כמה סטים צריכים להיות? איך לספור את הסטים שבועיים\פר אימון? במידה והתכנית בנויה לפי הrm1 אז כמובן אלך לפי הrm10 או כל מספר אחר עם השארת 2 חזרות ב"טאנק" בדרך כלל
איך אני יודע אם לעשות 3 סטים\4סטים\2 סטים.. איך אני יודע כמה תרגילים לבצע ביחס לסטים
אם לדוגמא להיפרטרופיה יש קו מנחה של 8-12 חזרות (או 6-12 תלוי במקור) לכח יש קו מנחה של 1-5 לשימור 12-15 וכן הלאה..
מה הקו מנחה של כמות הסטים? הווליום? האינטנסיביות ביחס לווליום?
מה הדרך שבה קובעים כמה סטים פר קבוצת שריר? כמה מנוחה תדרש לאחר אימון מסוים (כמובן שתלוי במתאמן עצמו אבל איך עושים את החישוב הזה) האם צין אפס לדוגמא יחשב כסט גם לבייספס או שלחיצת חזה יחשב כסט לטרייספס מהכמות שצריך.. טרייספס יעבדו יותר בפשיטת מרפקים לדוגמא
בסקוואט לדוגמא זה נחשב כסט לתחת המסטרינג קוואדס?
מייצבים לוקחים סט?
אפשר עזרה לעשות סדר בכל הבלאגן?
איך אני יודע אם לעשות 3 סטים\4סטים\2 סטים.. איך אני יודע כמה תרגילים לבצע ביחס לסטים
אם לדוגמא להיפרטרופיה יש קו מנחה של 8-12 חזרות (או 6-12 תלוי במקור) לכח יש קו מנחה של 1-5 לשימור 12-15 וכן הלאה..
מה הקו מנחה של כמות הסטים? הווליום? האינטנסיביות ביחס לווליום?
מה הדרך שבה קובעים כמה סטים פר קבוצת שריר? כמה מנוחה תדרש לאחר אימון מסוים (כמובן שתלוי במתאמן עצמו אבל איך עושים את החישוב הזה) האם צין אפס לדוגמא יחשב כסט גם לבייספס או שלחיצת חזה יחשב כסט לטרייספס מהכמות שצריך.. טרייספס יעבדו יותר בפשיטת מרפקים לדוגמא
בסקוואט לדוגמא זה נחשב כסט לתחת המסטרינג קוואדס?
מייצבים לוקחים סט?
אפשר עזרה לעשות סדר בכל הבלאגן?