עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הוא כנראה לא יודע לשאול נכוןיתרון למה?
למה אתה שואל שאלות כלליות שאי אפשר לתת עליהן תשובה?
לא צריך פרופסורה כדי לדעת שאם רוצים לדעת אם יש יתרון למשהו צריך להיות 2 משתנים ומעלה.כי הוא כנראה לא יודע לשאול נכון
בסדר, ככה זה אנשים חדשים בתחום. גם האנשים הכי חכמים שאני מכיר (ותאמין לי שאני מכיר אנשים חכמים) לא יודעים לשאול שאלות נכון בתחומי הכושר, לפחות לא עד שהם נכנסים לעולם הזה.לא צריך פרופסורה כדי לדעת שאם רוצים לדעת אם יש יתרון למשהו צריך להיות 2 משתנים ומעלה.
"האם לX יש יתרון על פני Y מבחינת Z"?
ולא
"האם לX יש יתרון?"
לא הבנתי איפה בתגובה האחרונה שלי עם הדוגמא לאיך שואלים שאלה יש קשר לתחום הכושר?בסדר, ככה זה אנשים חדשים בתחום. גם האנשים הכי חכמים שאני מכיר (ותאמין לי שאני מכיר אנשים חכמים) לא יודעים לשאול שאלות נכון בתחומי הכושר, לפחות לא עד שהם נכנסים לעולם הזה.
זה לא בדיוק אותו דבר, כי בתחום הכושר הרבה אנשים חושבים שיש דברים שהם חובה, שיש תרגילים שנותנים כל מיני דברים יחודיים שאין להם השוואה לאחר, ובאופן כללי רוב המאמנים/כוכבי אינסטגרם מדברים ככה אז אנשים חושבים אם המאמן מדבר ככה אז ככה זה עובד.לא הבנתי איפה בתגובה האחרונה שלי עם הדוגמא לאיך שואלים שאלה יש קשר לתחום הכושר?
יכלת לקחת את הדוגמא שלי לכיוון כלי רכב ולשאול "האם לטויוטה קאמרי יש יתרון על סובארו B3 מבחינת בטיחות?"
לא בקטע כזה, סתם שאנשים לא יעלבו או משהו. חוץ מזה שלטעמי אפשר לתת תשובות יותר ענייניות, כי תכלס לרוב אפשר להבין למה הוא מתכוון או לפחות להסביר למה השאלה לא רלוונטית במקום רק להגיד שהיא לא רלוונטית.לא צריך לסנגר בכוח חבר, הכל בסדר...
תכף הוא יגיע ויתן תשובה של למה הוא התכוון ויקבל תשובה מספקת, אל תדאג.
תוקןיתרון למה?
למה אתה שואל שאלות כלליות שאי אפשר לתת עליהן תשובה?
כן הוא תרגיל שעובד גם על האמות,תוקן
הכוונה שלי הייתה לתועלת
האם התרגיל הזה עובד ממש טוב על האמות? וכדאי לשלב אותו