הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שקראתי שקצת מפחיד אותי לגבי תוספי החלבון

• פותח/ת השרשור rodrino
  • פורסם בתאריך

rodrino

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-161
54
0
טוב קודם כל אני אציין שאני ממש אבל ממש לא בא לפרסם מוצר או לעשות משהו שדומה לזה, פשוט הגעתי למשהו שקראתי שקצת מפחיד אותי לגבי תוספי החלבון
יש את המוצר החדש הזה שהוציאו "פפטומילק" ועכשיו באתר שלהם רשום כל מני דברים על כך שתוספי המזון בעולם הם מעובדים ובעצם בגלל שהם מעובדים ולא בהרכבם הביולוגי הרבה מהרכיבים שלהם לא פעילים ולא חיוניים בכלל ואומרים שם שלוקחים את המי גבינה ממים של תעשיות החלבון שזו הרמה הכי נחותה. עכשיו ברור לי שיש להם אינטרס לקדם את המוצר שלהם אבל למרות זאת, יש להם שם מקורות של מחקרים וגם על פי ההגיון אפשר להבין שלא ייצרו עבור כל העולם את הדבר הטבעי והאיכותי הרי כמה אבקות חלבון יש שקונים ואוווו... מלא. וחוץ מזה שאם להם יש אינטרס לקדם את המוצר שלהם, אז לכל החברות בעולם כמובן יש את אותו האינטרס ואולי דווקא התוספים שמוכרים לנו בכל העולם הם סתם סינטטים ואיכות זבל ולא שווים. המוצר שהם מציגים יעני הרכיבים שלו הם מחלב פרה טרי.
והם רושמים שם על חלבון האיזוליט שהוא אפילו יותר גרוע כי הוא עבר יותר תהליכי עיבוד, נו אז מה הקטע?? מה שווים התוספים אם כך? אפילו על קוטג' הם רשמו שהחלבון שם עבר עיבוד כי הרי הוא לא נשמר בטמפרטורות שמשנים אותו אז זה סתם חלבון מעובד.
אתם חייבים לקרוא ולומר לי מה דעתכם, קצת מפחיד לגבי המי גבינה לא יודע לחשוב שהכל זה סתם סינטטי ואולי לא מועיל? וכל יום 30 גרם נכנסים לגוף זה מוזר לי כזה, בכל מקרה תקראו הנה הדף שאלות ותשובות: http://www.inogen.co.il/index.php?menu=300 ובסוף הדף יש אפילו מקורות של מה שרשום. בבקשה תנו את דעתכם!
ודרך אגב רשום שם משהו על כך שאסור לערבב את המוצר שלהם עם בלנדר חשמלי בגלל שזה הורס את ההרכב המקורי העדין של החומר, זאת אומרת שגם באבקות האחרות עדיף שלא לערבב בבלנדר חשמלי?

🤡 תשתה חלב

1.שאלה : מדוע אתם ממליצים לצרוך את פפטומילק לפני השינה בכל סוגי האימונים וגם בתוכניות חיטוב? האם אכילה לפני השינה לא גורמת להשמנה?

תשובה : שנת הלילה היא הזמן האנבולי הארוך ביותר במשך היום. צריכת תרכובת חלבונים מתאימה סמוך לשינה יוצרת את התנאים המטבולים הטובים ביותר לבניית שריר, זהו נתון שרוב הספורטאים מתעלמים ממנו. בשינוי קל של מערך התזונה, יכול הספורטאי להתנסות בשינויים חיוביים ומשמעותיים. ההמלצה שלנו מתאימה לכל ענפי הספורט, מפני שרוב הספורטאים מעוניינים באותה מטרה - להפחית ממסת השומן ולבנות או לשמר את מסת השריר הקיימת. באשר לחשש מפני השמנה, ראשית חשוב להבין שבזמן שהאדם ישן גופו אינו מפסיק לעבוד, אלא להפך הגוף בונה ומחדש רקמות במערכות ביולוגיות שונות בגוף, כולל תאי השריר. כל הפעולות האלו צורכות אנרגיה, כך שהגוף ממשיך לשרוף קלוריות גם בזמן השינה. פפטומילק מורכב מחלבונים ופחמימות בשחרור מבוקר. השחרור המבוקר של הרכיבים, נחלק על פני פרק זמן של 7 שעות ומאפשר לגוף לנצל את החלבונים והפחמימות בהתאם לדרישות המטבוליות במהלך השינה. בשילוב תוכנית אימון ותזונה סבירה, אין שום סיבה שפפטומילק יגרום להשמנה.

2. שאלה : אני טריאטלת ומתאמן באינטנסיביות. אני לא מעוניין לעלות במסת השריר, אלא רק בתוסף חלבון שיעזור לי להתמודד עם האימונים הקשים, האם פפטומילק מתאים למטרה שלי?

תשובה : בהחלט. התכונה הבולטת בפורמולת פפטומילק, היא היכולת האנטיקטבולית החזקה, המאפשרת לגוף להתאושש מהר יותר ולהתמודד עם עומס האימונים הכבד. נתון חשוב הוא כמות הסידן הגבוהה בפורמולה, בין 550 ל-1100 מ"ג בהתאם לגודל המנה.
בענף שלך כמו ברוב ענפי הסבולת, צריכת הסידן גבוהה. הסידן נחוץ מאוד להעברת מסרים עצביים, כיווץ תאי שריר ובניית תאי עצם. במינון מעל 1000 מ"ג ביום, מסייע הסידן בהפחתת צבירת שומן בגוף[1] [2]. הסידן בפורמולת פפטומילק קיים במצבו הטבעי - כסידן מיסלרי. סוג סידן זה נספג בצורה הטובה ביותר. באשר לעלייה במסת שריר, בעזרת קביעת גודל המנה, ניתן לשפר את הרכב מסת הגוף ובמקביל לשמור על משקל הגוף הקיים.

3. שאלה : האם בשימוש בכמות גדולה של גלוטמין וחלבוני מי גבינה, ניתן לחכות אפקט אנטיקטבולי הדומה להשפעה שיש לחלבוני פפטומילק ?

תשובה : צריכת חלבוני מי גבינה, אפילו בכמות גדולה אינה יכולה למנוע הרס קטבולי של תאי השריר, כי פשוט לחלבוני מי גבינה אין יכולת אנטיקטבולית [3]. תוספת של גלוטמין אינה יכולה גם היא לספק את אותן תוצאות. לשילוב שכזה יש השפעה מוגבלת ביותר ולא ניתן לחקות כלל את האפקט האנטיקטבולי שיוצרים חלבוני הקזאין המיסלרי.

4. שאלה : אני משתמש בתוסף איזולט מי גבינה, המכיל אחוז חלבון גבוהה מאוד. בדקתי בטבלת זמינות ביולוגית וראיתי שחלבון זה הוא בעל הזמינות הגבוהה ביותר שקיימת. למיטב הבנתי אלו החלבונים הטובים ביותר שיש. מדוע המוצר שלכם אינו מכיל חלבון איכותי שכזה?

תשובה : חלבוני איזולט מי גבינה whey protein isolate מציגים אמנם ריכוז מרשים של בין 90% - 95% חלבון, אך כדי להגיע לריכוז חלבון כזה גבוה, החלבונים עוברים בדרך כלל תהליכי עיבוד כבדים, אפילו יותר מאשר ביצור חלבוני מי גבינה מרוכזים (whey protein concentrate). חלבוני איזולט איבדו בתהליך היצור רכיבים פפטידים פעילים, שלהם השפעה רבה על מערכות ביולוגיות בגוף.
למעשה רוב חלבוני מי הגבינה הקיימים בשוק העולמי, מופקים משאריות מים שנותרו מתעשית הגבינות. חלבונים אלו מעובדים יתר על המידה ואינם נמצאים עוד במבנה הביולוגי המקורי שקיים בחלב.
נתון שחשוב לדעת, כל התכונות החיוביות של חלבוני מי גבינה שניצפו במחקרים, נעשו ברובם המכריע תוך שימוש בחלבוני מי גבינה לא מעובדים! שהופקו ישירות מחלב טרי - מאותו סוג הקיים בפפטומילק.
חלבוני איזולט מי גבינה הם ברוב המקרים נחותים יותר מחלבוני מי גבינה לא מעובדים, אלא אם כן הם יוצרו בתהליך שלא פוגם באיכות החלבון, כגון בהפקה ישירות מחלב טרי. טבלת הזמינות הביולוגית אינה הפרמטר היחיד שמורה על יעילות החלבון, ואחוז חלבון גבוהה אינו מדד לאיכות או יעילות החלבון. התכונות החשובות שיש לחלבוני מי הגבינה, מושפעות משלמות מבנה החלבון ולא מאחוז חלבון גבוה, לכן פפטומילק מכיל חלבוני מי גבינה בצורתם המקורית - לא מעובדים, המיוצרים ישירות מחלב טרי.

5. שאלה : נאמר לי שחלבוני מי גבינה הם הטובים היותר לבניית שריר, כי להם יש ערך ביולוגי גבוה וספיגה מהירה יותר מחלבוני קזאין. מדוע אתם משתמשים בפורמולה בחלבון קזאין שהוא פחות טוב?

תשובה : העובדה שחלבוני מי הגבינה מופיעים בטבלת הערך הביולוגי עם ערך גבוה יותר מחלבוני קזאין, אינה מונעת מהקזאין להיות מקור חשוב יותר לחלבון. למעשה הנתונים בשטח מראים תמונה שונה לגמרי - לחלבוני קזאין מיסלרי יש השפעה טובה יותר על בניית מסת שריר, מאשר חלבוני מי גבינה .
לחלבוני הקזאין יש שני תכונות בולטות שלא קיימות בחלבוני מי גבינה:
1.יכולת אנטיקטבולית .
2.שחרור חלבונים איטי.
שני תכונות אלו מאפשרות לגוף להלחם בהרס תאי השריר ולבנות מסת שריר ביעילות רבה יותר מאשר בשימוש בחלבוני מי גבינה[4] [3].

דבר נוסף שחשוב להתייחס אליו - לא כל חלבוני הקזאין משפיעים בצורה שווה. הסיבה לכך היא מבנה החלבון, רוב חלבוני הקזאין המצויים הם חלבוני קזאין מעובדים כגון קלציום וסודיום קזיאנאט, חלבונים אלו איבדו רכיבים יקרי ערך הקיימים בחלב. רכיבים אלו נקראים בכלליות פפטידים ביואקטיביים ולהם השפעה חיובית על בניית רקמות השריר ובריאות הגוף.
סוג הקזאין היחיד שמכיל רכיבים פפטידים ביואקטיביים, הוא חלבון קזאין לא מעובד שנשאר בצורתו המקורית והופק ישירות מחלב, חלבון זה נקרא - קזאין מיסלרי, מאותו סוג הקיים בפפטומילק.

6.שאלה : מדוע להשתמש בפפטומילק, אם אני יכול לאכול לפני השינה קוטג ’ שמכיל את אותם חלבוני קזאין?

תשובה : אכילת גבינת קוטג ’ משפיעה בצורה מוגבלת על בניית מסת שריר, משני סיבות עיקריות.
א. חלבוני הקזאין בגבינת הקוטג ’ אינם מסוג קזאין מיסלרי, אלא חלבוני קזאין מעובדים. גבינת הקוטג ’ מכילה קזאין שהוא כבר מעובד, מפני שחלבוני הקזאין עוברים במהלך היצור שינוי מבנה מהותי, כדי לקבל את הטעם והמרקם המוצק האופיני לגבינת קוטג ’ או כל סוג גבינה אחר. כתוצאה מכך נהרס המבנה העדין של חלבוני הקזאין מהחשיפה לטמפרטורה והחומציות בזמן היצור.
במהלך יצור גבינת הקוטג ’, איבדו חלבוני הקזאין את היתרונות שיש במבנה חלבוני הקזאין המיסלרי וביניהם רכיבים פפטידים הגורמים לגדילה ותורמים לבריאות הגוף. כך שגבינת הקוטג ’ אינה יכולה לספק את אותה השפעה חזקה כמו שיש לחלבוני קזאין מיסלרי.
ב. גבינת קוטג ’ מכילה רק חלבוני קזאין ואינה מכילה חלבוני מי גבינה. שילוב חלבוני מי גבינה וקזאין עדיף יותר משימוש מסוג חלבון אחד בלבד.
תרכובת חלבוני פפטומילק מכילה את היחס המתאים בין שני סוגי החלבונים.

7. שאלה : פפטומילק מכיל קזאין מיסלרי שנספג לאט, מדוע מומלץ להשתמש במוצר זה לאחר האימון ולא להשתמש בחלבוני מי גבינה בלבד שיש להם ספיגה מהירה ביותר בדם?

תשובה : חלבוני מי גבינה נספגים מהר בשריר, אך הם אינם יכולים להתמודד לבדם ביעילות עם הטראומה שגורם האימון לרקמות השרירים (קטבוליזם), ישנם גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם.
לאחר האימון סיבי השריר מותשים מהמאמץ ומתחיל תהליך קטבולי של פירוק חלבונים בתאי השריר. זה בדיוק הזמן שדרוש לגוף אמצעי שילחם במצב הקטבולי. כדי לטפל בבעיה דרושה כמות מספיקה של חלבוני קזאין מיסלרי, שלהם יכולת אנטי קטבולית חזקה. פפטומילק מספק בדיוק את התשובה לבעיה, היחס הגבוה של חלבוני קזאין מיסלרי (מעל 70% מס"ך כמות החלבונים), מאפשר לעצור את הרס תאי השריר ובמקביל לגרום לתהליכים של התחדשות ובנית מסת השריר.
כדי להגביר את ההשפעה של חלבוני הקזאין המיסלרי, פפטומילק מכיל כמות מתאימה של חלבוני מי גבינה. חלבוני מי הגבינה יוצרים סינטזת חלבון מידית ומספקים רכיבים פעילים העוזרים לבריאות והתאוששות מערכות ביולוגיות שונות בגוף.
.

8. שאלה :.בהוראות הכנה רשום שצריך לחכות 10 דקות עד שהמשקה אהיה מוכן, מה הסיבה שצריך לחכות?

תשובה : בתחילה שמכינים את המשקה, הטעם והמרקם אינם מספיקים להתהוות בצורה מושלמת, לכן כדי להינות מהמשקה מומלץ להמתין בין 5 ל-10 דקות.

9.מדוע לא מומלץ להכין את פפטומילק במערבל חשמלי?

תשובה : חלבוני מי גבינה לא מעובדים הינם בעלי מבנה עדין מאוד, חלבונים אלו רגישים לחומציות לחום וללחצים מכנים. השימוש במערבל חשמלי יוצר לחץ מכני שהורס את המבנה הטבעי של חלבוני מי הגבינה. הפורמולה תוכננה להתערבב בקלות בעזרת מזלג או שייקר, כך שאין צורך להשתמש במערבל חשמלי.

10. שאלה : מדוע פורמולת פפטומילק מכילה תוספת פחמימות ולא חלבונים בלבד?

תשובה : פורמולה המגיעה לאחוזי חלבון גבוהים ומתהדרת בכך שהיא כמעט נטולת פחמימות, אינה מראה על יעילות המוצר - למעשה העדר כמות פחמימות מתאימה בפורמולה מצביעה על חיסרון. פפטומילק מכיל פחמימות משני סיבות עיקריות.
1.נוחכות של פחמימות בדם, מונעת מהחלבונים להפוך לסוכרים כדי לספק אנרגיה לגוף, ובכך נמנע בזבוז מיותר של חלבונים. זהו תהליך הנקרא גלוקונאוגנזה (חימצון של חומצות האמינו בכבד והפיכתן לגלוקוז)
2.המצאות הפחמימות בדם גורמת ללבלב להפריש את ההורמון האנבולי - אינסולין, הפרשת אינסולין מעודדת ספיגה טובה יותר של חלבונים ברקמות השריר. צריכת חלבונים יחד עם פחמימות, משנה בצורה משמעותית את האופן שבו הגוף מנצל את החלבון ועדיפה יותר מאשר צריכת חלבונים לבדם.

11. שאלה : מדוע פפטומילק מכיל פחמימות עם ערך גליקמי גבוהה מסוג מלטודקסטרין? האם ברגע ששותים את המשקה הפחמימות לא נספגות מהר בדם?

תשובה : מלטודקסטרין אכן נספג מהר בדם כשצורכים אותו לבד. אך כאשר משלבים פחמימות מסוג מלטודקסטרין יחד עם כמות מתאימה של חלבונים שמתעכלים באיטיות רבה, כמו חלבוני קזאין מיסלרי, ניתן ליצור שחרור מבוקר של פחמימות. עיכול הפחמימות מתבצע באופן הבא:
כאשר מכינים את אבקת פפטומילק עם מים, הנוזל שמתקבל מכיל תערובת הומגנית ובלתי נפרדת של פחמימות (מלטודקסטרין) וכמות גדולה מאוד של חלבוני קזאין מיסלרי. ברגע שצורכים את פפטומילק הנוזל מגיע לקיבה ובא במגע עם מיצי הקיבה החומציים, בתגובה נקרשים מיד חלבוני הקזאין לג’ל אחיד וסמיך מאוד, שלוכד בתוכו את הפחמימות. הג’ל הסמיך מתעכל באיטיות בקיבה לפרק זמן ארוך של 7 שעות, ובמקביל משתחררות הפחמימות שלכודות בג’ל.
הסיבה לשילוב מלטודקסטרין בפורמולה היא, שזאת פחמימה מורכבת נוחה מאוד לעיכול.

12. שאלה : אני מנסה לאכול 6 ארוחות ביום, זו שיגרה שקשה לי להחזיק בה לאורך זמן. האם אני יכול להוריד מספר ארוחות ולהסתמך על השפעת חלבוני פפטומילק?

תשובה : כן, שימוש בפפטומילק מאפשר להפחית את מספר הפעמים שאתה צורך חלבון. כמובן שמומלץ להשלים את כמות הפחמימות והשומנים שדרושים לפעילות הגוף לאותו פרק זמן.
טווח הזמן הממוצע שלך בין כל ארוחה הוא בין 2.5- 3 שעות. טווח הזמן שחלבוני פפטומילק משפיעים הוא 7 שעות, כך שאם צרכתה מגה מנה המכילה 50 גרם חלבון ב - 7:00 בבוקר, אתה יכול לצרוך חלבון שוב ב - 14:00 בצהרים.
מגה מנה מכילה תוספת של 40 גרם פחמימות שנספגות בצורה מבוקרת, כמות פחמימות זו יכולה לתת מענה לחלק מהדרישות המטבוליות של הגוף לאותו פרק זמן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה שזה נשמע מצחיק, חלב עובר פסטור והחלבון שהוא מכיל כשאנחנו שותים אותו הוא כבר לא מהמקור אלה מעובד. זו הכוונה שלהם שם גם. וזה נשמע הגיוני לא?

ובכל זאת, התייחסות קצת יותר רצינית? דעתכם?
הם בעצם מנסים להבהיר שמי גבינה שלא מהמקור (אלה שעוברים עיבוד) הם טובים הרבה פחות בהרכבם?

נערך לאחרונה:
הם מנסים לתת את כל הסיבות לקנות את המוצר כאשר אין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים, אבל זה מעורר הגיון אצל הקונה וכל מיני מושגים מעוררים אצל האדם הממוצע אמון בחברה והיכולת שלה להבהיר מהו המוצר.

• פותח/ת השרשור
נו אז את זה רשמתי כבר בפתיחת הפוסט הזה, שברור לי שהם ינסו לקדם את המוצר שלהם אבל אם הם מדברים שטויות זאת אומרת שכל תוספי המזון בעולם הם שטויות ואפילו אולי עוד יותר? הם הרי מצהירים שהחלבון שלהם יוצא מחלב פרה טרי וממקור טבעי בלבד ולא משנים להם בצורה כימית שום דבר. ואומרים שמי הגבינה עוברים הרבה מאוד עיבוד ובנוסף שמוציאים אותו ממקור נחות. לא יודע מה לחשוב...

נו אז את זה רשמתי כבר בפתיחת הפוסט הזה, שברור לי שהם ינסו לקדם את המוצר שלהם אבל אם הם מדברים שטויות זאת אומרת שכל תוספי המזון בעולם הם שטויות ואפילו אולי עוד יותר? הם הרי מצהירים שהחלבון שלהם יוצא מחלב פרה טרי וממקור טבעי בלבד ולא משנים להם בצורה כימית שום דבר. ואומרים שמי הגבינה עוברים הרבה מאוד עיבוד ובנוסף שמוציאים אותו ממקור נחות. לא יודע מה לחשוב...
בלי לקרוא את מה שהם רשמו בכלל, למה שבכלל תסמוך על טקסט שמטרתו מסחרית כמקור אינפורמציה אמין? אני במצבך הייתי מנסה לשכוח את כל מה שקראתי שם.

• פותח/ת השרשור
אני בחיים לא יסתמך על מקורות של אתרים או חברות, אבל תסתכל מה רשום אחרי כל השאלות\תשובות שלהם באתר, הם מתבססים על מחקרים ולא יודע מה:

ורגע וחות מזה אתה מאמין משהו אחר? כי האבקות חלבון הם באמת סינטטיות אף אחד לא יצור עבורך ועבור מיליוני אנשים מי גבינה מהמוצר עצמו שכן יש כל כך מעט במוצרי החלב שכמעט ואין הרבה להוציא ממנו חלבון כזה. הרי זה תוצאה כימית ומעובדת. אבקת חלבון היא לא טבעית אפילו שהיא דומה למקור מאוד מאוד, אבל המי גבינה שמייצרים, כך רשום, הם באיכות נחותה מאוד.

* מקורות

1. M.ZEMEL,H/SHI,B.GREER,D.DIRIZIENZO,P.ZEMEL,-Regulation of adiposity by dietary calcium-,FASEB J;14,1132-1138(2000)

2. M.DAVIES,R.HEANEY,R.RECKER,J.M.LAPPE,J.BARGER- LUX,K.RAFFERTY,S.HINDERS,-Calcium intake and body weight-,J Clin Endrocrinol Metab;85,4635-46389,(2000).

3. Y.BOIRIE,M.DANGIN,P.GACHON,M.-P.VASSON,J.- L.MAUBOIS, B.BEUFRERE,-Slow and Fast Dietary Proteins Diffrently Modulate Postprandial Protein Accertion-,Proc.Natl.Acad Sci.USA;94,14930-14935(1997)

4. R.H.DEMLING,L.DESANTI,-Effect of a Hypocaloric Diet Increased Protein Intake and Resistance Training on Lean Mass Gains and Fat Mass Loss in OverWeight Police Officers-,Annals of Nutrition & Metabolism,vol 44,21-29 (2000)

נערך לאחרונה:
קח לדוגמה את האבסטרקט של המאמר הרביעי:

We compare the effects of a moderate hypocaloric, high-protein diet and resistance training, using two different protein supplements, versus hypocaloric diet alone on body compositional changes in overweight police officers. A randomized, prospective 12-week study was performed comparing the changes in body composition produced by three different treatment modalities in three study groups. One group (n = 10) was placed on a nonlipogenic, hypocaloric diet alone (80% of predicted needs). A second group (n = 14) was placed on the hypocaloric diet plus resistance exercise plus a high-protein intake (1.5 g/kg/day) using a casein protein hydrolysate. In the third group (n = 14) treatment was identical to the second, except for the use of a whey protein hydrolysate. We found that weight loss was approximately 2.5 kg in all three groups. Mean percent body fat with diet alone decreased from a baseline of 27 ± 1.8 to 25 ± 1.3% at 12 weeks. With diet, exercise and casein the decrease was from 26 ± 1.7 to 18 ± 1.1% and with diet, exercise and whey protein the decrease was from 27 ± 1.6 to 23 ± 1.3%. The mean fat loss was 2.5 ± 0.6, 7.0 ± 2.1 and 4.2 ± 0.9 kg in the three groups, respectively. Lean mass gains in the three groups did not change for diet alone, versus gains of 4 ± 1.4 and 2 ± 0.7 kg in the casein and whey groups, respectively. Mean increase in strength for chest, shoulder and legs was 59 ± 9% for casein and 29 ± 9% for whey, a significant group difference. This significant difference in body composition and strength is likely due to improved nitrogen retention and overall anticatabolic effects caused by the peptide components of the casein hydrolysate.​

מה אתה רואה כאן לגבי האיכות של חלבון מי הגבינה?

• פותח/ת השרשור
כי אולי מדובר כאן בחלבון מי גבינה ממקור טבעי?
ואוקיי לגבי זה שזה היה בשנת 2000 לא שמתי לב, ברור לי שדברים השתנו מאז.

אבל מעניין אותי יש כאלה הבודקים במעבדות על המוצרים של החברות השונות כמו אופטימום? שהם תקינות ובטוחות? ועל האיכות שלהם יש משהו?

• פותח/ת השרשור
בקצרה מה שמבינים פה זה שהקזאין טוב יותר לא?
והיה רשום על מי גבינה שראו שאלה שצרכו אותו כמות חומצות האמינו בדם עלה במהירות אבל כמו שזה עלה במהירות ראו ירידה משמעותית תוך זמן קצר.
בקיצור יש הרבה טענות על מי הגבינה, לא עדיף כבר קזאין וזהו??

בקצרה מה שמבינים פה זה שהקזאין טוב יותר לא?
והיה רשום על מי גבינה שראו שאלה שצרכו אותו כמות חומצות האמינו בדם עלה במהירות אבל כמו שזה עלה במהירות ראו ירידה משמעותית תוך זמן קצר.
בקיצור יש הרבה טענות על מי הגבינה, לא עדיף כבר קזאין וזהו??

בגלל זה שותים חלב
80% קזאין ו20% מי גבינה

הרבה קלוריות, חלבון שומן

הקזאין הוכח מתוך המחקר הזה כיותר טוב לחיטוב. אם אתה רוצה לקחת קזאין סבבה, זה בדרך כלל יותר יקר מ-whey ויש לזה גם טעם מגעיל (אגב, הוא נמצא ברוב הגבינות הלבנות - קוטג', גבינה לבנה וכו').

• פותח/ת השרשור
אבל כאן הם בעצם אומרים שהחלב שאנחנו צורכים, חלב, קוטג', גבינה וכל השאר עברו תהליך פסטור שאכן החלבון המקורי שלו כבר אבד, ומכניסים למוצרים האלה חלבון קזאין מעובד ולא החלבון חלב מסוג "מיסלר"

נערך לאחרונה:
אבל כאן הם בעצם אומרים שהחלב שאנחנו צורכים, חלק, קוטג', גבינה וכל השאר עברו תהליך פסטור שאכן החלבון המקורי שלו כבר אבד, ומכניסים למוצרים האלה חלבון קזאין מעובד ולא החלבון חלב מסוג "מיסלר"

הם יגידו לך שתצרוך את המוצר שלהם
אוכל טרי תמיד עדיף
תאכל ביצים/בשר/מוצרי חלב
ותתסף בחלבון אם חסר לך

אם תאכל ככה אתה תקבל את כל מה שצריך

שאלה אתה שואל את זה כדי לשפר ביצועים בספורט או כדי לאכול בריא ?

• פותח/ת השרשור
כדי לאכול בריא! והמי גבינה שאני צורך גורמים לי לחשש מסויים שזה סתם מיותר ולא מועיל, כל הרכיבים הפעילים שאמורים להיות בחלבון לא נמצאים שם ולא יודע מה. למרות שכפי שרשום גם במוצרי חלב שאנו צורכים אין חלבון טבעי. זה קצת בעסה לא?
ותהיה בטוח שגם החברות שמיצצרות שאת המי גבינה שאולי גם אתה צורך, הם עבודה בעיניים כמו הפטימילק הזה

אני לא מבין אין עובדות מהשטח??? משהו שבדקו על חלבון מי גבינה בתוספים של חברות מובילים כמו אופטמום?? שחקרו והראו שבאמת הרכיבים שם נכונים? שהאיכות טובה?? אין אף אחד שיודע על זה ופשוט כולם צורכים את זה??

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית