הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך התוכנית?

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
אני עושה FBW לחיטוב (לא אוהב לפצל). אני בחיטוב כבר חודש. אני לא עושה תוכנית מתקדמת עוד מעט מחליפים לנו מכון כושר עם כלוב אז נעשה משו טוב.
חזה:

בנץ' 3X5

רגליים:

סקוואט (טכניקה) 3X6

גב:

מתח 3XMAX

כתפיים:

פרס 2X6

ידיים:

כפיפות מרפקים 2X8

מקבילים 2XMAX

בטן:

כפיפות בטן 3X12

בסדר...? ד''א לעשות רגליים אחרי חזה זה בסדר או שלא מומלץ?

אולי תעשה SS וזהו גם ככה 2/3 מהאימונים שלך זה על אותם תרגילים

• פותח/ת השרשור
אתה בעצמך אמרת אם אני לא טועה שאסור בנץ' אחרי סקוואט..
למה אין דדליפט?
לא אמרתי שאסור אמרתי לא מומלץ אבל אז בא מישו שמבין יותר טוב ממני וגיכגך אז הבנתי שזה לא קריטי אני רק רוצה לדעת. ואין דדליפט כי המדריך בחדר כושר שבמקרה החדר כושר גם שלו לא מסכים, אוליי הוא כן אני אנסה יום אחד ונראה.. אבל בנתיים זה ככה, אפשר דעה על התוכנית בבקשה?

לזה שלמטה מה קשור SS אני בחיטוב..

נראה לי כמו יותר מדי לחיצות באימון אחד. לפי דעתי כדאי לך לעשות אימון בנץ' ואימון פרס, או לעשות את אחד מהתרגילים בעצימות נמוכה יותר ולהיפך באימון הבא.

• פותח/ת השרשור
נראה לי כמו יותר מדי לחיצות באימון אחד. לפי דעתי כדאי לך לעשות אימון בנץ' ואימון פרס, או לעשות את אחד מהתרגילים בעצימות נמוכה יותר ולהיפך באימון הבא.
אז אוליי בנתיים לוותר על הפרס?

אממ... אז מה לעשות? אני עוד כמה שעות הולך להתאמן ואני צריך ללכת אז אני צריך תשובה
כבר אמרתי לך, או שפעם בנץ' פרס ופעם פרס, או שפעם פרס בנפח ועצימות נמוכים ובנץ' בעצימות ונפח יותר גבוהים, ולהיפך בפעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
כבר אמרתי לך, או שפעם בנץ' פרס ופעם פרס, או שפעם פרס בנפח ועצימות נמוכים ובנץ' בעצימות ונפח יותר גבוהים, ולהיפך בפעם הבאה.
מ'זומר נפח ועצימו נמוכה? כלומר אם נגיד אני עושה 3 סטים בנץ' אז לעשו סט 1 של פרס ואז ההפך?

הבנץ שלך הוא 80 לחמישייה נכון ?
אז להוריד עצימות זה לעשות 5 חזרות ו3 סטים עדיין אבל להוריד משקל שיהיה פחות עבודה על השרירים (תעשה עם 75 או פרמידה של 70 , 75 , 80 ) מה שעשיתי היום.
והפוך עם הפרס.

• פותח/ת השרשור
הבנץ שלך הוא 80 לחמישייה נכון ?
אז להוריד עצימות זה לעשות 5 חזרות ו3 סטים עדיין אבל להוריד משקל שיהיה פחות עבודה על השרירים (תעשה עם 75 או פרמידה של 70 , 75 , 80 ) מה שעשיתי היום.
והפוך עם הפרס.
אה... אבל זה חרא ... מה אתה אומר?

בוא נעשה משו עם סקוואט, פרס, דלליפט ומתח/בנט אובר רוצה?

איפה אתה רואה פיצול ? זאת תכנית של סקוואט משיכה ולחיצה רק שאין דדליפט כי המאמן שלנו לא מרשה.
ולאוניד זה לא חרא - לעשות 2 לחיצות באימון אחד זה יכול לעכב את ההתקדמות במשקלים כמו שאמרתה שהרבה סטים בAB מעכבים.
אתה בחיטוב , לא?
וזה קצת בעיה עם קלוד היום הוא בא אליי ביציאה עם הפרס.
נראלי אני ממשיך FBW כמו שעשית פעם.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה רואה פיצול ? זאת תכנית של סקוואט משיכה ולחיצה רק שאין דדליפט כי המאמן שלנו לא מרשה.
ולאוניד זה לא חרא - לעשות 2 לחיצות באימון אחד זה יכול לעכב את ההתקדמות במשקלים כמו שאמרתה שהרבה סטים בAB מעכבים.
אתה בחיטוב , לא?
וזה קצת בעיה עם קלוד היום הוא בא אליי ביציאה עם הפרס.
נראלי אני ממשיך FBW כמו שעשית פעם.
חח מה הוא אמר לך? הוא ראה אותי עושה פרס ולא אמר כלום ...

לדעתי לא רע.
זה שאין דדליפט לא ביג דיל. מתח זה גם אחלה תרגיל. אפשר לגוון מדי פעם.
תבדוק, אם אתה מרגיש לא רע עם זה תמשיך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית