוך כדי זה לרדת באחוזי שומן - הכוונה לא בכמות השומן אלא ביחס שריר / שומן
רי-קומפוזיציה של שנתיים? בניטרלי?
ללא גירעון קלורי מסת השומן לא תרד אפילו בגרם בודד.

כדי להשיג רי-קומפוזיציה (וגם זה לא יארך שנתיים בשום מצב) חייב לשמור על גירעון קל.

אבל היחס בא על חשבון משהו אחי... שומן:שריר זה אומר פחות שומן יותר שריר , יענו פחות מסה של שומן...
הכוונה שלי כמות שומן היא זהה
נניח 10 קילו שומן...
ככל שלבחור יהיה יותר שריר ה10 קילו שומן יראו יותר ויותר טוב.
הכמות נשארת זהה אבל האחוזים משתנים
10 מתוך 75 זה 15 אחוזים
לעומת 10 מתוך 90 זה כבר 11...

מלבד זאת לדעתי גם האחוז שומן אם הוא נשאר זהה
הוא נראה אחרת על גוף יותר שרירי.

זאת אומרת גוף של 180 עם 85 קילו על 15 שומן יראה הרבה יותר שמן מגוף של 180 עם 100 קילו על 15 אחוז שומן.

לפחות על עצמי אני רואה את זה משנה לשנה כאשר השריר גדל יוצר ככה המראה נהיה חטוב יותר כאשר מדובר באחוז שומן זהה בתקופה מסויימת

כן ברור לפי התיאוריה הזאת אתה צודק לגמרי כי גם עולים במשקל , אבל לא תעלה במשקל אם תהיה בניטרלי... זה הכוונה 🙄

כן ברור לפי התיאוריה הזאת אתה צודק לגמרי כי גם עולים במשקל , אבל לא תעלה במשקל אם תהיה בניטרלי... זה הכוונה 🙄
אני מאמין שבחור צעיר עם רמת הורמונים תקינה שמתאמן חזק ושומר על משטר תזונה נכון ונמצא במאזן ניטרלי כן יכול לעולות שריר. לאט לאט אבל יעלה
לכן אמרתי תהליך ארוך של שנתיים.

לעשות חיטוב מסה חיטוב מסה כל כך חודשים זה בדיחה פשוט לדעתי.
מתאים לבילדרים שישובים על מינונים מטורפים של חומרים ואגב גם הם עושים מזה ארוכה מאוד לפעמים של כמה שנים
במקרה פה הבחור לא רוצה להשמין לכן אין מקום למסה כבדה לתקופה ארוכה ומצד שני גם אין פה עניין להיות מפח גוף.
לכן לדעתי עדיף נטרלי ולרוץ עם זה

למה? אשמח לשמוע את דעתך.
אני עובד ככה כבר המון זמן ושם ראיתי את ההתקדמות הכי רצינית.

עליה במסת שריר בניטרלי תהיה יותר איטית בהכרח אל מול פלוס קלורי מדוד ואז חיטוב איכותי.

• פותח/ת השרשור

אני מאמין שבחור צעיר עם רמת הורמונים תקינה שמתאמן חזק ושומר על משטר תזונה נכון ונמצא במאזן ניטרלי כן יכול לעולות שריר. לאט לאט אבל יעלה
לכן אמרתי תהליך ארוך של שנתיים.

מתאים לבילדרים שישובים על מינונים מטורפים של חומרים ואגב גם הם עושים מזה ארוכה מאוד לפעמים של כמה שנים
במקרה פה הבחור לא רוצה להשמין לכן אין מקום למסה כבדה לתקופה ארוכה ומצד שני גם אין פה עניין להיות מפח גוף.
לכן לדעתי עדיף נטרלי ולרוץ עם זה

למה? אשמח לשמוע את דעתך.
אני עובד ככה כבר המון זמן ושם ראיתי את ההתקדמות הכי רצינית.

עליה במסת שריר בניטרלי תהיה יותר איטית בהכרח אל מול פלוס קלורי מדוד ואז חיטוב איכותי.

אז ככה.. זאת המסה הראשונה שעשיתי כמו שאמרתי אחרי חיטוב ארוך שהביא תוצאות מדהימות..
המסה הלכה קצת פחות טוב השמנתי יותר מידיי ופחות הייתי על תפריט..
התוכנית היא כזאת לתת חיטוב טוב של חודשיים שלוש ומשם להמשיך במסה נקייה לא כמו המסה האחרונה..
מטעויות לומדים זאת המסה הראשונה שעשיתי בחיים שלי 🤣 אכלתי כמו חזיר יבלות פעם הבאה זה יהיה יותר מבוקר..
בכל אופן חיטוב טוב של שלושה חודשים > מסה נקייה ואיכותית
תודה רבה לכולם 😍

למה? אשמח לשמוע את דעתך
אני ראיתי את התמונות שלך..
אתה התחלת אם אחוז שומן נמוך את התהליך. אחוז שומן שהבחור שפתח את האשכול היה מת להגיע אליו.
יכול מאוד להיות שההרכב ההורמונלי שלך בגוף שונה מהבחור השני. ויכול להיות שאתה מה שנקרא עם גנטיקה טובה יותר מבחינת פיתוח גוף.
המחסומים הפסיכולוגים שהוא בתור שמן מתמודד איתם לך אין אותם ואתה לא תבין. יש לך בעיות אחרות שאתה מתומדד איתם ביום יום והוא לא יבין זאת.

אם כל המחמאות שנתתי לך לגבי הגנטיקה וכו- לפי בתמונות שאני ראיתי בשנים האחרונות אין ממש שינוי וההתקדמות נורא איטית אם אפשר לומר אין לך עוד לאן להתפתח. תחום פיתוח הגוף זה תחום של סטרואידים בסופו של דבר. אתה מאלו שמפחדים על הביצים שלהם... לכן לדעתי אתה כשרון מבוזבז בתחום.
לא אומר שלהיות בודי בילדר זה מקצוע וגוואה לחיים אבל בתור אחד שרוצה לבלוט בתחום ולהיות אוטוריטה אני חושב שחייב להיות על חומרים ...
סטינו מהנושא של פותח הפוסט אבל רציתי לשמוע את דעתי אז עניתי
אבל בכל זאת יש לך גוף יפה יחסית לגילך .ותק האימון והיותך טבעי אדון אור

אם כל המחמאות שנתתי לך לגבי הגנטיקה וכו- לפי בתמונות שאני ראיתי בשנים האחרונות אין ממש שינוי וההתקדמות נורא איטית אם אפשר לומר אין לך עוד לאן להתפתח. תחום פיתוח הגוף זה תחום של סטרואידים בסופו של דבר. אתה מאלו שמפחדים על הביצים שלהם... לכן לדעתי אתה כשרון מבוזבז בתחום.
לא אומר שלהיות בודי בילדר זה מקצוע וגוואה לחיים אבל בתור אחד שרוצה לבלוט בתחום ולהיות אוטוריטה אני חושב שחייב להיות על חומרים ...
סטינו מהנושא של פותח הפוסט אבל רציתי לשמוע את דעתי אז עניתי

אתייחס לזה ברשותך,
קצב צבירה של מעל 3 ק״ג שריר נקי בשנה זה משהו שאני שלם איתו בהחלט, גם אם נראה לך איטי ומועט, תודה 😃

לשאר התגובה אתייחס ברגע שאגיע הביתה.

אתייחס לזה ברשותך,
קצב צבירה של מעל 3 ק״ג שריר נקי בשנה זה משהו שאני שלם איתו בהחלט, גם אם נראה לך איטי ומועט, תודה 😃

לשאר התגובה אתייחס ברגע שאגיע הביתה.
אני חושב שאם תוותר על תחרויות במשך שנתיים... תעשה מסה רצוף שנה וחצי ככה אתה תגיע לשייפ קטלני.
שלא נדבר עם תהיה כל השנה וחצי על 500 מג טסט שבועי
למרות ש... גם פה לדעתי "הרכבת כבר יצא והיא דוהרת "
כדי להיות בודי בילדר מצליח ברמה ישראלית ואפילו לצאת לחול צריך להתחיל עם הטסט מוקדם... בגילך שזה בערך אני משער 25-27 כבר צריך להיות עם וותק של כמה שנים טובות עם טסט

אני חושב שאם תוותר על תחרויות במשך שנתיים... תעשה מסה רצוף שנה וחצי ככה אתה תגיע לשייפ קטלני.
שלא נדבר עם תהיה כל השנה וחצי על 500 מג טסט שבועי
למרות ש... גם פה לדעתי "הרכבת כבר יצא והיא דוהרת "
כדי להיות בודי בילדר מצליח ברמה ישראלית ואפילו לצאת לחול צריך להתחיל עם הטסט מוקדם... בגילך שזה בערך אני משער 25-27 כבר צריך להיות עם וותק של כמה שנים טובות עם טסט

השנה חוגג 30 אבל תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית