נק' מוניטין:
4
- 19
- 4
עבירה על חוקי האתר
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא האקדח הוא זה שהופך אותך למטרה של מחבלאקדח הופך אותך למטרה של מחבל,
לא התכוונתי רק למחבל, גם לסתם פושע.לא האקדח הוא זה שהופך אותך למטרה של מחבל
והרוב המוחלט של מי שנושא אקדח והוא לא איש בטחון משתמשים בפונדות פנמיות ואקדחים לא גדולים ככה שלעין בלתי מיומנת יהיה מאוד קשה לזהות מי עם אקדח
בעתיד יהיה ליבהחלט שיקול.
אתה נושא אקדח?
אין לי כוח להיכנס לדיון על בריאות וסכנות שבמזון, אני לא מסכים עם הטענות שלך.
המחקרים השונים שאתה מציע לי לעשות גוגל עליהם, אני מכיר ועברתי עליהם מזמן, אתה לא מספיק בקיא בהם ומוציא אותם מהקשרם.
אני בטוח שהכוונות שלך טובות ושאתה מנסה לכוון אנשים לאורח חיים בריא לשיטתך, אבל הכשרה ומידע קונקרטי עדכני אין לך לדעתי.
אציין רק שאני אישית אוכל כל יום 6 ביצים עם הצהוב מעל 9 שנים, הכולסטרול שלי מתחת לנורמה, זה אפילו מעט מדאיג אותי. הלוואי שיכולתי להעלות את הכולסטרול שלי, היום יותר מחקרים מראים שהגנטיקה ודברים אחרים במזון מלבד השומן עצמו קשורים לרמות כולסטרול, בקיצור צהוב של הביצים לא הבעיה, או לא הבעיה לבד, והביטחון שלך לצייר את זה ככה מדאיג אותי.
אני חושב שאתה נותן יותר מידי קרדיט לתוכנית שלך כשלמעשה היא לא נראית לי שווה הרבה, אבל מה אני יודע.
עשיתי את התרגילים השונים שאתה מדבר עליהם, אני מתאמן מעל 11 שנים בחדר כושר, ועוד כמה מחוץ, התרגילים שאתה מציע לא יתנו לי כלום, פלאנק עם TRX זה חרטא, אין לזה איך לשפר את הכוח שלי יותר מפשוט להמשיך לעשות סקוואט, בנץ' ודדליפט.
אשמח להיפגש בלייב לתרגול הגנה מסכין, נשתמש בסכין מזויף מעץ או משהו כזה. אבל זה לא כל כך הוגן, אני חושב שאני משמעותית חזק ממך והדרכתי בעצמי קבוצות הגנה עצמית.
רוב המחבלים לא חזקים? תצפה בפיגוע ברחוב גאולה לפני כמה שנים, מחבל ענק ומסומם. אין איזה גוף של מחבלים, חולי נפש מגיעים בכל הגדלים והמינים.
בקיצור, אשמח שתראה לי איך להתגונן פרקטית מסכין, אני מת לדעת להגן על עצמי.
איזה עיר אתה גר?
אני בטוח שמישהו באזור שלך מהפורום יקפוץ לתרגול מציל חיים נגד סכין, אני יודע שאני מוכן.
אני בבית שמש, קרוב אליך?
מתייחסת רק לתמונות כי לא ראיתי את הסרטון.
הייתי מוסיפה הסבר על נתרן ופחמימות והתגובה של הגוף אליהן.
זה משהו שלדעתי לא מדברים עליו מספיק ואם היה את הידע הזה לקהל הרחב, לצד ידע בכלל על אגירת נוזלים, אולי זה היה מביא שינוי ביחס של אנשים לתנודות משקל.
אני לא אשת מקצוע בנושא, רק משתפת כמה הידע הזה היה בעל השפעה אצלי וכמה אני רואה בו ערך.
לא מספיק למה?סקוואט, בנץ׳ ודדליפט אגב לא מספיק עובדים על הבטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוסיף פייק!!!!!!!!!!!!!! זה גם עדיף על כפיפות בטן עם פולי שפאוורליפטרים בדרך כלל עושים
אני אשלח, נעשה סרטון ביחד.כן אני עכשיו לומד בירושלים, שלח הודעה (כולם פה יכולים לשלוח
לא מספיק למה?
זה מספיק לסקוואט בנץ' ודדליפט, מספיק לסחוב שקיות מהסופר.
הדבר היחיד שפלאנק יתרום לי שאין בתרגילים האחרים זה להיות טוב יותר בפלאנק, למה שזה יעניין אותי?
הבטן יכולה להיות חזקה מתרגילי בטן כלליים, וסקוואט בנץ' ודדליפט מאמצים את הבטן יופי.
אני אשלח, נעשה סרטון ביחד.
למה שאני ארצה דומס?אני מתערב שאם רובכם פה תעשו כמה סטים של פייק עם טי אר אקס לכשל תקבלו doms אפילו שאתם מתאמנים שנים ועושים בנץ׳ עם 180.
אני פאוורליפטר, עם כמה שיאי ישראל.גם פאוורליפטרים עושים תרגילי בטן
זה שלרוב האנשים אין ידע לא מצדיק לתת להם מידע שגוי ותוכניות אימונים שווים לפח ותרגילי בטן מוזרים שגם פאוורליפטרים צריכים לעשות לטענתך ללא אף ביסוס רלוונטי.לכם יש ידע ברמה מאוד גבוהה ואתם מתעסקים בקטנות. תחשבו שחלק גדול מהציבור לא יודע כלום בתזונה, כלום כלום, מספיק שאתם נותנים להם דגשים כאלה, וזה משדרג אותם
זה לא ימנע מחלות כי זה חרטא, אני בעד תזונה בריאה, אני בעצמי לא אכלתי מזון עם סוכר מזוקק כמעט 10 שנים. אני אוהב תאוריות ותזונה בריאה, תאמין לי, אבל לא בלי בסיס והרגשה.זה יכול למנוע מחלות כרוניות וכד׳ שגם מטילות עומס על הקופה הציבורית. תסתכלו סטטיסטיקות של אלצהיימר, סרטן, סכרת, התקפי לב, שבץ, השמנה לפי גילאים מה הסיכוי בכל גיל. אפשר למנוע את זה משמעותית על ידי מידע בסיסי שכזה שיוצג על גבי דף אחד לציבור הרחב
תלמד קודם את הנושא בצורה יותר אחראית.אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע. בעזרת מידע בסיסי זה אנשים שכל היום יושבים
אם מידע בסיסי לקפוץ אנשים יכולים להרגיש בטחון להתאמן, וכל שאר הדברים שתיארת.בעזרת מידע בסיסי זה אנשים שכל היום יושבים מול המחשב ירגישו אולי בטחון להתאמן ולהפעיל את השרירים, את הלב הריאות, לקבל טיפה אנדרופינים לעלות במסת שריר/לרדת בשומן, לקבל יותר בטחון עצמי
עם יד על הלב, לא הסתלבטתי עליך, אמרתי לך הכי דוגרי מה שאני חושב על מה שאתה עושה.אנשים פה הסתלבטו