הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קפיץ לחיץ 150 lb

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
אני כבר מתאמן באופן כללי אבל משתמש לחיזוק האמה בתור תוספת בקפיץ לחיץ ויש לי את הדרגות 100lb ,150 lb ו 200.
התחלתי להתאמן בזה כבר חודש-חודש וחצי. וכבר בהתחלה יכלתי לסגור את 100, 150 במעט קושי וכמעט את 200 אבל לא הצלחתי את ה200.
מאיזשהי סיבה עבר חודש וחצי-ובמקום להתחזק ולהשתפר, אני מרגיש שנחלשתי. את ה100 עדיין אין לי בעיה לסגור. אבל ה-150 הפך להיות לי לממש קשה לעשות.
למה זה ?
בנוסף אני מרגיש במאמץ מעין קליקים במפרק כף היד? איך ייתכן שנחלשתי במקום להתחזק? -(אגב בשאר התרגילים אני הרמתי מעט את המשקלים, ספציפית בקפיץ לחיץ אני מרגיש שאני התחלשתי מאוד ובמקום לראות שיפור חושב שחזרתי אחורה בכוח... (אגב מבחינת נראות היד מעט גדלה בחודש וחצי האלו - כלומר האמה נראת גדולה יותר, אבל מבחינה פיזית אני מרגיש שירדתי בכוח... )

אתה צריך להוסיף עוד אינפורמציה. אנחנו לא יודעים מה התוכנית שלך לגריפרים (זה השם של הקפיצים הלחיצים), מה התוכנית שלך בכללי, כמה התקדמת בשאר התרגילים, ומה המצב התאוששות שלך ביומיום. נשמע לי שיש לך פשוט עומס שהצטבר באמות שגבוה יותר מהיכולת שלך להתאושש ממנו, והכוח שאתה מסוגל כרגע להפיק לא משקף את הכוח האמיתי שלך. אם אני צודק מספיק דילואוד (הורדת עומסים) קטן, באיזה תרגילים ובאיזה אופן לבצע את בדילואוד זה כבר קשור לכל התוכנית וההתקדמות שלך בזמן האחרון, אבל לדעתי אתה יכול תוך לא הרבה זמן לשבור שיא בגריפר.

לא חקרתי את הנושא לעומק, רק ניסיתי קצת על עצמי, אבל נשמע כאילו חסרה התאוששות.
איך נראה האימון? באיזו תדירות אתה מבצע אותו? יש לך אימונים אחרים לאמות או בכלל חוץ מזה?

וכמובן, כדאי גם לדאוג לדברים האחרים בהקשר של התאוששות, כמו שינה, תזונה, וכו'.

• פותח/ת השרשור
עצה ממני.
תזהר עם זה! לאט לאט
אני השתגעתי עם זה,והגעתי למצב שבקבוק,לא יכולתי לפתוח.
אני גם השתגעתי עם זה והצלחתי לסגור את ה-250 בכל הכוח שלי ואחר כך לא יכלתי לכתוב בעיפרון כי המפרק ממש כאב לי... ולכן אני כבר נזהר
לא חקרתי את הנושא לעומק, רק ניסיתי קצת על עצמי, אבל נשמע כאילו חסרה התאוששות.
איך נראה האימון? באיזו תדירות אתה מבצע אותו? יש לך אימונים אחרים לאמות או בכלל חוץ מזה?

וכמובן, כדאי גם לדאוג לדברים האחרים בהקשר של התאוששות, כמו שינה, תזונה, וכו'.
אגב יש איזשהו דרך להאיץ התאוששות על איברים ספציפיים ? לדוגמא האמה ושורש כף היד,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית