הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב - במסה

• פותח/ת השרשור DorPwnz
  • פורסם בתאריך

DorPwnz

משתמש מתחיל
52
3
נק' מוניטין:
-60
52
3
ONE, עפולה
1.92
84
14.5%

mn0mzgu10qgm.jpg

תגידו את מה שיש לכם להגיד ..מנסה להעצים את כמות האוכל במידה האפשרית .. נראה לי שהגב די טוב דווקא

מנסה להעצים את כמות האוכל זה שותה עוד דני? 🤡
יש'ך רוחב מעולה ונראה לי אתה על אחוז שומן יותר נמוך מ-14.

חחח אתה ממש לא 14.5... יש לך רוחב טוב אבל חסר בשר עדיין תאכל אחי

אתה לא 14 אחוז שומן זה בטוח רואים לפי הגב התחתון רואים לך את הזוקפים

בקשר למסה יש עוד הרבה עבודה אבל לאט לאט אחי [=

אי אפשר לדעת אם הוא לא 14%, ומה זה קשור כרס? למי יש כרס על 14%?!

טוב להתחלה, אבל חסר חיטוב לדעתי. כל הכבוד, תמשיך ככה, תתחיל גם אירובי, כדי להוריד שומן עודף מהמותניים, כדי שהגב שלך ייראה יותר רחב וגם יותר מחוטב.
בהצלחה ! 😃

יש תרגיל באירובי שיכול להוריד שומן בחזה וברגליים? יש לי קצת עודף שומן שם.

יש תרגיל באירובי שיכול להוריד שומן בחזה וברגליים? יש לי קצת עודף שומן שם.
הציניות שלך היא לא במקום. פעילות אירובית שורפת שומן בכל הגוף, פשוט איפה שיש יותר שומן שם יירד יותר מן הסתם 😃. רשמתי לו "במותניים" כדי שיבין איך זה קשור לצורה וחיטוב של הגב.

הציניות שלך היא לא במקום. פעילות אירובית שורפת שומן בכל הגוף, פשוט איפה שיש יותר שומן שם יירד יותר מן הסתם 😃. רשמתי לו "במותניים" כדי שיבין איך זה קשור לצורה וחיטוב של הגב.

לא מאזן שלילי גורם לאיבוד שומן ?

לא מאזן שלילי גורם לאיבוד שומן ?

מאזן שלילי או גירעון קלורי=כמות קלוריות שהגוף מכניס היא פחות מכמות הקלוריות שהגוף מוציא/שורף. הגוף שורף קלוריות בכל מיני סוגים של פעילות פיסית : אימון כוח,שחייה,קפיצה עם חבל,ספינינג (רכיבה על אופניים), ריצה וכו'. הכי הרבה קלוריות הגוף שורף ע"י ריצה אינטנסיבית.

מאזן שלילי או גירעון קלורי=כמות קלוריות שהגוף מכניס היא פחות מכמות הקלוריות שהגוף מוציא/שורף. הגוף שורף קלוריות בכל מיני סוגים של פעילות פיסית : אימון כוח,שחייה,קפיצה עם חבל,ספינינג (רכיבה על אופניים), ריצה וכו'. הכי הרבה קלוריות הגוף שורף ע"י ריצה אינטנסיבית.

אז אם הוא יתחיל אירובי כמו שטענת הוא יוריד את השומן במותניים ?

שים לב שהבחור כתב בכותרת שהוא במאסה (=מאזן קלורי חיובי)

אז אם הוא יתחיל אירובי כמו שטענת הוא יוריד את השומן במותניים ?

שים לב שהבחור כתב בכותרת שהוא במאסה (=מאזן קלורי חיובי)

זה לא משנה. אני רואה שהתבלבלת, אז בוא אני אסביר לך. אם הבן אדם אוכל טוב, פעילות אירובית מתונה, פעמיים שלוש בשבוע, לא תזיק לו בשום אופן, אלא ההיפך תעזור לו להוריד או לא לצבור שומן עודף, כאשר הוא בתוכנית של מאסה. הרי מה הכוונה "מאסה" - מסת שריר ולא שומן. זה נכון שגם בלי אירובי, אפשר לעלות במסת שריר ורק מעט בשומן, ע"' תזונה נכונה ואימוני כוח טובים ויעילים. אבל זה כבר תלוי בכל מיני גורמים גנטיים כמו: מבנה גוף,חילוף חומרים,נטייה לצבור שומן וכו'. שזה אומר שיש כאלה שיכולים לצבור מסת שריר מבלי לעלות (הרבה) באחוז שומן ויש כאלה שלא, והם צריכים לשלב בתוכנית שלהם גם אירובי. וחוץ מזה אירובי במינון מתאים, לא מזיק אף פעם לאף אחד (כמובן בתנאי שהתזונה היא טובה).

זה לא משנה. אני רואה שהתבלבלת, אז בוא אני אסביר לך. אם הבן אדם אוכל טוב, פעילות אירובית מתונה, פעמיים שלוש בשבוע, לא תזיק לו בשום אופן, אלא ההיפך תעזור לו להוריד או לא לצבור שומן עודף, כאשר הוא בתוכנית של מאסה. הרי מה הכוונה "מאסה" - מסת שריר ולא שומן. זה נכון שגם בלי אירובי, אפשר לעלות במסת שריר ורק מעט בשומן, ע"' תזונה נכונה ואימוני כוח טובים ויעילים. אבל זה כבר תלוי בכל מיני גורמים גנטיים כמו: מבנה גוף,חילוף חומרים,נטייה לצבור שומן וכו'. שזה אומר שיש כאלה שיכולים לצבור מסת שריר מבלי לעלות (הרבה) באחוז שומן ויש כאלה שלא, והם צריכים לשלב בתוכנית שלהם גם אירובי. וחוץ מזה אירובי במינון מתאים, לא מזיק אף פעם לאף אחד (כמובן בתנאי שהתזונה היא טובה).

זה לא משנה. אני רואה שהתבלבלת, אז בוא אני אזכיר לך (כי אני בטוח שאתה יודע את זה). כמות העליה בשומן תיקבע בעיקר על ידי המאזן הקלורי והתזונה, בשיקלול גנטיקה, היסטוריית אימונים, נטייה להשמנה וכו'. אירובי לא יעזור להוריד שומן עודף כשאתה במאזן חיובי. הוא יכול לעזור בדברים אחרים, אבל אי אפשר ללכת בין הטיפות, להעלות מסת שריר ולהוריד "שומן עודף", אלא אם אתה בשלבים הראשונים ביותר של האימונים שלך, וגם אז זה לא שכיח.
ואגב, תקופת מאסה מכוונת לעלייה כללית במשקל - לא לעלייה רק במסת שריר.

אז לעשות אירובי במאסה ?
ככה אני עולה שריר ויורד בשומן ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית