הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקשה בתרגילי חזה

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
שאני עושה בנץ פרס או בנץ בשיפוע, אני ממש מתקשה עם משקל חופשי (מוט או עם דאמבלים)
במכונות או בכבלים אני מרגיש הרבה יותר את החזה, ושאני עובד הרבה יותר טוב, ומרגיש את החזה נקרע כמו שצריך.
זה גם ממש מוזר מבחינת המשקלים, כי באימון חזה ויד אחורית שאני עושה, יוצא מצב שבתרגיל בנץ בשיפוע אני עובד עם 60 קילו 6-8 חזרות
ובנץ צמוד ליד אחורית (close grip bench press) אני עובד עם 55 קילו גם 6-8 חזרות
אציין גם שהבנץ בשיפוע הוא התרגיל הראשון שאני עושה והבנץ הצמוד הוא האחרון באימון.

אני משתדל לשמור על טכניקה כמה שיותר טובה, ואכפת לי רק מפיתוח שריר ולכן לא מפריע לי המשקלי עבודה אבל היחס בין התרגילים שרשמתי נראה לי הזוי !

באימון אני גם עושה תרגיל פרפר לחזה במכונה עם 70 קילו, איך אני עושה תרגיל מבודד לחזה עם יותר משקל מתרגיל לחיצה מורכב, גם אני לא יודע.
מה דעתכם? ההרגשה הפנימית שלי אומרת לעבוד רק עם תרגילים שאני מרגיש שאני עושה אותם טוב, לעזוב את המוט לבינתיים? השתגעתי לגמרי

נראה לי שתלך עם ההרגשה הפנימית שלך. לא חובה בנץ' במוט וגם לא בדאמבלים אם יש אופציות יותר טובות.

ואין שום קשר למשקל שמראה לך המכונה לבין המשקל שאתה עושה במוט חופשי.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, מה משגע בזה?

פירטתי בהתחלה חבר

אם אתה עולה במשקלים (גם אם מדובר בעלייה איטית) ואתה עולה במסת שריר, למה שישנה לך כמה אתה מרים כל עוד אתה לא מתאמן בשביל להרים יותר?

האמת שבערך חשבתי ככה. ובכל זאת שאלתי כאן כי אני רק משכיל מלשאול פה שאלות. תודה 😁

שאני עושה בנץ פרס או בנץ בשיפוע, אני ממש מתקשה עם משקל חופשי (מוט או עם דאמבלים)
במכונות או בכבלים אני מרגיש הרבה יותר את החזה, ושאני עובד הרבה יותר טוב, ומרגיש את החזה נקרע כמו שצריך.
זה גם ממש מוזר מבחינת המשקלים, כי באימון חזה ויד אחורית שאני עושה, יוצא מצב שבתרגיל בנץ בשיפוע אני עובד עם 60 קילו 6-8 חזרות
ובנץ צמוד ליד אחורית (close grip bench press) אני עובד עם 55 קילו גם 6-8 חזרות
אציין גם שהבנץ בשיפוע הוא התרגיל הראשון שאני עושה והבנץ הצמוד הוא האחרון באימון.

אני משתדל לשמור על טכניקה כמה שיותר טובה, ואכפת לי רק מפיתוח שריר ולכן לא מפריע לי המשקלי עבודה אבל היחס בין התרגילים שרשמתי נראה לי הזוי !

באימון אני גם עושה תרגיל פרפר לחזה במכונה עם 70 קילו, איך אני עושה תרגיל מבודד לחזה עם יותר משקל מתרגיל לחיצה מורכב, גם אני לא יודע.
מה דעתכם? ההרגשה הפנימית שלי אומרת לעבוד רק עם תרגילים שאני מרגיש שאני עושה אותם טוב, לעזוב את המוט לבינתיים? השתגעתי לגמרי
בלי סרטון קשה להביע דעה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית