הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט ופרונט סקוואט

Baruch001

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
היי, אני עושה שני אימוני רגליים בשבוע באימון 1 מבצע סקוואט באימון 2 מבצע פרונט סקוואט (כמובן מצטרפים עוד תרגילים.. לא רלוונטי יותר מדי)
עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי תשובה ככ ברורה לגבי זה. אם אני לצורך העניין רוצה לעשות מספר מסויים של סטים להמסטרינג ומספר מסויים של סטים לארבע ראשי. האם אני מחשיב את הסקוואטים הרגילים לארבע ראשי? האם אני מחשיב את הפרונט סקוואטים להמסטרינג?

הסקוואט והפרונט סקוואט נחשבים לאימון האמסטרינגס וקוואדס, הם עובדים על שניהם בנוסף לגב ותאומים ועוד שרירים.
למטרות פיתוח גוף כנראה שתרצה להוסיף תרגילים מבודדים לכל שריר בנפרד עבור נראות פרופורציונלית על סטנדרטים חברתיים או אישיים.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט והפרונט סקוואט נחשבים לאימון האמסטרינגס וקוואדס, הם עובדים על שניהם בנוסף לגב ותאומים ועוד שרירים.
למטרות פיתוח גוף כנראה שתרצה להוסיף תרגילים מבודדים לכל שריר בנפרד עבור נראות פרופורציונלית על סטנדרטים חברתיים או אישיים.
כמובן, ציינתי שמצורפים עוד תרגילים, נטו הייתי צריך לדעת לגביהם כדי לצאת ממחשבה של אימון יתר או להפך
תודה רבה על התשובה

אל תדאג, גם אם תעשה 10 סטים ל10 חזרות עם משקל הכי כבד שאתה מסוגל 7 ימים בשבוע לא תגיע לדעתי לאימון יתר.

אימון יתר היא בעיה של מתקדמים יותר, לפי השאלה אתה לא שם עדיין.

• פותח/ת השרשור
אל תדאג, גם אם תעשה 10 סטים ל10 חזרות עם משקל הכי כבד שאתה מסוגל 7 ימים בשבוע לא תגיע לדעתי לאימון יתר.

אימון יתר היא בעיה של מתקדמים יותר, לפי השאלה אתה לא שם עדיין.
שיפוטי

אני לא מנסה להעליב, אני מקווה שלא תעשה פחות מידי עבודה ותתקדם כמו שאתה מסוגל.
מחשבות של אימון יתר אצל מתאמנים מתחילים מונע מהם להגיע לאן שהם יכולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית