עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן שחבר שלו קורע את השריר בפאקינג חלק אקצנטרי.*יש סרטון של לארי ווילס עם עוד חבר שלו,שהוא קורע את החזה,בלחיצה העליונה(העמיס שם ים משקל)
מלחיץ.כן שחבר שלו קורע את השריר בפאקינג חלק אקצנטרי.
ככה זה שהרצועות והגידים לא עומדים בקצב של השרירים והכוח בגלל חומרים שנלקחו לאורך הדרך.
לא יודע מה ההסבר שלו ואף פעם לא ניסיתי להבין את השיטות אימון של כל הבילדרים על חומרים.@OA
אגב
זה מסביר את זה שדנייס ג׳יימס,כמעט תמיד מתחיל אימון חזה(עם ביג ראמי)עם לחיצה עליונה ואפילו בסמית משיין.
אתה לא בודק אבל את מה שהמאמן עם הכי הרבה מתאמנים עם הבייספס הכי גדולים אומר? מתאמן אני מסכים איתך, אבל מאמן עם הצלחה אחרי הצלחה?לא יודע מה ההסבר שלו ואף פעם לא ניסיתי להבין את השיטות אימון של כל הבילדרים על חומרים.
מתעסק בעיקר במה שנבדק ונחקר ולא במה שמי שיש לו את בייספס הכי גדול אומר.
לא הבנתי מה זה קשור?אתה לא בודק אבל את מה שהמאמן עם הכי הרבה מתאמנים עם הבייספס הכי גדולים אומר? מתאמן אני מסכים איתך, אבל מאמן עם הצלחה אחרי הצלחה?
יחד עם זאת ״אין חכם כבעל נסיון״מתעסק בעיקר במה שנבדק ונחקר
ושלא יהיה לא ברור, אני חלילה לא מזלזל אבל יותר מרשים אותי ידע מהישגים פיזיולוגים.
אין ידע בכלל, אז איך לוקה בחסר?כמו @elchonon, הרבה הישגים פיזיולוגים אבל ידע לוקה בחסר
אני אסביר את זה בצורה הכי פשוטה שאני יכול,יחד עם זאת ״אין חכם כבעל נסיון״
דוגמא מעולם אחר לגמרי..
רצועת טיימיניג בסקודה-סיפור מהפטרה
יש הסבר עם תרשים איך לפרק ומה לפרק..
אבל מוסכניק עם שנים של עבודה,יודע איך להחליף את הרצועה,במינימום זמן ופירוק מיותר של שאר החלקים.
הם עושים בנץ במוט ואז בנץ עליון בדאמבלים?היי
שמתי לב שמכון שלי יש אנשים שעושים בנץ עם מוט כמה סטים ולאחר מכן הם גם עוברים לספסל ועושים עם אותו שיפוע)בשכיבה עם משקולות
זה מיותר? או שאני מפספס משהו?
עושים בנץ במוט ואז לחיצת חזה עם משקולות על אותו שיפועהם עושים בנץ במוט ואז בנץ עליון בדאמבלים?
אימון סטנדרטי ואפקטיבי לחלוטין לחזה....
מה היתרון בלהתחיל מאינקליין קודם?Login • Instagram
ובכללי אני מעדיף לגוון,
בלוק להתחיל רגיל, בלוק להתחיל מעליון.
בכל מקרה לגמרי יש היגיון לשלב לחיצות בשיפוע למטרות היפרטרופיה.
רק למפתחי גוף נכון?הם עושים בנץ במוט ואז בנץ עליון בדאמבלים?
אימון סטנדרטי ואפקטיבי לחלוטין לחזה....
אין קשר.רק למפתחי גוף נכון?
מי שחוטא בכח עדיף וכדי רק בנץ רגיל על שלל צורתיו.?
אבל עצם זה שאני מוסיף תרגיל להיפרטרופיה,אני בעצם פוגע לעצמי בהתאוששות,שפוגעת בעקפין/מישרין,בהתקדמות שלי?אין קשר.
גם פאוורליפטרים יכולים להרוויח מעבודת היפרטרופיה בתרגילים כאלה.
זה תרגיל עזר שימושי. לא תרגיל כוח עיקרי.
אנשים כל כך דואגים להתאוששות שהם שכחו שבדרך צריך לעבוד קשה כדי להגיע לתוצאות ולהתקדם.אבל עצם זה שאני מוסיף תרגיל להיפרטרופיה,אני בעצם פוגע לעצמי בהתאוששות,שפוגעת בעקפין/מישרין,בהתקדמות שלי?
זה משו שאני זוכר,שאמרו לי שעוד חשבו שיש באבקת חלבון סטרואידים חחחאנשים כל כך דואגים להתאוששות שהם שכחו שבדרך צריך לעבוד קשה כדי להגיע לתוצאות ולהתקדם.
Login • Instagram
ובכללי אני מעדיף לגוון,
בלוק להתחיל רגיל, בלוק להתחיל מעליון.
בכל מקרה לגמרי יש היגיון לשלב לחיצות בשיפוע למטרות היפרטרופיה.
על אותו עיקרון של רמת המתיקות שלויטמינצ'יק עם מים יש לעומת ויטמנצ'יק כסירופ.איך דווקא בשילוב של שתי התרגילים היה עליה הכי פחותה?