הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצב התקדמות במורכבים בתוכנית PPL בחיטוב

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי חברה אז אחרי שהתאמנתי קצת בבית התחלתי בחדכ :D
עשיתי מסה מלוכלכת נחמדה מתחיל חיטוב וסוף סוף יש סקוואט בנץ ודד ליפט 🤯🤯🤯🤯🤯 (במה לדד ליפט , שני כלובים)

בכל מקרה אני על PPL שש פעמים בשבוע רציתי לשאול מספר דברים

1.כמה להוסיף לכל מורכב וכל כמה זמן?
2. כמה להשאיר בטנק?
3. זה מספיק דד ליפט אחד בשבוע ברגליים וסקוואט ברגליים השניים או שלהעביר את הדדליפט לפול וככה יצא שאני אעבוד על סקוואט פעמיים בשבוע כנל על דדליפט..
פרס ובנץ כמובן פעם בשבוע כרגע בפוש..

הערה : כרגע בתוכנית שתכננתי להוסיף 2.5 כל שבוע ובמקרה של תקיעה הורדה ל70 אחוז ולהמשיך לעלות..

תודה לעוזרים ... אוהב אותכם אתם מדהימים 🤭 ✌️

1.כמה להוסיף לכל מורכב וכל כמה זמן?
2. כמה להשאיר בטנק?
אלחנן בדיוק פרסם מאמר על זה:
בכמה להתקדם מאימון לאימון ומשבוע לשבוע? ובכמה להתחיל? - פשוט פאוורליפטינג
זה מספיק דד ליפט אחד בשבוע ברגליים וסקוואט ברגליים השניים או שלהעביר את הדדליפט לפול וככה יצא שאני אעבוד על סקוואט פעמיים בשבוע כנל על דדליפט..
פרס ובנץ כמובן פעם בשבוע כרגע בפוש..
לדעתי לתרגיל מטרה לא כדאי לעבוד פחות מפעמיים בשבוע. אתה יכול לעשות סקוואט בלאגס ודדליפט בפול, אתה יכול לעשות את שניהם בלאגס דדליפט תמיד אחרי סקוואט, אתה יכול לעשות פעם סקוואט לפני דדליפט ופעם דדליפט לפני סקוואט... פשוט לדעתי לא כדאי לעבוד פחות מפעמיים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אלחנן בדיוק פרסם מאמר על זה:
בכמה להתקדם מאימון לאימון ומשבוע לשבוע? ובכמה להתחיל? - פשוט פאוורליפטינג

לדעתי לתרגיל מטרה לא כדאי לעבוד פחות מפעמיים בשבוע. אתה יכול לעשות סקוואט בלאגס ודדליפט בפול, אתה יכול לעשות את שניהם בלאגס דדליפט תמיד אחרי סקוואט, אתה יכול לעשות פעם סקוואט לפני דדליפט ופעם דדליפט לפני סקוואט... פשוט לדעתי לא כדאי לעבוד פחות מפעמיים בשבוע.

מחר הלג דיי הראשון שלי בחדכ אחרי 5 שנים:s85: (חזרתי להתאמן לפני חמישה חודשים עם דאמבלס ועוד כמה שיט)
הפול והפוש עברו נהדר השבוע (הבנץ עומד על 80 שקיבלתי שוק מזה)

אבל כמו שאמרתי מחר הלג דיי הראשון שלי אני אולי באמת אנסה סקוואט ודד ליפט באותו אימון לדעתי יהיה הכי חכם לעשות רוטציה של סקוואט באימון אחד ראשון ואז דד ליפט ודד ליפט באמון שני ראשון ולאחר מכן סקוואט
..
אבל פעמיים בשבוע אימון שכולל סקואט ודד ליפט כבדים זה לא שגוי?.. אין לי בעיה להתאמץ סתם מפחד שזה טו מאץ בהתחשב בזה שהדד ליפט והסקוואט עובדים על שרירים זהים בחלקם..
להפך זה מחרמן אותי לאללה להרביץ דד ליפט וסקוואט באותו אימון עם הבמה והכלוב המתוקים שיש בחדר כושר שלי חחח אני כמו ילד מתלהב אבל לא כדאי ללכת על תוכנית אחרת?
אוףףף אני מבולבל אני מת על הפוש פול לגס אבל דד ליפט וסקוואט ואחרי זה לג דיי ועוד פעמיים בשבוע .. לא יודע אם אפשרי להתאושש מזה 😣

