הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליחה להיכנס למסה...צריכה עזרה

• פותח/ת השרשור Mcp
  • פורסם בתאריך

Mcp

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
היי, אני אחרי 3 חודשי חיטוב מוצלח (1400 קלוריות ) כרגע נמצאת סביב ה20% שומן רציתי לצאת לניטרלי שהוא כ-1800 אבל בשבוע שיצאתי יצא שאכלתי הרבה פינוקים (שמרתי על כמות חלבון גבוה אבל גם שומן )
ואז..... עליה גבוה מאוד במשקל (ממשקל 47 ל51 ) נבהלתי למרות שידעתי שחלק מזה זה נוזלים אבל הרגשתי שהרסתי תהליך שהיה טוב ומאז (עברו 3 שבועות) חזרתי לגירעון קטן יחסית(300 קל') כי קל לי וכדי לא להרוס.
עכשיו צריכה את עזרתכם אני רוצה לעבור למסה אבל מפחדת לא לעשות את זה נכון
אשמח לתפריט לדוגמא בשבילי ולהבין השפה פשוטה מה ההבדל בין מסה נקיה למלוכלכת
קצת נתונים עליי למקרה שמישהו/י ירצה לכתוב לי תפריט
בת 34
1.56
משקל נוכחי 48.5
היקפים יריכיים 86
מותן 65
ירך 50
מתאמנת 3 פעמים בשבוע בימים של אימון שורפת כ2100
בימים ללא אימון כ1800
הrmr שלי זה 1370

מסה נקייה או מלוכלכת לא מתבססת על מה את אוכלת ( כמובן שחשוב ערכי תזונה לא פחות)
מסה איכותית ונקייה, זה מה הקצב עלייה שלך כל חודש, שההמלצה היא בין 0.5 ל1 אחוז בערך עליה בחודש.

ואל תתני למספר לשרוט אותך, מה שחשוב זה מה שרואים מול המראה, הרבה אנשים בתהליך מסכלים על הזווית הפחות נכונה, חשוב להיסתכל על העיקר ולא על הטפל.

לדעתי בשביל תפריט איכותי אולי הייתי ממליץ לך להתייעץ עם גורם מוסמך, הוא יכול לחסוך לך הרבה טעויות בדרך.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ואל תתני למספר לשרוט אותך, מה שחשוב זה מה שרואים מול המראה, הרבה אנשים בתהליך מסכלים על הזווית הפחות נכונה, חשוב להיסתכל על העיקר ולא על הטפל

תודה אוריה אתה צודק זה אכן רק מספר אבל הנפיחות ניראת ומורגשת אבל כנראה שזה חלק מזה.
מסה נקייה יכולה להתבצע גם אם אוכל יותר מגרם שומן לכל קילוגרם משקל?

מסה נקייה יכולה להתבצע גם אם אוכל יותר מגרם שומן לכל קילוגרם משקל?
הוא הסביר לך את זה במדוייק:
מסה נקייה או מלוכלכת לא מתבססת על מה את אוכלת ( כמובן שחשוב ערכי תזונה לא פחות)
מסה איכותית ונקייה, זה מה הקצב עלייה שלך כל חודש
את יכולה לאכול מה בא לך וכל עוד הקצב עליה שלך יהיה טוב זה יהיה נקי. כמובן שיש מינימום חלבון ושומן שצריך, אבל מעבר לזה תאכלי חופשי (בהנחה שאין לך בעיות עם אוכל כזה או אחר כמובן).

רק שימי לב שהקצב עלייה באמת טוב, ושיש לך מספיק חלבון (שומן יגיע כנראה בכל מקרה)
בהצלחה:icecream:

• פותח/ת השרשור
רק שימי לב שהקצב עלייה באמת טוב, ושיש לך מספיק חלבון (שומן יגיע כנראה בכל מקרה)
בהצלחה:icecream:
לעשות שבוע של ממוצע שקילות כדי לדעת מה המשקל ההתחלתי שלי ואז לעקוב אחרי קצב העלייה?

שמעתי לא מזמן המלצה שברגע שמסיימים חיטוב לא חוזרים ישר למאזן נטרלי אלא מעלים אותו קצת(נגיד ב250 קל' ליום אם היית מקודם על 500 קל פחות ליום).
ואז ממשיכים ככה לתקופה ואז עולים שוב במידה ולא עלינו יותר מידי שומן, ככה שומרים על החיטוב שהשגנו גם לאחר תקופת החיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית