הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עייפות אחרי אימון של אתמול

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
אתמול התאמנתי והיום אני ממש חלש, אני מרגיש חסר אנרגיה לגמרי. אני מתאמן רצוף כבר חודשיים+ ובדרך כלל אימונים מעלים לי את האנרגיה אבל היום אני מרגיש ממש עייף ומעין "כבידות בשרירים"- איך לטפל בזה ?( מה שמפתיע זה שאתמול לא עשיתי אימון חזק דווקא, אלא אימון בנוני - )

אתמול התאמנתי והיום אני ממש חלש, אני מרגיש חסר אנרגיה לגמרי. אני מתאמן רצוף כבר חודשיים+ ובדרך כלל אימונים מעלים לי את האנרגיה אבל היום אני מרגיש ממש עייף ומעין "כבידות בשרירים"- איך לטפל בזה ?( מה שמפתיע זה שאתמול לא עשיתי אימון חזק דווקא, אלא אימון בנוני - )

יכול להיות שעשית אירובי גם?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שעשית אירובי גם?
לא, אבל התחלתי לחשוב מה הסיבה ויכול להיות שזה קשור לחיסון אלרגיה. הוא אמור להרדים אותי ולעייף אותי לאותו יום של החיסון(אתמול) אבל ייתכן שזה ממשיך להיום העיייפות...

לא, אבל התחלתי לחשוב מה הסיבה ויכול להיות שזה קשור לחיסון אלרגיה. הוא אמור להרדים אותי ולעייף אותי לאותו יום של החיסון(אתמול) אבל ייתכן שזה ממשיך להיום העיייפות...

יכול להיות שאתמול אובייקטיבית היית עייף מהחיסון, אבל היום בגלל שחשבת על העייפות ובדקת ״יש לי אנרגיה? איך אני מרגיש? היום טוב יותר מאתמול?…״ וכו׳ העייפות היום פסיכולוגית.
אגב, היום מאוד חם, תזכור לשתות הרבה מים, dehydration גורם לעייפות.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתמול אובייקטיבית היית עייף מהחיסון, אבל היום בגלל שחשבת על העייפות ובדקת ״יש לי אנרגיה? איך אני מרגיש? היום טוב יותר מאתמול?…״ וכו׳ העייפות היום פסיכולוגית.
אגב, היום מאוד חם, תזכור לשתות הרבה מים, dehydration גורם לעייפות.
לא יודע, אחרי החיסון הלכתי לעיר אחרת הסתפרתי, עשיתי דברים חזרתי הביתה רק בערב ובכלל לא חשבתי על החיסון
פשוט היום קמתי ככה, ואז הלכתי בצהריים להתקלח בתקווה שיעזור- ובזמן המקלחת חשבתי ואז נזכרתי במילים של האחות בזמן המקלחת- עד לפני חצי שעה שכחתי לגמרי מהחיסון כמעט...
וזה פחות עייפות- זה לא שבא לי לגמרי לישון עכשיו, אני ערני, זה יותר חוסר אנרגיה- תשישות/ חולשה כזאת של השרירים עצמם- שאין לי כוח כזה לעשות כלום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית