הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוב הדברים שצריך לדעת על תזונה בתמונה וחצי.

מצב
השרשור נעול

knifedefence

מושעה
19
4
נק' מוניטין:
4
19
4
עבירה על חוקי האתר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אקדח הופך אותך למטרה של מחבל,
לא האקדח הוא זה שהופך אותך למטרה של מחבל

והרוב המוחלט של מי שנושא אקדח והוא לא איש בטחון משתמשים בפונדות פנמיות ואקדחים לא גדולים ככה שלעין בלתי מיומנת יהיה מאוד קשה לזהות מי עם אקדח

לא האקדח הוא זה שהופך אותך למטרה של מחבל

והרוב המוחלט של מי שנושא אקדח והוא לא איש בטחון משתמשים בפונדות פנמיות ואקדחים לא גדולים ככה שלעין בלתי מיומנת יהיה מאוד קשה לזהות מי עם אקדח
לא התכוונתי רק למחבל, גם לסתם פושע.
אבל צודק, אפשר להסתיר אקדח היטב.

• פותח/ת השרשור
אין לי כוח להיכנס לדיון על בריאות וסכנות שבמזון, אני לא מסכים עם הטענות שלך.
המחקרים השונים שאתה מציע לי לעשות גוגל עליהם, אני מכיר ועברתי עליהם מזמן, אתה לא מספיק בקיא בהם ומוציא אותם מהקשרם.
אני בטוח שהכוונות שלך טובות ושאתה מנסה לכוון אנשים לאורח חיים בריא לשיטתך, אבל הכשרה ומידע קונקרטי עדכני אין לך לדעתי.

אציין רק שאני אישית אוכל כל יום 6 ביצים עם הצהוב מעל 9 שנים, הכולסטרול שלי מתחת לנורמה, זה אפילו מעט מדאיג אותי. הלוואי שיכולתי להעלות את הכולסטרול שלי, היום יותר מחקרים מראים שהגנטיקה ודברים אחרים במזון מלבד השומן עצמו קשורים לרמות כולסטרול, בקיצור צהוב של הביצים לא הבעיה, או לא הבעיה לבד, והביטחון שלך לצייר את זה ככה מדאיג אותי.

אני חושב שאתה נותן יותר מידי קרדיט לתוכנית שלך כשלמעשה היא לא נראית לי שווה הרבה, אבל מה אני יודע.

עשיתי את התרגילים השונים שאתה מדבר עליהם, אני מתאמן מעל 11 שנים בחדר כושר, ועוד כמה מחוץ, התרגילים שאתה מציע לא יתנו לי כלום, פלאנק עם TRX זה חרטא, אין לזה איך לשפר את הכוח שלי יותר מפשוט להמשיך לעשות סקוואט, בנץ' ודדליפט.

אשמח להיפגש בלייב לתרגול הגנה מסכין, נשתמש בסכין מזויף מעץ או משהו כזה. אבל זה לא כל כך הוגן, אני חושב שאני משמעותית חזק ממך והדרכתי בעצמי קבוצות הגנה עצמית.

רוב המחבלים לא חזקים? תצפה בפיגוע ברחוב גאולה לפני כמה שנים, מחבל ענק ומסומם. אין איזה גוף של מחבלים, חולי נפש מגיעים בכל הגדלים והמינים.

בקיצור, אשמח שתראה לי איך להתגונן פרקטית מסכין, אני מת לדעת להגן על עצמי.

איזה עיר אתה גר?
אני בטוח שמישהו באזור שלך מהפורום יקפוץ לתרגול מציל חיים נגד סכין, אני יודע שאני מוכן.
אני בבית שמש, קרוב אליך?

אח שלי פלאנק זה לא מספיק אני מסכים. אבל תעשה קודם pike ורק לפיניש אחרי הפייק את הפלאנק עם הטי אר אקס כשאתה על האמות והרגליים שלך בתוך רצועות הטי אר אקס. ואז אתה מזיז את הגוף אחורה והופך את הפלאנק לקשה הרבה יותר. אתה בקלות יכול להגיע לנקודה שאתה תקרוס בשניה אחרי שעשית פייקים לכשל. הפייק זה תרגיל הבטן הכי טוב שעשיתי אי פעם. ואני ממליץ לך מאוד ולכולם להוסיף אותו. הפלאנק זה לבחירתך.

סקוואט, בנץ׳ ודדליפט אגב לא מספיק עובדים על הבטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוסיף פייק!!!!!!!!!!!!!! זה גם עדיף על כפיפות בטן עם פולי שפאוורליפטרים בדרך כלל עושים. תנסה תראה. רק בפייק צריך לא ללכת ממש מקסימום רחוק מהמוט/וכו׳ שאליו מחובר המכשיר. ולא להיות קרוב גם. ללכת עד המקסימום רחוק, ואז טיפה לחזור אחורה. זה הכי מושלם (הפוזיציה משתנה גם לפי גובה המוט/אורך הרצועות, אבל בכללי ללכת עד המקסימום רחוק עם הידיים ואז טיפה אחורה ישים אותך בול בפוזיציה הנכונה).

כן אני עכשיו לומד בירושלים, (כולם פה יכולים לשלוח, מי שרוצה להשתתף בסרטונים של בדיקה של הטכניקות ב100%, על נגיחות לאף, ברכיות לביצים, ופצצות לראש בכל הכוח משני הכיוונים נצטרך לוותר, כי הבדיקה תגמר אחרי הפעם הראשונה או השנייה. אבל אפשר ללכת 100% לגוף גם בלי כפפות). זה טוב שאתה חזק ממני בהרבה ושיש לך נסיון. נעשה סרטון של אני: משקל/גודל/חוזק/נסיון. מולך משקל/גודל/חוזק/נסיון ונעשה סטטיסטיקה נראה את ההצלחה של הטכניקות השונות. ונפרסם לחברי הפורום.
בנוגע לגודל של המחבלים. כן יש מחבלים ענקיים. אם נפלת על מחבל מסומם ענק עם מצ׳טה, עם דדליפט 9000 שמשלם למארגנים בשביל להתחרות בקרבות mma סתם כי זה כיף לו, ואתה בחורה ממוצעת למשל. אז יש לך בדיוק 0% לשרוד. וגם אם אתה גבר ממוצע זה בערך 0.00000000001% אבל רוב המחבלים לא כאלה. הנה בחיפה לא מזמן איזה ילדה דקרה בינוני גבר בגילאי השלושים. הרבה נערים עושים פיגועי דקירה. הדוקר הממוצע לא מיומן במיוחד ולא חזק במיוחד, ולא גדול במיוחד. הוא גבר ממוצע. ולגבר ממוצע אחר יש סיכוי לא נמוך להתמודד איתו. במיוחד במיוחד לאנשים חזקים כמוכם, הסיכוי ליישם את הטכניקות גבוה משמעותית. בלי טכניקות מועילות גם אנשים מגודלים וחזקים כמוכם ידקרו למוות על ידי נער בזמן שתנסו לעשות משהו טיפשי. משהו שהיה יכול להמנע בסבירות לא נמוכה אם הייתם מתרגלים את הטכניקות שבסרטון.
מתייחסת רק לתמונות כי לא ראיתי את הסרטון.
הייתי מוסיפה הסבר על נתרן ופחמימות והתגובה של הגוף אליהן.
זה משהו שלדעתי לא מדברים עליו מספיק ואם היה את הידע הזה לקהל הרחב, לצד ידע בכלל על אגירת נוזלים, אולי זה היה מביא שינוי ביחס של אנשים לתנודות משקל.
אני לא אשת מקצוע בנושא, רק משתפת כמה הידע הזה היה בעל השפעה אצלי וכמה אני רואה בו ערך.

תודה!!!!!!!!! שכחתי לשים כמות נתרן מומלצת. שיותר מדי לא טוב. אבל גם שפחות מדי כמו שלפעמים קורה לכל מיני ״משוגעי בריאות״ זה אסון. אוסיף את הכמות המומלצת.

מה היית מוסיפה על פחמימות? על תגובת האינסולין? או שעוד משהו? אוסיף הסבר קצר על תגובת האינסולין, כי ניסתי לעשות את זה בעקיפין עם השיבולת שועל להכנה מהירה, אבל זה הסבר לא ברור וקטסטרופלי באופן מוחלט. אוסיף על האינסולין. יש עוד משהו שהיית מוסיפה על תגובה של הגוף לפחמימות?

מה היית מוסיפה על אגירת נוזלים? שבעצם עלייה וירידה מהירה במשקל נובעת מנוזלים? שאפשר להוריד המון משקל רק על ידי ייבוש הגוף כמו שעושים אתלטים בכדי להכנס לקטגורית המשקל המתאימה להם? ושבעצם אם אתה עושה דיאטה לפעמים אתה פשוט מוריד נוזלים וזה לא באמת שומן? ואז כשהנוזלים חוזרים אתה כאילו אומר אוי השמנתי, אבל בעצם פשוט חזרו לך הנוזלים? (סתם רעיונות. אין לי מושג למה באמת התכוונת. אשמח אם תסבירי).

תודה על התגובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט, בנץ׳ ודדליפט אגב לא מספיק עובדים על הבטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוסיף פייק!!!!!!!!!!!!!! זה גם עדיף על כפיפות בטן עם פולי שפאוורליפטרים בדרך כלל עושים
לא מספיק למה?
זה מספיק לסקוואט בנץ' ודדליפט, מספיק לסחוב שקיות מהסופר.
הדבר היחיד שפלאנק יתרום לי שאין בתרגילים האחרים זה להיות טוב יותר בפלאנק, למה שזה יעניין אותי?
הבטן יכולה להיות חזקה מתרגילי בטן כלליים, וסקוואט בנץ' ודדליפט מאמצים את הבטן יופי.
כן אני עכשיו לומד בירושלים, שלח הודעה (כולם פה יכולים לשלוח
אני אשלח, נעשה סרטון ביחד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא מספיק למה?
זה מספיק לסקוואט בנץ' ודדליפט, מספיק לסחוב שקיות מהסופר.
הדבר היחיד שפלאנק יתרום לי שאין בתרגילים האחרים זה להיות טוב יותר בפלאנק, למה שזה יעניין אותי?
הבטן יכולה להיות חזקה מתרגילי בטן כלליים, וסקוואט בנץ' ודדליפט מאמצים את הבטן יופי.

אני אשלח, נעשה סרטון ביחד.

פייק זה לא פלאנק. זה שני דברים שונים. תסתכל trx pike ביוטיוב.
גם פאוורליפטרים עושים תרגילי בטן. בדרך כלל כל מיני כפיפות עם פולי לפי מה שראיתי. אני חושב שהpike טוב מהכפיפות עם הפולי/כל מיני דברים אחרים אלא אם כן אתה ממש ממש חזק בבטן או ממש חלש, אבל הרוב פה, אם ינסו לעשות פייק ואת התרגילים האחרים להשוואה, אני חושב שיסכימו שהפייק יותר טוב. אני מתערב שאם רובכם פה תעשו כמה סטים של פייק עם טי אר אקס לכשל תקבלו doms אפילו שאתם מתאמנים שנים ועושים בנץ׳ עם 180.
סיכום ביניים:

אנשים הגיבו שחסרה התייחסות לנתרן. נזכרתי שחסרה התייחסות לסיבים תזונתיים. הגיבו נכון שהקשר החזק שנעשה בן סוכר רב בדיאטה לבין סוכרת הוא לא ישיר כפי שהצגתי אותו. אעדכן את זה.

האם יש לכם עוד רעיונות לאיזה מידע צריך לדעת השכן שלכם מהקומה למטה? מישהו פה רשם שצריך לנעוץ. ולפי הבנתי הוא הסתלבט.
יחד עם זאת, בסך הכל עקרונות התזונה לציבור הרחב לא עד כדי כך מסובכים. ודווקא כן הייתי נועץ משהו כזה. מאשר להפנות לאלפי מאמרים שלבנאדם ממוצע אין פנאי ועצבים לזה.

**********הבהרה:

לכם יש ידע ברמה מאוד גבוהה ואתם מתעסקים בקטנות. תחשבו שחלק גדול מהציבור לא יודע כלום בתזונה, כלום כלום, מספיק שאתם נותנים להם דגשים כאלה, וזה משדרג אותם לחלוטין. זה יכול למנוע מחלות כרוניות וכד׳ שגם מטילות עומס על הקופה הציבורית. תסתכלו סטטיסטיקות של אלצהיימר, סרטן, סכרת, התקפי לב, שבץ, השמנה לפי גילאים מה הסיכוי בכל גיל. אפשר למנוע את זה משמעותית על ידי מידע בסיסי שכזה שיוצג על גבי דף אחד לציבור הרחב. זה היה הרעיון שלי בעת שהכנסתי מידע זה לסרטון. עכשיו פשוט אעדכן אותו טיפה. אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע. בעזרת מידע בסיסי זה אנשים שכל היום יושבים מול המחשב ירגישו אולי בטחון להתאמן ולהפעיל את השרירים, את הלב הריאות, לקבל טיפה אנדרופינים לעלות במסת שריר/לרדת בשומן, לקבל יותר בטחון עצמי.

אנשים פה הסתלבטו אבל אני חושב שזה ממש ממש חשוב.*********************

נערך לאחרונה:
אני מתערב שאם רובכם פה תעשו כמה סטים של פייק עם טי אר אקס לכשל תקבלו doms אפילו שאתם מתאמנים שנים ועושים בנץ׳ עם 180.
למה שאני ארצה דומס?
למה זה טוב?
מתאמן לא מיומן מקשר כאב וסבל לאיכות של האימון, אתה כל כך לא מבין עד כמה אתה לא מבין, זה קצת מצחיק.
גם פאוורליפטרים עושים תרגילי בטן
אני פאוורליפטר, עם כמה שיאי ישראל.
יש לי שיא ישראל בדדליפט שעשיתי כששקלתי 88 ק"ג, זה היה 312.5 ק"ג, זה שיא לקטגוריית משקל 90, 100, 110 ק"ג משקל גוף.

אני לא עשיתי תרגילי בטן לפחות 5 שנים, למה שאעשה תרגילי בטן? תן טיעון, לא כי כולם עושים, כי יהיה לך בטן חזקה. תן טיעון למה אני צריך את זה.
לכם יש ידע ברמה מאוד גבוהה ואתם מתעסקים בקטנות. תחשבו שחלק גדול מהציבור לא יודע כלום בתזונה, כלום כלום, מספיק שאתם נותנים להם דגשים כאלה, וזה משדרג אותם
זה שלרוב האנשים אין ידע לא מצדיק לתת להם מידע שגוי ותוכניות אימונים שווים לפח ותרגילי בטן מוזרים שגם פאוורליפטרים צריכים לעשות לטענתך ללא אף ביסוס רלוונטי.
זה לא מצדיק להסביר לאנשים איך לגשת למחבל עם סכין ולמות כי בפרקטיקה הרעיונות שלך לחסום סכין לא עובדות ויהרוג אנשים מספיק מטומטמים לנסות אותם.

זה לא מצדיק לחרטט מה 4 צהובי ביצה יעשו לך אחרי 70 שנים, מי לעזאזל חקר ביצים 70 שנים? אשמח לקרוא את המחקר. ביצים זה מקור טוב לחומצה פולית, להגיד להימנע מזה בנקודת מבט מסוימת יותר מסוכן מלהגיד לצרוך.
וששיבולת שועל שגרוס דק הוא מעלה את האינסולין, שיבולת שועל עבה ודק הם אותה מזון בדיוק, שניהם דגן השיבולת שועל המלא בסיבים תזונתיים כשאחד טחון והשני לא. כשאתה מכניס לבלנדר שיבולת שועל עבה רגיל, אתה טוחן אותו להיות דק, הוא לא פתאום יקפיץ לך את האינסולין, כמו שכשאתה לועס שיבולת שועל ובולע לא יקפוץ לך פתאום האינסולין יותר מאם היית אוכל קינאה בתיבול עשבים.
זה יכול למנוע מחלות כרוניות וכד׳ שגם מטילות עומס על הקופה הציבורית. תסתכלו סטטיסטיקות של אלצהיימר, סרטן, סכרת, התקפי לב, שבץ, השמנה לפי גילאים מה הסיכוי בכל גיל. אפשר למנוע את זה משמעותית על ידי מידע בסיסי שכזה שיוצג על גבי דף אחד לציבור הרחב
זה לא ימנע מחלות כי זה חרטא, אני בעד תזונה בריאה, אני בעצמי לא אכלתי מזון עם סוכר מזוקק כמעט 10 שנים. אני אוהב תאוריות ותזונה בריאה, תאמין לי, אבל לא בלי בסיס והרגשה.
נתת כאן טיעונים מגוחכים למה להימנע ולצרוך מזונות מסוימים. ברור שאין לך הכשרה או מספיק ידע כדי לגבות את מה שאתה כותב, וזה מוביל אותי לדבר הבא,
אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע. בעזרת מידע בסיסי זה אנשים שכל היום יושבים
תלמד קודם את הנושא בצורה יותר אחראית.
אני לא מדבר על הכשרה של כמה שנים, תקרא ספרים איכותיים שמבססים את עצמם עם מקורות אמינים, לא "התזונה שאני מאמין שבריא".
אשמח להמליץ לך על ספרים, תתחיל מהספר של מייק ישראטל לדוגמה.
תחכים, אין לך מה לתת לפני שאתה בעצמך יודע.
בעזרת מידע בסיסי זה אנשים שכל היום יושבים מול המחשב ירגישו אולי בטחון להתאמן ולהפעיל את השרירים, את הלב הריאות, לקבל טיפה אנדרופינים לעלות במסת שריר/לרדת בשומן, לקבל יותר בטחון עצמי
אם מידע בסיסי לקפוץ אנשים יכולים להרגיש בטחון להתאמן, וכל שאר הדברים שתיארת.
לא צריך תוכנית אימונים מנצחת כדי לגרום לאנשים לזוז. זה פשוט לא העניין, העניין הוא שאתה לא מבין בתחום שאתה מנסה למכור ולשווק.
אנשים פה הסתלבטו
עם יד על הלב, לא הסתלבטתי עליך, אמרתי לך הכי דוגרי מה שאני חושב על מה שאתה עושה.
אני שוב אומר, נראה לי שיש לך כוונות טובות ואני מפרגן ומעריך אותך על זה.
אבל כל מה שאתה אומר כמעט זה גיבובי שטויות בעיניי, ואם משהו אחד טוב יצא מזה, שאולי תפתח ספר ותלמד את הדברים לעומק, עשיתי את שלי.

נ.ב. אני עדיין מסוקרן ללמוד להגן מסכין בידיים חשופות ביחד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית