עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי לא בהכרח חסר לך קלוריות, אולי חסר לך ירקות ופירות.אני אוכל 3000 קלוריות ביום
המקרוס
50% פחמימה
25% חלבון (כמעט תמיד עובר את ה25 אחוז, מגיע לפחות ל180 גרם ביום)
25% שומן
כנראה אני צריך לאכול יותר קלוריות
בנץ פרס 70 קילו
דד ליפט 115 קילו
לא חושב שאני בסוף ואם כן אז אני רוצה לנסות לסחוט עוד קצת
פחות מסכים איתך, הטכניקה די טובה אבל אם מישהו מבקש חוות דעת לדעתי עדיף לתת את הנקודות הקטנות שיעזרו.פצצה.
הגיוני אם עושים כל כך הרבה תרגילים כבדים באותו יום ולא רגילים לזה, ריסט יכול לעזור לסחוט עוד קצת מהתוכנית.אבל בזמן האחרון אני מצליח להעלות בסקוואט ואז הבנץ פרס והדדליפט שלי נהיים קשים
אני לא המאמן שלו, מבחינת בטיחות תרגיל ויכולת התקדמות, הכל נראה טוב.פחות מסכים איתך, הטכניקה די טובה אבל אם מישהו מבקש חוות דעת לדעתי עדיף לתת את הנקודות הקטנות שיעזרו.
קודם כל מה הבעיה אם מיקום המוט נמצא בין HB וLB?מצטער אני חולק פה על דעות , אני חושב שאתנ מבצע היי באר פשוט המיקום של המוט בריר דלתאס כמו לאו בר , הסקוואט שלך מאד ורטיקלי כמו היי באר בעצם
תעבוד על שהישבן שלך נע קודם לאחורה זה גורם לזווית של הטורסו שלך להיות יותר הורזנטלית
בהצלחה,
קודם כל מה הבעיה אם מיקום המוט נמצא בין HB וLB?
למרות שאני חולק עליך וחושב שזה LB.
ודבר שני, מה הבעיה בסקוואט ורטיקלי?
הרבה אלופים עשו סקוואט ככה, כולל ריי וויליאמס.
אז מה העניין להעיר לבחור שעשה סקוואט טוב?אני איתך , הוא שם את המוט בדיוק בלאו בר .
אבל לאו בר לעומת היי בר לא מסתכם רק במיקום של המוט אלא גם בזווית שנובעת בעקבות זה של הטורסו .
אין בעיה להיות ורטיקלי בהיי בר ואף צריך , אבל לאו בר בהגדרה שלו לא ורטיקלי אלא יותר הורזנטלי.
כמובן שיש אלופים שעשו סקוואט ככה אני רק אומר לך על הגדרה יבשה
https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-01cf01dabb760a347425d5a5a1c736d1.webp
אז מה העניין להעיר לבחור שעשה סקוואט טוב?
למה להגיד לא שבדרך כלל בLB הישבן יותר אחורה, אם גם מה שהוא עושה טוב?
זה רק מבלבל כשמעניקים ביקורת מיותרת.
קודם כל, לא נכון.אתה עושה SS אל תצפה להתקדם בבנצ' ובפרס
@elchonon כי לא מתקדמים מלעשות פעם בשבוע 3 סטים
ציפיתי ממך לדעת את זה
אני חושב שאני שם את המוט באותו מקום, ואני די בטוח שזה LB.העניין שהוא לא עושה לאו בר אלא היי בר במיקום מוט של לאו בר.
ואני כתבתי את דעתי אתה מוזמן להיות חלוק עליה .
קודם כל כן נכוןקודם כל, לא נכון.
לעזור לולזרוק לבחור מידע לא רלוונטי שרק מיאש?
אני יודעדבר שלישי, מכיוון שאתה במינוס נקודות מוניטין,