**מת על הפוש פול בגלל שזה 6 פעמים בחדכ

לא אמרתי פעמיים בשבוע סקוואט ודדליפט כבדים. אמרתי פעמיים בשבוע לפחות סקוואט ודדליפט. אתה יכול לעשות פעם אחת כבד ופעם אחת נפח, אתה יכול לעשות פעמיים נפח, ואתה יכול לעשות פעם אחת כבד/נפח ופעם אחת ואריאציה מאוד דומה (פאוז/פין/וכו וכו). אתה יכול גם לעשות פעמיים ואריאציה דומה, אבל אני בספק שזה יועיל לך כרגע יותר מלעשות לפחות פעם בשבוע את הואריאציה המקורית.
וזה שהם עובדים על שרירים דומים זה לא רע, זה פשוט דורש תכנון.
שים לב שרוב התוכניות כוח המוכרות עושות סקוואט ודדליפט באותו אימון, בין אם שניהם בואריאציה המקורית או שאחת מהן ואריאציה דומה.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי פעמיים בשבוע סקוואט ודדליפט כבדים. אמרתי פעמיים בשבוע לפחות סקוואט ודדליפט. אתה יכול לעשות פעם אחת כבד ופעם אחת נפח, אתה יכול לעשות פעמיים נפח, ואתה יכול לעשות פעם אחת כבד/נפח ופעם אחת ואריאציה מאוד דומה (פאוז/פין/וכו וכו). אתה יכול גם לעשות פעמיים ואריאציה דומה, אבל אני בספק שזה יועיל לך כרגע יותר מלעשות לפחות פעם בשבוע את הואריאציה המקורית.
וזה שהם עובדים על שרירים דומים זה לא רע, זה פשוט דורש תכנון.
שים לב שרוב התוכניות כוח המוכרות עושות סקוואט ודדליפט באותו אימון, בין אם שניהם בואריאציה המקורית או שאחת מהן ואריאציה דומה.
ולדעתך דד ליפט היפרטרפיה וסקוואט כוח באימון אחד וההפך באימון השני יתרום לסקוואט ולדד ליפט
מדבר איתך על סקוואט 5 חזרות דד ליפטט 8-12 , דד ליפט 5 חזרות סקוואט 8-12

זה נשמע מעניין

ולדעתך דד ליפט היפרטרפיה וסקוואט כוח באימון אחד וההפך באימון השני יתרום לסקוואט ולדד ליפט
מדבר איתך על סקוואט 5 חזרות דד ליפטט 8-12 , דד ליפט 5 חזרות סקוואט 8-12

זה נשמע מעניין
זה הוכיח ומוכיח את עצמו כל הזמן על המון אנשים. @פנקייק ציין לא מזמן שהוא עובד ככה.
אני אישית התחלתי כרגע בלוק שני ככה, בלוק קודם עבד נהדר, הבלוק הזה הוספתי פאוז לנפח.
אבל שים לב שדיברתי יותר על מקסימום 5 חזרות לעצימות (אפשר גם פחות), ו5-8 לנפח, פשוט רוב האנשים יכשלו מהאירובי לפני שיכשלו מהכוח בתרגילים האלה. אם האירובי שלך מאוד טוב תכלס אתה יכול גם יותר.

• פותח/ת השרשור
זה הוכיח ומוכיח את עצמו כל הזמן על המון אנשים. @פנקייק ציין לא מזמן שהוא עובד ככה.
אני אישית התחלתי כרגע בלוק שני ככה, בלוק קודם עבד נהדר, הבלוק הזה הוספתי פאוז לנפח.
אבל שים לב שדיברתי יותר על מקסימום 5 חזרות לעצימות (אפשר גם פחות), ו5-8 לנפח, פשוט רוב האנשים יכשלו מהאירובי לפני שיכשלו מהכוח בתרגילים האלה. אם האירובי שלך מאוד טוב תכלס אתה יכול גם יותר.
יאללה מוסיף ללג דיי את הרוטציה הזאת 😍
תודה
נקווה שנשרוד מחר את שאר התרגילים
מצטט אותך מחר ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית