הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלוקת הימים בעליון תחתון

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
רוצה לפצל את אימוני הFBW לעליון תחתון כי האימונים כבר ארוכים ומתישים בצורה מטורפת. 5 פעמים בשבוע, כש3 פעמים עליון (עם אותו נפח כמו בFBW) ו2 תחתון.

חשבתי על

ראשון אפר
שני לואר
שלישי מנוחה
רביעי אפר
חמישי לואר
שישי אפר
שבת מנוחה

השאלה שלי: הבעיה היחידה שלי פה זה שיוצא ככה שאין אימון רגליים בין חמישי לשני (לא הצלחתי לסדר את זה באף דרך אחרת), 96 שעות זה לא יותר מדי הפרש שעות בין שני האימונים? או שאין עם זה שום בעיה כל עוד הנפח השבועי זהה והתדירות עדיין פעמיים בשבוע?

רוצה לפצל את אימוני הFBW לעליון תחתון כי האימונים כבר ארוכים ומתישים בצורה מטורפת. 5 פעמים בשבוע, כש3 פעמים עליון (עם אותו נפח כמו בFBW) ו2 תחתון.

חשבתי על

ראשון אפר
שני לואר
שלישי מנוחה
רביעי אפר
חמישי לואר
שישי אפר
שבת מנוחה

השאלה שלי: הבעיה היחידה שלי פה זה שיוצא ככה שאין אימון רגליים בין חמישי לשני (לא הצלחתי לסדר את זה באף דרך אחרת), 96 שעות זה לא יותר מדי הפרש שעות בין שני האימונים? או שאין עם זה שום בעיה כל עוד הנפח השבועי זהה והתדירות עדיין פעמיים בשבוע?
לא הבנתי מה ניסית לעשות, אם השבוע הראשון שלך נראה ככה אז באימון הראשון של השבוע העוקב אמור להיות לך ביום ראשון L ולא U.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה ניסית לעשות, אם השבוע הראשון שלך נראה ככה אז באימון הראשון של השבוע העוקב אמור להיות לך ביום ראשון L ולא U.

חייב שהשבוע יתחיל בU אחרת אי אפשר לחלק את העליון ל3 פעמים. לא מצאתי דרך אחרת לסדר את זה שיצא ככה שעליון 3 ותחתון 2 בכל שבוע (המכון סגור בשבת)

חייב שהשבוע יתחיל בU אחרת אי אפשר לחלק את העליון ל3 פעמים. לא מצאתי דרך אחרת לסדר את זה שיצא ככה שעליון 3 ותחתון 2 בכל שבוע (המכון סגור בשבת)

למה אתה רוצה 3 ו2? מה הבעיה פשוט להתאים את הנפח או לשים את הכתפיים עם הL?
זה לא משהו קבוע אתה יודע זו בסך הכל תבנית אימון.

• פותח/ת השרשור
למה אתה רוצה 3 ו2? מה הבעיה פשוט להתאים את הנפח או לשים את הכתפיים עם הL?
זה לא משהו קבוע אתה יודע זו בסך הכל תבנית אימון.

כי לעשות פשוט 2 ו2 לא פותר לי את הבעיה שמלכתחילה רוצה לעבור בגללה תכנית (אימונים ארוכים מדי, אם אני אפצל נפח שהייתי עושה ב3 ימים שונים ל2 זה עדין יהיה מתיש), מעדיף להשאיר את העליון 3 פעמים עם אותו נפח של הFBW, זה הלך לי ממש טוב התדירות של 3 פעמים אבל כבר לא הייתי מסוגל יותר לשלב את זה עם רגליים באותו אימון שזה הדבר היחיד שאני רוצה לשנות.

לפצל את התכנית הנוכחית שלי (ראשון שלישי חמישי) ל5 ימים יהיה לי הכי נוח, השאלה היחידה היא אם יש בעיה שעוברות יותר מ72 שעות בין האימון רגליים האחרון לאימון רגליים הראשון בשבוע שאחרי
השאלה היחידה היא אם יש בעיה שעוברות יותר מ72 שעות בין האימון רגליים האחרון לאימון רגליים הראשון בשבוע שאחרי

מישהו יודע לענות אם זה בעייתי?

אוקיי, שאלתי בגלל "לאמן שריר כל מקסימום 72 שעות", אני אפילו הייתי רגיל לאמן כל 48 ו96 היה נשמע לי הרבה

בסוף הכל זה המלצות כלליות והגוף הוא לא תוכנת מחשב. אני לא מאמין שיהיה הבדל שבאמת תרגיש אותו ואם זה מה יש אז זה מה יש. עדיף שתשבור את הראש בדברים החשובים יותר לעלייה במסת שריר שזה תזונה, טכניקה מוקפדת, קרבה לכשל והתקדמות במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
בסוף הכל זה המלצות כלליות והגוף הוא לא תוכנת מחשב. אני לא מאמין שיהיה הבדל שבאמת תרגיש אותו ואם זה מה יש אז זה מה יש. עדיף שתשבור את הראש בדברים החשובים יותר לעלייה במסת שריר שזה תזונה, טכניקה מוקפדת, קרבה לכשל והתקדמות במשקלי העבודה.

עכשיו כשאני חושב על זה גם יש הרבה אנשים שעושים PPL מנוחה PPL מנוחה וגם אז יוצא להם 96 שעות בין הרגליים. מניח שזה לא קריטי כל עוד הנפח והתדירות בשבוע זהים, אולי אפילו יכול לעזור בהתאוששות אחרי היום רגליים האחרון של השבוע (אולי שווה להעמיס בו יותר בכוונה כי יש יותר מנוחה אחריו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית