הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריפת שומן

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
האם אירובי/ כפיפות בטן/ תרגילי בטן כן שורפים שומן.
ובבקשה אל תתחילו שוב עם ההסבר על הגירעון הקלורי. אני מודע אליו ממזמן- עודף קלורי- עלייה במשקל ובמסה(בהנחה שמתאמן), חוסר קלורי-ירידה במשקל וחיטוב. אבל חשוב לי להבין לגבי האם אירובי/ כפיפות בטן/ פלנק תרגילי בטן באמת שורפים שומן באופן ישיר ללא קשר לצריכה הקלורית תעזבו את האובססיה לרגע

אני יכול לשער שהם מחטבים את האיזור ונותנים לו מראה יותר טוב לגביי זה שהם שורפים שומן חכה לעוד תגובות

• פותח/ת השרשור
אני יכול לשער שהם מחטבים את האיזור ונותנים לו מראה יותר טוב לגביי זה שהם שורפים שומן חכה לעוד תגובות
זהו שיש פה המון קונספירציות. יש כאלו שאומרים לי רק גירעון קלורי זהו - נטו! ושאין דבר כזה שתרגילים יורידו שומן, הם כן יבואו ויגרמו לשרירים ששרירים שורפים יותר קלוריות ולכן יותר קל להגיע לגירעון קלורי אבל התרגילים עצמם לא מורידים שומן.

ויש כאלו שאומרים לי שתרגילי בטן משפיעים באופן ישיר על שריפת שומן בגלל איזה חומר שנקרא catechins שלא קשור לגירעון קלורי. והחומר ה catechins הזה גורם לשריפת שומן...

בנוסף שמעתי שללא קשר לגירעון קלורי וללא קשר לאימוני תרגילים יש גם אוכל ספציפי שעוזר לירידת שומן בטני כמו תה ירוק, שלמעשה גורם לתא השומן לשחרר את השומנים שהוא אוגר בתא השומן לאנרגיה
When it comes to weight loss, there’s one thing you need to remember: some foods store more fat in your fat cells, and other foods unlock it.

Green tea—which is known as one of the best, and most powerful drinks you can consume for rapid weight loss—has shown proven scientific evidence that it unlocks fat cells, by releasing the fat and converting that into energy. \

לקוח מכאן :
3 Most Effective Drinks for Burning Fat and Losing Weight | Fitness 19 Gyms.

נערך לאחרונה:
ירידה במשקל תלויה בגירעון קלורי בלבד. בעקיפין לעשות ספורט יגרום לך לשרוף עוד קלוריות בשביל לבצע את הפעולה, אבל זה שאתה שורף עוד קלוריות לא מבטיח שאתה בגירעון. אירובי זה רק עוד כלי שעוזר לך לשרוף עוד קלוריות, אתה יכול להשתמש בו ואתה יכול פשוט לאכול פחות קלוריות. תרגילי בטן גם ישרפו לך קלוריות, אבל לא כי הם תרגילי בטן אלא כי אתה זז בהם, גם להרטיט את הרגל מתוך היפראקטיביות ישרוף לך קלוריות. אין איזה מאכל קסום שייתן לך תוצאות בלי להתאמץ, בשביל לראות תוצאות צריך להשקיע.

קיצור סיכום:
ירידה במשקל תלויה בגירעון קלורי בלבד. כל פעולה של הגוף תדרוש שריפת קלוריות ולכן אירובי יכול להיות כלי לשריפת קלוריות, לא במקום גירעון כמובן. אין מאכלים קסומים.

העובדה שאתה רשום מ2018 ועדיין שואל שאלות על כפיפות בטן ותה ירוק כי קראת כתבה באיזה fitness 19 יכולה לטמטם

אל תכנע לאובססיבים לגרעון קלורי וכל השטויות האלה

אבל חשוב לי להבין לגבי האם אירובי/ כפיפות בטן/ פלנק תרגילי בטן באמת שורפים שומן באופן ישיר ללא קשר לצריכה הקלורית
לא.
בנוסף שמעתי שללא קשר לגירעון קלורי וללא קשר לאימוני תרגילים יש גם אוכל ספציפי שעוזר לירידת שומן בטני כמו תה ירוק, שלמעשה גורם לתא השומן לשחרר את השומנים שהוא אוגר בתא השומן לאנרגיה
When it comes to weight loss, there’s one thing you need to remember: some foods store more fat in your fat cells, and other foods unlock it.
קישקוש,
אם אתה לא בגירעון קלורי אתה לא תשרוף שומן,
בטח לא ממקומות ספציפיים.

תיגש לאיש מקצוע ותפסיק לדלות מידע מבלוגים מפוקפקים.

לא.

קישקוש,
אם אתה לא בגירעון קלורי אתה לא תשרוף שומן,
בטח לא ממקומות ספציפיים.

תיגש לאיש מקצוע ותפסיק לדלות מידע מבלוגים מפוקפקים.
מה הטעם לענות לשאלה כזאת.
את השאלה הוא מתחיל בתשובה - מבטל אותה ודורש לקבל תשובה אחרת בלתי מקובלת על הדעת.

🤦‍♂️
זה אותו בנאדם שטוען שאוכל בערב גורם לך להתוערר עייף .
לא סופר קלורית של ירקות פירות,,
מפחד לשבור את השיניים בזמן מאמץ..
שוקו לא בריא וקקאו בריא 🤦‍♂️

מחילה מכובדך @גוהן
אבל אתה שואל שאלות ונותן תשובות כאלו אתה חיי איפה שהוא בסוף שנות ה90 לפני עידן האינטרנט...

איפה שהוא אני בטוח שאתה לא עושה סקוואט/דדליפט כי זה לא בריא לגב

• פותח/ת השרשור
את השאלה הוא מתחיל בתשובה - מבטל אותה ודורש לקבל תשובה אחרת בלתי מקובלת על הדעת.

🤦‍♂️

מחילה מכובדך @גוהן
אבל אתה שואל שאלות ונותן תשובות כאלו אתה חיי איפה שהוא בסוף שנות ה90 לפני עידן האינטרנט...

קודם כל, אני כן עושה דדליפט וסקוואט- אומנם משקלים נמוכים כי זה אכן דופק את הגב בטכניקה לא נכונה,כמו כל תרגיל שלא מבצעים נכון ולכן אני לוקח את הזמן כדי לבצע זאת נכון ובדיוק.
ומחילה גם מכבודכם, אבל אני שואל שאלות, משקיע ואפילו מביא refferences שתומכים במה שאני אומר וסותר חלק ממה שאתם אומרים- וכל מה שאתם עושים זה להגיד למחקר/כתבה/בלוג / כל דבר שאני עושה - קשקוש או שטויות ואפילו לא טורח להסביר את עצמכם.
אז כן באמת אין טעם לענות לי אם זה מה שחשבת לכתוב- אם זה מה שאתה חושב להגיד לי - אני יודע מי מאחורי המסך? אני מכיר אתכם? אתה לא חייב לי כלום, אבל אם אתה משקיע להגיב תציג לי ידע, תציג לי מקצועיות. בסופו של דבר אף אחד מכם לא יקח אחריות אם יגרם נזק למישהו כאן בעקבות תגובה לא מקצועית.
אז בתור מתאמן אחראי ורציני- ברור שאהיה מעט חשדן בפעם הראשונה שאראה משהו שנראה לי קצת תמוהה ובמיוחד כשתכותבים להודעה שלי שהשקעתי בה ואפילו הבאתי reffernce שתומך במה שאני אומר - ואז אומרים לי לגביה במילים פשוטות- "שטויות" בלי שום הסבר נוסף אפקטיבי לטענות שהעלתי.
אפילו הערוץ של לוי פיטנס שהוא ידוע כמקצועי, כשהוא טוען משהו הוא מביא מחקרים וביסוסים. ומתחת לכל סרטון שלו יש רשימה ארוכה של הפניות למחקרים.

🤦‍♂️

מחילה מכובדך @גוהן

וכן, אוכל לפני שינה גורם לעייפות.
קקאו זה בריא, שוקו זה לא בריא כיוון שאני מדבר לשוקולית ויש שם הרבה סוכר ותוספות נוספים מלבד הקקאו שהוא בריא .
וכן גם לגבי שבירת שיניים, יש לא מעט אנשים שחטפו מכה ממשקולת בחדר כושר ושברו שן או כמו במקרה שלי חורקים שיניים. - בשביל זה יש פתרון, לדוגמא סד שיניים.
וכן קלוריות של ירקות ופירות זה זניח, ייתכן ויש פירות כמו בננה או תפוח שהם מכילים 20 גרם פחמימה כל אחד ולכן חשוב לספור אותם כי הם מכילים הרבה ערכים תזונתיים. אבל רוב הירקות והפירות אכן זניחים קלורית.

ואתה הבנאדם שחושב שלאכול קוטג' ולאכול גבינה לבנה וטונה זה חלבון למתחילים שחצי עולם משתמש בזה כאמצעי מצויין וחושב שלכולם יש את המיליארדים של אבא ואמא כדי לקנות כל היום פרגיות ואמנון/לברק וסלומון אז מחילה מכבודך, מעדיף לחסוך כסף של פרגית באמצע לילה ולקום למחרת עייף ואשמח דווקא לאכול את פרכיות האורז ההכי מגעילות

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך מתחילה שאתה קורא לבלוג בריאות ולמחקר שנעשה על שחקי כדורגל בצום הרמאדן ״רפרנסים״.
לא הבנתי מה הבעיה בבלוג בריאות ומה הזלזול בזה ? - ולא אני לא מסתמך רק על זה אני אחר כך לוקח את חלק מהתוכן של זה ועושה השוואה לעוד כמה מקומות ברגע שאני רואה פעם אחר פעם חזרתיות בין 10 מקומות שונים לדוגמא אז אני מגיע למקנה שנכראה יש אמת. האם זה בטוח במילארד אחוז -כמובן שלא- שום דבר לא בטוח חוץ מהמוות.

לגבי כפיפיות בטן לדוגמא או תרגילי בטן לדוגמא יש יותר מדי סתירות ויש יותר מדי תימוכין. אז אין לי דרך להגיע לאמת.
כמו גם לדוגמא האם אפשרי לעשות חיטוב ומסה בו זמנית- יותר מדי כאלו שאומרים שאי אפשר אבל יש כאלו שטוענים שכן ולא מעט כאלו- אז גם כאן אין תשובה לגמרי חד משמעית
תה ירוק לדוגמא ראיתי בכל מקום שכתוב שזה מאיץ ירידת שומן / משקל אז מניח שזה נכון...

לגבי הרמדאן ושחקני הכדורגל אל הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי ואיך הרמדאן קשור לפה...

אפילו לא טורח להסביר את עצמכם
הנה בתגובה הזאת אני אסביר את עצמי.
זה אכן דופק את הגב בטכניקה לא נכונה,כמו כל תרגיל שלא מבצעים נכון ולכן אני לוקח את הזמן כדי לבצע זאת נכון ובדיוק.
לעשות סקוואט ודדליפט ב"טכניקה לא נכונה" זה לא דופק את הגב, בהנחה שאתה עקבי עם הטכניקה (לא עושה כל פעם תנועה קצת שונה) ומנהל עומסים נכון. הגוף יודע להתאים את עצמו לעומסים שמנוהלים נכון ונדירות התנועות שהגוף לא יכול בכלל להתאים את עצמן אליו. אם תרצה להעמיק בנושא אמצא לך פוסט של אסף בושי מהפייסבוק שבו הוא מרחיב על זה מאוד.
וכן, אוכל לפני שינה גורם לעייפות
זה לא נכון. אין לי איך להסביר לך את זה כי אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, בכל מקרה חובת ההוכחה על מי שטוען את הטענה. זה כמו שאני אבקש ממך להסביר לי למה שחכחרצגן לא קיים, אתה לא יכול להסביר כי אין לך מושג מאיפה הבאתי ששחכחרצגן זה משהו בכלל.
קקאו זה בריא, שוקו זה לא בריא כיוון שאני מדבר לשוקולית ויש שם הרבה סוכר ותוספות נוספים מלבד הקקאו שהוא בריא .
אין בעיה עם סוכר, וכל פחמימה שתאכל אכלת סוכר. יש בעיה אם אתה אוכל בכמות מאוד גבוהה ובתדירות גבוהה כי יש סיכון לסוכרת, מעבר לזה אפשר לאכול לא מעט סוכר ועדיין להישאר בריאים. איזה יתרון יש לקקאו? שוב, חובת ההוכחה עליך. תוספות בשוקולית- אני מניח שאתה מדבר על ממתיקים, אתה יכול לראות גם פה בLBS וגם אצל טל בן משה (אם אני לא טועה בפייסבוק שלו) מאמרים איכותיים (תקרא אותם ותבין למה הם איכותיים, בנוסף תבין מי עומד מאחוריהם למבחן למה הם איכותיים) על למה אין בעיה עם ממתיקים.
וכן גם לגבי שבירת שיניים, יש לא מעט אנשים שחטפו מכה ממשקולת בחדר כושר ושברו שן או כמו במקרה שלי חורקים שיניים. - בשביל זה יש פתרון, לדוגמא סד שיניים
נראה שאתם מדברים על ויכוח ישן שפתחתם שוב, אני לא מבין את ההקשר אז לא יכול לענות. בכל מקרה אם הכוונה זה נטו שמישהו מקבל מכה ממשקולת- אז שלא יהיה מטומטם ויכנס במשקולת עם הפרצוף.
וכן קלוריות של ירקות ופירות זה זניח, ייתכן ויש פירות כמו בננה או תפוח שהם מכילים 20 גרם פחמימה כל אחד ולכן חשוב לספור אותם כי הם מכילים הרבה ערכים תזונתיים. אבל רוב הירקות והפירות אכן זניחים קלורית
מבחינת קלוריות תלוי כמה ואיזה ירקות אתה אוכל. יש באמת ירקות עם לא הרבה קלוריות, לא לספור אותם זה כמו לא לספור ביס קטן מעוגה - גם בה כנראה לא יהיה יותר מידי קלוריות, כמה אתה רוצה להקדיש לזה את החיים שלך תחליט עם עצמך. אני לדוגמא לא סופר כל דבר שאני מכניס לפה, מצד שני לא אכפת לי לא להיות מדויק ולעלות יותר מהתכנון. כל אחד והשיקולים שלו, בכל אופן אם תרצה להיות מדויק אתה תהיה חייב לספור כל דבר שנכנס לך לפה.
בנוגע לפחמימות, אין כל כך סיבה לספור אותם, אלא אם אתה מרגיש עייפות ביומיום בגלל זה ואז תרצה להעלות אותם קצת (וגם אז תספור רק מינימום ולא מקסימום), או אם אתה בדיאטת קיטו, או אם אתה מתחרה אירובי (לא זוכר את הפרטים על האחרון, מוזמן לבדוק). אין בעיה עם הרבה פחמימות קיצור. אני לא זוכר אם זה היה EVB או LBS או שניהם אבל אחד מהם לפחות פרסם לא מזמן מאמר (מקורות איכותיים כמו שאמרתי מקודם) בנושא.

שמע, קצת התנפלו עליך, ותכלס החוסר יכולת שלך לקבוע מה נכון ומה לא נכון מובן לגמרי. לוקח זמן להבין מי נגד מי. בגדול יש כמה דברים שצריך בשביל להבין מה נכון ומה לא: להסתמך על ניסיון אישי של אנשים שהוכיחו את עצמם (אני לא מדבר על המתאמנים שהצליחו אלא דווקא על מאמנים שהצליחו), לדעת איך לקרוא מחקר (או לפחות למצוא אנשים שיודעים איך ולקרוא את הדעות שלהם, קצת פחות טוב אבל זה גם משהו), לנסות את מה שאתה קורא/שומע על עצמך ולראות אם זה עובד, ולנסות להבין את ההגיון שמאחורי הדברים. אף אחת מהאופציות האלה לא מושלמות, אבל השילוב של ארבעתם ביחד נותן לך כיוון הרבה יותר ברור.
הייתי מציע לך בתור התחלה לקרוא מאמרים של LBS, EVB, ולראות סרטונים של Renaissance periodization ביוטיוב.

• פותח/ת השרשור
הנה בתגובה הזאת אני אסביר את עצמי.

לעשות סקוואט ודדליפט ב"טכניקה לא נכונה" זה לא דופק את הגב, בהנחה שאתה עקבי עם הטכניקה (לא עושה כל פעם תנועה קצת שונה) ומנהל עומסים נכון. הגוף יודע להתאים את עצמו לעומסים שמנוהלים נכון ונדירות התנועות שהגוף לא יכול בכלל להתאים את עצמן אליו. אם תרצה להעמיק בנושא אמצא לך פוסט של אסף בושי מהפייסבוק שבו הוא מרחיב על זה מאוד.

זה לא נכון. אין לי איך להסביר לך את זה כי אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, בכל מקרה חובת ההוכחה על מי שטוען את הטענה. זה כמו שאני אבקש ממך להסביר לי למה שחכחרצגן לא קיים, אתה לא יכול להסביר כי אין לך מושג מאיפה הבאתי ששחכחרצגן זה משהו בכלל.

אין בעיה עם סוכר, וכל פחמימה שתאכל אכלת סוכר. יש בעיה אם אתה אוכל בכמות מאוד גבוהה ובתדירות גבוהה כי יש סיכון לסוכרת, מעבר לזה אפשר לאכול לא מעט סוכר ועדיין להישאר בריאים. איזה יתרון יש לקקאו? שוב, חובת ההוכחה עליך. תוספות בשוקולית- אני מניח שאתה מדבר על ממתיקים, אתה יכול לראות גם פה בLBS וגם אצל טל בן משה (אם אני לא טועה בפייסבוק שלו) מאמרים איכותיים (תקרא אותם ותבין למה הם איכותיים, בנוסף תבין מי עומד מאחוריהם למבחן למה הם איכותיים) על למה אין בעיה עם ממתיקים.

נראה שאתם מדברים על ויכוח ישן שפתחתם שוב, אני לא מבין את ההקשר אז לא יכול לענות. בכל מקרה אם הכוונה זה נטו שמישהו מקבל מכה ממשקולת- אז שלא יהיה מטומטם ויכנס במשקולת עם הפרצוף.

מבחינת קלוריות תלוי כמה ואיזה ירקות אתה אוכל. יש באמת ירקות עם לא הרבה קלוריות, לא לספור אותם זה כמו לא לספור ביס קטן מעוגה - גם בה כנראה לא יהיה יותר מידי קלוריות, כמה אתה רוצה להקדיש לזה את החיים שלך תחליט עם עצמך. אני לדוגמא לא סופר כל דבר שאני מכניס לפה, מצד שני לא אכפת לי לא להיות מדויק ולעלות יותר מהתכנון. כל אחד והשיקולים שלו, בכל אופן אם תרצה להיות מדויק אתה תהיה חייב לספור כל דבר שנכנס לך לפה.
בנוגע לפחמימות, אין כל כך סיבה לספור אותם, אלא אם אתה מרגיש עייפות ביומיום בגלל זה ואז תרצה להעלות אותם קצת (וגם אז תספור רק מינימום ולא מקסימום), או אם אתה בדיאטת קיטו, או אם אתה מתחרה אירובי (לא זוכר את הפרטים על האחרון, מוזמן לבדוק). אין בעיה עם הרבה פחמימות קיצור. אני לא זוכר אם זה היה EVB או LBS או שניהם אבל אחד מהם לפחות פרסם לא מזמן מאמר (מקורות איכותיים כמו שאמרתי מקודם) בנושא.

שמע, קצת התנפלו עליך, ותכלס החוסר יכולת שלך לקבוע מה נכון ומה לא נכון מובן לגמרי. לוקח זמן להבין מי נגד מי. בגדול יש כמה דברים שצריך בשביל להבין מה נכון ומה לא: להסתמך על ניסיון אישי של אנשים שהוכיחו את עצמם (אני לא מדבר על המתאמנים שהצליחו אלא דווקא על מאמנים שהצליחו), לדעת איך לקרוא מחקר (או לפחות למצוא אנשים שיודעים איך ולקרוא את הדעות שלהם, קצת פחות טוב אבל זה גם משהו), לנסות את מה שאתה קורא/שומע על עצמך ולראות אם זה עובד, ולנסות להבין את ההגיון שמאחורי הדברים. אף אחת מהאופציות האלה לא מושלמות, אבל השילוב של ארבעתם ביחד נותן לך כיוון הרבה יותר ברור.
הייתי מציע לך בתור התחלה לקרוא מאמרים של LBS, EVB, ולראות סרטונים של Renaissance periodization ביוטיוב.

אכן רמה מאוד גבוהה.
לגבי אוכל לפני שינה, אני אומר את זה חד משמעית שזה נכון מבחינתי, לא יודע כמה מחקרים יש לגבי זה כי מצאתי רק כמה דברים בזמנו כשקראתי באינטרנט ואימתו את מה שאני טוען. אבל מבחינתי זה נכון כי שמתי לב שזה קורה אחרי שאני אוכל בלילה שאני עייף.
לגבי קקאו זה אמור לעזור בהתאוששות שרירים ובמניעת תהליכים דלקתיים -
upload_2022-4-2_19-18-57.png

upload_2022-4-2_19-18-43.png

Top 5 Cacao Benefits for Physical & Mental Health
The Benefits of Raw Cacao Powder — Get The Dose
7 Major Benefits From Eating Raw Cacao Powder

לגבי האם כפיפות בטן שורף שומן ביטני/ האם תה שורף שומן ביטני כפי שכתבתי בכך שהוא " משחרר אנרגיה מתא שומן" האם, תרגילי בטן בכללי שורפים שומן - זה אין לי לגמרי תשובה חד משמעית עדיין כי יש יותר מדי סתירות
-לגבי קקאו לדוגמא לא מצאתי כל כך סתירות.
אגב תודה רבה על שמות האנשים שכתבת אני אבדוק לגביהם.

תשמע אדון @גוהן
זה שאתה מביא איזה רפרנס מפגר ושנוי במחלוקת שהוא נוגד את חוקי ההגיון....
והוא לחלוטין לא מקובל בעולם הפיטנס על 99 אחוז מהעולם
אין אפילו טעם להתחיל להתחיל ויכוח...
אז לשאלתך
שים באימון מגן שיניים
אל תאכל בערב כי תתעורר עייף
תשתה קקאו במקום שוקו
תאכל כמויות של פירות/ירקות בלי לספור
אל תעשה דדליפט וסקוט כבד
ולגבי השאלה האחרונה ששאלת :
אתה צודק
כפיפות בטן שורף שומן בלי גרעון ובלי כלום כי זה מוציא איזה חומר מהגוף ששורף שומן.
בהצלחה
בסופו של דבר בעולם הספור אתה נראה כמו שאתה מתנהל וככה ההשגים שלך
ואם אתה נראה על הפנים וההשגים שלך לא משהו בכלל לעומת האחרים כנראה שההתנהלות שלך לא משהו

• פותח/ת השרשור
תשמע אדון @גוהן
זה שאתה מביא איזה רפרנס מפגר ושנוי במחלוקת שהוא נוגד את חוקי ההגיון....
והוא לחלוטין לא מקובל בעולם הפיטנס על 99 אחוז מהעולם
אין אפילו טעם להתחיל להתחיל ויכוח...
אז לשאלתך
שים באימון מגן שיניים
אל תאכל בערב כי תתעורר עייף
תשתה קקאו במקום שוקו
תאכל כמויות של פירות/ירקות בלי לספור
אל תעשה דדליפט וסקוט כבד
ולגבי השאלה האחרונה ששאלת :
אתה צודק
כפיפות בטן שורף שומן בלי גרעון ובלי כלום כי זה מוציא איזה חומר מהגוף ששורף שומן.
בהצלחה
בסופו של דבר בעולם הספור אתה נראה כמו שאתה מתנהל וככה ההשגים שלך
ואם אתה נראה על הפנים וההשגים שלך לא משהו בכלל לעומת האחרים כנראה שההתנהלות שלך לא משהו
כמו שהבחור למעלה אמר, זה הכל נכון לגבי רמת דיוק, לא מעט תזונאים מזניחים את הפירות וירקות והאמת ואין צורך להשתגע על הסנטימטר של הקלוריה. הכי חשוב זה ההתמדה.
וכן אני לא עושה דדלפיט כבד וגם סקווט והאמת שום דבר כבד יותר מדי כי אני מאמין יותר ביותר חזרות ומשקל נמוך יותר ולקרוע את הגוף עד גבול הבינוני/ כמעט מקסימום- סיכון מופחת לפציעות ומאפשר לי עבודה ארוכת טווח. עדיף מאשר להיות פסיכופט כמו שההיתי וכמו המון מתאמנים שקופצים מעל הפופיק ומואים את עצמם צורחים כמו זונות אחר כך כי הם הגזימו במשקלים.
כן אני שם באימון סד לילה. זה מגן מפני חריקות קטנות לא מודעות שיש לי נטייה לעשות בלילה וגם בזמן מאמץ.
לגבי קקאו אני בדרך לעשות זאת...., צריך ללמוד איך להכין את זה שיהיה סבבה ואכיל וזהו.
ולגבי לאכול לפני שינה-אני לא מעט פעמים חוטא ואוכל לפני שינה כי אני בנאדם מאוד עסוק- אבל כן יש לי עדיפות לא לאכול שעתיים, שלוש לפני שינה אחרת אני קם יותר עייף...

כמו שהבחור למעלה אמר, זה הכל נכון לגבי רמת דיוק, לא מעט תזונאים מזניחים את הפירות וירקות והאמת ואין צורך להשתגע על הסנטימטר של הקלוריה. הכי חשוב זה ההתמדה.
וכן אני לא עושה דדלפיט כבד וגם סקווט והאמת שום דבר כבד יותר מדי כי אני מאמין יותר ביותר חזרות ומשקל נמוך יותר ולקרוע את הגוף עד גבול הבינוני/ כמעט מקסימום- סיכון מופחת לפציעות ומאפשר לי עבודה ארוכת טווח. עדיף מאשר להיות פסיכופט כמו שההיתי וכמו המון מתאמנים שקופצים מעל הפופיק ומואים את עצמם צורחים כמו זונות אחר כך כי הם הגזימו במשקלים.
כן אני שם באימון סד לילה. זה מגן מפני חריקות קטנות לא מודעות שיש לי נטייה לעשות בלילה וגם בזמן מאמץ.
לגבי קקאו אני בדרך לעשות זאת...., צריך ללמוד איך להכין את זה שיהיה סבבה ואכיל וזהו.
ולגבי לאכול לפני שינה-אני לא מעט פעמים חוטא ואוכל לפני שינה כי אני בנאדם מאוד עסוק- אבל כן יש לי עדיפות לא לאכול שעתיים, שלוש לפני שינה אחרת אני קם יותר עייף...

יש בנשיאול גאוגרפיק תוכנית על בחור ששותה את השתן שלו וטעון שזה עוד אותו חזק בטירוף ומאריך את החיים...
כדאי לך לראות את התוכנית...
בכלל יש לזה המון רפרנסים שזה טוב.

שותה כל בוקר ליטר וחצי מהשתן של עצמה: "אני מרגישה עליה חדה באנרגיות"

לא מעט תזונאים מזניחים את הפירות וירקות והאמת ואין צורך להשתגע על הסנטימטר של הקלוריה.
שטויות ... מה זה סטייה של 300-400 קלוריות ביום כפול 7 ימים בשבוע כפול 30 יום בחודש..
גם אירובי וגם גרעון מיותר...
עדיף לעשות כפיפות בטן זה שורף שומן ....
חחח

אם אתה נראה קטלני הכל טוב אחי.
אם אתה נראה זוועה כנראה ששצריך לעשות חישוב מסלול מחדש

נערך לאחרונה:
היי
הם רק יעזרו לך להבליט את הקוביות אחרי מאזן קלורי שלילי
מה שיעזור לך לשרוף שומן זה אירובי.

לא הבנתי מה הבעיה בבלוג בריאות ומה הזלזול בזה ?
הבעיה שמי שכותב את הטור לא טורח לבדוק את המקורות שלו לעומק, בערך כמו שאתה עושה.

ולא אני לא מסתמך רק על זה אני אחר כך לוקח את חלק מהתוכן של זה ועושה השוואה לעוד כמה מקומות ברגע שאני רואה פעם אחר פעם חזרתיות בין 10 מקומות שונים לדוגמא אז אני מגיע למקנה שנכראה יש אמת. האם זה בטוח במילארד אחוז -כמובן שלא- שום דבר לא בטוח חוץ מהמוות.
אם תיתן לי 10 רפרנסים שתומכים בכל אחת מהטענות שלך אני אהיה מופתע מאוד (ולא בלוגים אלא מטא-אנליזה)

לגבי כפיפיות בטן לדוגמא או תרגילי בטן לדוגמא יש יותר מדי סתירות ויש יותר מדי תימוכין. אז אין לי דרך להגיע לאמת.
אין שום סטירה, אפשר ליצור היפרטרופיה בבטן, אין סימוכין לכן שאפשר לשרוף שומן במקום ספציפי.
גם אם יש מחקר אחד שאמר שכן יש עשרות שהוכיחו אחרת.

כמו גם לדוגמא האם אפשרי לעשות חיטוב ומסה בו זמנית- יותר מדי כאלו שאומרים שאי אפשר אבל יש כאלו שטוענים שכן ולא מעט כאלו- אז גם כאן אין תשובה לגמרי חד משמעית
לא הבנתי את הטענה, אתה יכול לעבור רי-קומפוזיציה.

תה ירוק לדוגמא ראיתי בכל מקום שכתוב שזה מאיץ ירידת שומן / משקל אז מניח שזה נכון...
לא ראית בכל מקום אלא חיפשת בגוגל "האם תה ירוק עוזר להוריד שומן?" או במקסימום רשמת את זה באנגלית.
אין שום סימוכין שאני מכיר לטענה הזו, אשמח לראות מקור מדעי שאומר אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית