הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי ויזואלי על אותו משקל

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
יש מצב שאני מתחטב (יורד בשומן) אבל המשקל מראה אותו דבר? משבוע שעבר להיום בדיוק 7 ימים אני נשארתי על אותו משקל אבל בוודאות אני רואה שאני מתחטב הקוביות יותר בולטות והורידים יותר יוצאים ביידים.. ומצד שני זה לא כזה הגיוני שאני מתחטב על אותו משקל כי אני לא על נייטרלי ומשקלי העבודה נשארו אותו דבר כמעט (בחלק טיפ טיפה ירדתי) אז או שאני מדמיין או שזה נוזלים ואני יחכה עוד שבוע על אותן קלוריות? אמנם היה את יום העצמאות משבוע שעבר שהייתי בפלוס של איזה 3000 קלוריות ביום הזה אבל סהכ זה אמור לרדת כל הנוזלים וזה אחרי שבוע לא? (תמיד אני עושה יום בשבוע וחצי של פלוס קלורי ועדיין יורד, כמו מעין העמסת פחמימות לא של כמות כזאת אבל של אלף פלוס בערך)
מה אתם ממליצים לעשות אולי לקצץ מאה קלוריות ליום? לקצץ בפחמימות קצת?
כרגע אוכל 2700 קלוריות ביום, ובערך 170-200 ג' פחמימה. (ירדתי יפה עד היום).

נערך לאחרונה:
יכול להיות אם הגוף שלך לא התפתח עד עכשיו יותר מידי שהתחטבת תוך כדי שעלית במסת שריר.

אבל ההסבר כנראה זה השקילות שלך, שבוע אחד לא אומר יותר מידי. תשווה בין ממוצע של כל השבוע לממוצע של שבוע הבא, זה יתן לך אינדיקציה קצת יותר מדוייקת.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות אם הגוף שלך לא התפתח עד עכשיו יותר מידי שהתחטבת תוך כדי שעלית במסת שריר.

אבל ההסבר כנראה זה השקילות שלך, שבוע אחד לא אומר יותר מידי. תשווה בין ממוצע של כל השבוע לממוצע של שבוע הבא, זה יתן לך אינדיקציה קצת יותר מדוייקת.

האמת שאני מתאמן שנתיים כבר ואני אחרי הרבה סייקלים של מסה חיטוב יש לי די מסת שריר נכבדת..
אתה אומר להשקל כל יום ולעשות ממוצע?
נגיד ראשון עד חמישי לקחת את כל המספרים לחלק ב-5?

האמת שאני מתאמן שנתיים כבר ואני אחרי הרבה סייקלים של מסה חיטוב יש לי די מסת שריר נכבדת
אם ככה ואתה לא באחוז שומן גבוה אז זה לא סביר
אתה אומר להשקל כל יום ולעשות ממוצע?
נגיד ראשון עד חמישי לקחת את כל המספרים לחלק ב-5?
כן. את ההשוואה אתה עושה בין שבוע לשבוע ורואה כמה המשקל השתנה ומשנה את הקלוריות בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אם ככה ואתה לא באחוז שומן גבוה אז זה לא סביר

כן. את ההשוואה אתה עושה בין שבוע לשבוע ורואה כמה המשקל השתנה ומשנה את הקלוריות בהתאם.

נכון לא סביר מצד שני יכול להיות שזה נוזלים, נתרן אולי שאכלתי יום לפני השקילה וכו' כי אני רואה שהקוביות בולטות יותר מיום ליום. בכל מקרה אני אעשה ממוצע ונראה עוד שבוע אם צריך לקצץ בקלוריות

נכון לא סביר מצד שני יכול להיות שזה נוזלים, נתרן אולי שאכלתי יום לפני השקילה וכו' כי אני רואה שהקוביות בולטות יותר מיום ליום
בדיוק בגלל זה לא מתייחסים לשקילות בודדות ומשווים בין ממוצעים, ככה מצמצמים אי דיוקים כאלה.

יש מצב שאני מתחטב אבל המשקל מראה אותו דבר? משבוע שעבר להיום בדיוק 7 ימים אני נשארתי על אותו משקל אבל בוודאות אני רואה שאני מתחטב הקוביות יותר בולטות והורידים יותר יוצאים ביידים..
נראה לך שבשבוע אחד ירדת משמעותית בשומן ועלית בשריר?
מזכיר לי בחורות שפוחדות להרים משקולת שלא יראו כמו רוני קולמן.

ככה בטח נראה לך שינוי של שבוע אחד של אימונים
upload_2022-5-11_12-9-24.png

• פותח/ת השרשור
נראה לך שבשבוע אחד ירדת משמעותית בשומן ועלית בשריר?
מזכיר לי בחורות שפוחדות להרים משקולת שלא יראו כמו רוני קולמן.

ככה בטח נראה לך שינוי של שבוע אחד של אימונים
צפה בקובץ המצורף 78372

לא ברור שלא עליתי בשריר, שאני אומר התחטבתי הכוונה ירדתי בשומן.. אבל מן הסתם שכן יש הבדל בשומן בשבוע, כלומר הקוביות נהיות יותר בולטות זה סך הכל מה שאמרתי. לא הגיוני?

בגלל זה לא מסתמכים רק על דרך מדידה אחת כמו משקל גוף.
תיקח היקפים / תמונות, משקל גוף יכול להשתנות מהמון דבר קטנים כמו-
שעות שקילה, נוזלים, סטרס, שינה, סוג המזון, מלחים, שקילות לא עקביות.

ברמת העיקרון אין שום בעיה להישקל ברמת הפעמיים בשבוע עם הפרש בין הימים
אבל זה לא אמור להיות המדד שלך להתקדמות אלא למגמה בלבד.

היקף טבור יורד - התחטבת, ככה פשוט.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה לא מסתמכים רק על דרך מדידה אחת כמו משקל גוף.
תיקח היקפים / תמונות, משקל גוף יכול להשתנות מהמון דבר קטנים כמו-
שעות שקילה, נוזלים, סטרס, שינה, סוג המזון, מלחים, שקילות לא עקביות.

ברמת העיקרון אין שום בעיה להישקל ברמת הפעמיים בשבוע עם הפרש בין הימים
אבל זה לא אמור להיות המדד שלך להתקדמות אלא למגמה בלבד.

היקף טבור יורד - התחטבת, ככה פשוט.

בתמונות אני לא כל כך יודע להבדיל אז בוא תגיד לי אתה אם כבר על הדרך כמה אחוז שומן אני נראה לך?
IMG_20220511_130913.jpg
IMG_20220511_130851.jpg

פה כן אני רואה הבדל ברור בין התמונות העניין הוא שאחת לפני חודש ואחת מהיום אז לגבי השבוע אני כבר לא יכול לדעת. כל שבוע לעשות תמונה ולהשוות לקודמת?

בתמונות אני לא כל כך יודע להבדיל אז בוא תגיד לי אתה אם כבר על הדרך כמה אחוז שומן אני נראה לך? צפה בקובץ המצורף 78373 צפה בקובץ המצורף 78374
ואני רואה הבדל ברור בין התמונות העניין הוא שאחת לפני חודש ואחת מהיום אז לגבי השבוע אני כבר לא יכול לדעת. כל שבוע לעשות תמונה ולהשוות לקודמת?
לא יודע כמה אחוז שומן אני אז בטח שלא אדע כמה אתה.
זה לא מעניין, אתה מתעסק בדברים לא רלוונטיים למקרה שלך.

תיקח תמונות כל חודש ביחד עם היקפים ותבצע מעקב מסודר או שתיקח איש מקצוע
שיעשה את זה בשבילך ויעשה לך התאמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית