נק' מוניטין:
226
- 203
- 84
- בבית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה <3לדעתי הכיוון הוא חיטוב
ב[/QUOTE]מה שאתה מרגיש
מה זה ג'ינו 😲זה אני או שיש לך ג'ינו?
בכל מקרה, אני הייתי הולך על מאסה ארוכה, צובר מסת שריר ורק אז מחטב
תודה אחתודה <3
ב
תודה אח
מה זה ג'ינו 😲
וכן הלב אומר לי להמשיך עם המסה להתחזק ולגדול ולאכול כמו בן אדם אבל הייתי שמן בעבר ומבאס אותי הקטע של להשמין 🤢
לדעתי להמשיך על נטרלי לפחות שנתיים
רי-קומפוזיציה של שנתיים? בניטרלי?שזה אומר בעצם לעלות בשריר בלבד בצורה אישית ומבוקרת ותוך כדי זה לרדת באחוזי שומן - הכוונה לא בכמות השומן אלא ביחס שריר / שומן
רשמתי מסת שומן לא תרד אבל יחס שריר שומן ישתנה לטובה.מסת השומן
אבל היחס בא על חשבון משהו אחי... שומן:שריר זה אומר פחות שומן יותר שריר , יענו פחות מסה של שומן...רשמתי מסת שומן לא תרד אבל יחס שריר שומן ישתנה לטובה.
הכוונה שלי כמות שומן היא זההאבל היחס בא על חשבון משהו אחי... שומן:שריר זה אומר פחות שומן יותר שריר , יענו פחות מסה של שומן...
אני מאמין שבחור צעיר עם רמת הורמונים תקינה שמתאמן חזק ושומר על משטר תזונה נכון ונמצא במאזן ניטרלי כן יכול לעולות שריר. לאט לאט אבל יעלהכן ברור לפי התיאוריה הזאת אתה צודק לגמרי כי גם עולים במשקל , אבל לא תעלה במשקל אם תהיה בניטרלי... זה הכוונה 🙄
למה? אשמח לשמוע את דעתך.לעשות חיטוב מסה חיטוב מסה כל כך חודשים זה בדיחה פשוט לדעתי.
כן ברור לפי התיאוריה הזאת אתה צודק לגמרי כי גם עולים במשקל , אבל לא תעלה במשקל אם תהיה בניטרלי... זה הכוונה 🙄
כן ברור לפי התיאוריה הזאת אתה צודק לגמרי כי גם עולים במשקל , אבל לא תעלה במשקל אם תהיה בניטרלי... זה הכוונה 🙄
אני מאמין שבחור צעיר עם רמת הורמונים תקינה שמתאמן חזק ושומר על משטר תזונה נכון ונמצא במאזן ניטרלי כן יכול לעולות שריר. לאט לאט אבל יעלה
לכן אמרתי תהליך ארוך של שנתיים.
לעשות חיטוב מסה חיטוב מסה כל כך חודשים זה בדיחה פשוט לדעתי.
מתאים לבילדרים שישובים על מינונים מטורפים של חומרים ואגב גם הם עושים מזה ארוכה מאוד לפעמים של כמה שנים
במקרה פה הבחור לא רוצה להשמין לכן אין מקום למסה כבדה לתקופה ארוכה ומצד שני גם אין פה עניין להיות מפח גוף.
לכן לדעתי עדיף נטרלי ולרוץ עם זה
למה? אשמח לשמוע את דעתך.
אני עובד ככה כבר המון זמן ושם ראיתי את ההתקדמות הכי רצינית.
עליה במסת שריר בניטרלי תהיה יותר איטית בהכרח אל מול פלוס קלורי מדוד ואז חיטוב איכותי.
אני ראיתי את התמונות שלך..למה? אשמח לשמוע את דעתך
אם כל המחמאות שנתתי לך לגבי הגנטיקה וכו- לפי בתמונות שאני ראיתי בשנים האחרונות אין ממש שינוי וההתקדמות נורא איטית אם אפשר לומר אין לך עוד לאן להתפתח. תחום פיתוח הגוף זה תחום של סטרואידים בסופו של דבר. אתה מאלו שמפחדים על הביצים שלהם... לכן לדעתי אתה כשרון מבוזבז בתחום.
לא אומר שלהיות בודי בילדר זה מקצוע וגוואה לחיים אבל בתור אחד שרוצה לבלוט בתחום ולהיות אוטוריטה אני חושב שחייב להיות על חומרים ...
סטינו מהנושא של פותח הפוסט אבל רציתי לשמוע את דעתי אז עניתי
אני חושב שאם תוותר על תחרויות במשך שנתיים... תעשה מסה רצוף שנה וחצי ככה אתה תגיע לשייפ קטלני.אתייחס לזה ברשותך,
קצב צבירה של מעל 3 ק״ג שריר נקי בשנה זה משהו שאני שלם איתו בהחלט, גם אם נראה לך איטי ומועט, תודה 😃
לשאר התגובה אתייחס ברגע שאגיע הביתה.
אני חושב שאם תוותר על תחרויות במשך שנתיים... תעשה מסה רצוף שנה וחצי ככה אתה תגיע לשייפ קטלני.
שלא נדבר עם תהיה כל השנה וחצי על 500 מג טסט שבועי
למרות ש... גם פה לדעתי "הרכבת כבר יצא והיא דוהרת "
כדי להיות בודי בילדר מצליח ברמה ישראלית ואפילו לצאת לחול צריך להתחיל עם הטסט מוקדם... בגילך שזה בערך אני משער 25-27 כבר צריך להיות עם וותק של כמה שנים טובות עם טסט