קודם כל שלום ותודה לכל הקוראים
אני חייל משוחרר כ9 חודשים ועם השחרור נרשמתי לחדר כושר
בעבר באיזור גיל 14-16 הייתי מנוי גם כן
בעבר ביצעתי תוכנית SS שהייתה טובה בזמנו אך הייתי בן 15 ולא הצלחתי לגדול מבחינה פיזית מכייוון שלא אכלתי באופן מסודר (מה שהצבא עזר לי לסדר)
לפני הגיוס שקלתי 62 כיום שוקל 75 קג גובה 1.75
אני מבצע תוכנית FBW שלקחתי מאתר קילוגרם כבר לאורך כמה שנים לסירוגין (לרוב לא יצא לי להתאמן בחדר כושר בשירות אך כשהיו הזדמנויות עשיתי את אותה תוכנית)
התוכנית היא FBW שאותה אני (משתדל ל)בצע 3 פעמים בשבוע לפעמים 2 בעקבות אילוצי החיים:
סקוואט 100 קג בנץ 65 קג
מודע שהתכנית לא אידאלית והשאלה שלי היא איזו תוכנית כדאי לי לעשות עכשיו, המטרה שלי היא להתחזק ולהגדיל מסה
תודה רבה מראש 😃
אני חייל משוחרר כ9 חודשים ועם השחרור נרשמתי לחדר כושר
בעבר באיזור גיל 14-16 הייתי מנוי גם כן
בעבר ביצעתי תוכנית SS שהייתה טובה בזמנו אך הייתי בן 15 ולא הצלחתי לגדול מבחינה פיזית מכייוון שלא אכלתי באופן מסודר (מה שהצבא עזר לי לסדר)
לפני הגיוס שקלתי 62 כיום שוקל 75 קג גובה 1.75
אני מבצע תוכנית FBW שלקחתי מאתר קילוגרם כבר לאורך כמה שנים לסירוגין (לרוב לא יצא לי להתאמן בחדר כושר בשירות אך כשהיו הזדמנויות עשיתי את אותה תוכנית)
התוכנית היא FBW שאותה אני (משתדל ל)בצע 3 פעמים בשבוע לפעמים 2 בעקבות אילוצי החיים:
סקוואט כנגד מוט 3x8
חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 3x8
גב
מתח בגרביטון 3x8
כתפיים
לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס) (בפועל אני עושה את זה במכונה בעקבות קליקים בכתף) 3x8
יד אחורית
פשיטת מרפקים בפולי עליון 3x10
יד קדמית
כפיפת מרפקים בישיבה מוט w 3x10
פשיטת גב בכיסא רומי 15x3
סקוואט 100 קג בנץ 65 קג
מודע שהתכנית לא אידאלית והשאלה שלי היא איזו תוכנית כדאי לי לעשות עכשיו, המטרה שלי היא להתחזק ולהגדיל מסה
תודה רבה מראש 😃