הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים עם בלט דיסק

YoungVegabond

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם חדש כאן בפורום. אז ככה אובחנתי לפני כמה חודשים עם בלט דיסק באיזור l4-l5 וסובל מכאבים קלים ולחץ באיזור הגב התחתון ובמותניים. השאלה שלי האם מותר לי להתאמן עדיין עם משקולות ולהרים משאות כבדים מבלי לפחד מפריצת או מבעיות קשורות אחרות? חשוב לציין שאני חדש בכל הנושא של הספורט. אשמח מאוד לעזרה. תודה לעונים!

אני במקומך הייתי מתאמן עם מאמן איכותי שיש לו ניסיון עם מקרים כמו שלך. לא ללכת סתם למאמן הראשון שאתה פוגש, לחפש אחד באמת שיודע מה הוא אומר (יכולים לעזור לך פה בפורום למצוא)

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי מתאמן עם מאמן איכותי שיש לו ניסיון עם מקרים כמו שלך. לא ללכת סתם למאמן הראשון שאתה פוגש, לחפש אחד באמת שיודע מה הוא אומר (יכולים לעזור לך פה בפורום למצוא)
היי תודה רבה על התגובה, אני גר בכרמיאל ובאמת אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מאמן כזה

אין שום בעיה להתאמן עם בלט דיסק, רוב האוכלוסיה סובלת מבעיות כאלו ואחרות בדיסקים.
גם לי יש 2 בלטים ואני מתאמן רציף כבר המון זמן בלי כאבים או מגבלות כלשהן.

הפיתרון בשבילך זה ליווי של פיזיו שיעזור למאמן שלך להתאים לך תוכנית אימון בהתאם להגבלות שלך.
ממליץ בחום לבדוק עם @Nir Kriger.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה להתאמן עם בלט דיסק, רוב האוכלוסיה סובלת מבעיות כאלו ואחרות בדיסקים.
גם לי יש 2 בלטים ואני מתאמן רציף כבר המון זמן בלי כאבים או מגבלות כלשהן.

הפיתרון בשבילך זה ליווי של פיזיו שיעזור למאמן שלך להתאים לך תוכנית אימון בהתאם להגבלות שלך.
ממליץ בחום לבדוק עם @Nir Kriger.

בהצלחה
תודה רבה!

אצטרף למה שכבר אמרו מעלי.
אין בעיה להתאמן עם בלט, מה שכן, לא להתאמן בכאב. תנועה או משקל שכואב כדאי להימנע.
מאמן טוב יוכל לעזור, לצערי אני לא מכיר מאמן בכרמיאל.

• פותח/ת השרשור
אצטרף למה שכבר אמרו מעלי.
אין בעיה להתאמן עם בלט, מה שכן, לא להתאמן בכאב. תנועה או משקל שכואב כדאי להימנע.
מאמן טוב יוכל לעזור, לצערי אני לא מכיר מאמן בכרמיאל.
סבבה רשמתי לפניי. ותודה בכל זאת אולי אמצא לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית