הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה הגיוני שכואב לי הכתף בבנץ כי העלתי משקלים מהר מידי

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
אני כן מצליח לסגור חמישיות עם ה77.5 עם מאמץ מטורף אבל הכתף כואבת..
זה הגיוני?
בכל מקרה עשיתי דילאוד ל70 ושם כמעט ולא מרגיש

אני כן מצליח לסגור חמישיות עם ה77.5 עם מאמץ מטורף אבל הכתף כואבת..
זה הגיוני?
בכל מקרה עשיתי דילאוד ל70 ושם כמעט ולא מרגיש
קח לעצמך כלל- אם הכתף כואבת לך בבנץ תעצור ותיסגר על איך אתה מקשית את הגב

• פותח/ת השרשור
זהו שאני לא מקשית מסתבך עם זה..
רק מוציא חזה ומכווץ שכמות
זהו שאני לא מקשית מסתבך עם זה..
רק מוציא חזה ומכווץ שכמות
וגם בזה כמעט בטוח שחוטא ומפר את השכמות והחזה אני אעלה סרטון בנץ אימון הבא ונהיה חכמים יותר לגבי הטכניקה המדהימה שלי

כמה הכתף כואבת, בקטנה או משהו מחשיש?
כמה אתה חושב שהטכניקה נשארת זהה בין חזרה לחזרה, בין סט לסט, ובין אימון לאימון?

• פותח/ת השרשור
כמה הכתף כואבת, בקטנה או משהו מחשיש?
כמה אתה חושב שהטכניקה נשארת זהה בין חזרה לחזרה, בין סט לסט, ובין אימון לאימון?
שוב אני דיי בטוח שהטכניקה שלי לא מאה..
כאב לא נורא זה כאב קיים..
הכאב הוא לא באמצע סט אלא רק שאני זורק תמוט יש מעין צביטה כזאת שנעלמת אחרי חצי דקה בערך ואז נשארת תחושה לא כלכך נוראית אבל היא קיימת וזה מעצבן..
קרה לי כאב אותו דבר במקבילים בחיבור בצד השני של הגוף .. רק אחרי הסט כואב לכמה שניות
ובצד השני במקבילים זה פחות נורא היום בהרבה וכמעט ולא מרגיש

שוב אני דיי בטוח שהטכניקה שלי לא מאה..
עזוב אם הטכניקה טובה או לא טובה. היא נראית פחות או יותר אותו דבר או משתנה כל פעם?
כאב לא נורא זה כאב קיים..
הכאב הוא לא באמצע סט אלא רק שאני זורק תמוט יש מעין צביטה כזאת שנעלמת אחרי חצי דקה בערך ואז נשארת תחושה לא כלכך נוראית אבל היא קיימת וזה מעצבן..
קרה לי כאב אותו דבר במקבילים בחיבור בצד השני של הגוף .. רק אחרי הסט כואב לכמה שניות
אני אגיד לך את האמת, ויכול להיות שאחטוף על זה אש... אבל אישית אני לא מתרגש מכאב לא חזק יותר מידי, הרבה פעמים כאב לי בקטנה איזה משהו, לפעמים גם אותו כאב לתקופה, הדבר היחיד שעשיתי היה מודעות להרגשה, והכאב עבר לבד. אין מה לעשות, אתה דוחף את הגוף לקצה, אז הוא מתעצבן עליך.
פעם אחת התעלמתי מהכאב כשהוא היה כבר באמת חזק, דווקא בריצות ולא באימוני כוח, ואחרי תקופה שהמשכתי לרוץ פשוט לא יכולתי ללכת, הסתבר שיש לי שברי מאמץ. כן צריך לדעת מתי לחתוך, אבל אם הכאב הוא בקטנה לא הייתי מתרגש ממנו.
בכל מקרה בגלל שזאת בסך הכל שיחה מהאינטרנט אז קצת קשה להבין את הרמת כאב וכו, אז קח הכל מהאשכול הזה בעירבון מוגבל.

• פותח/ת השרשור
עזוב אם הטכניקה טובה או לא טובה. היא נראית פחות או יותר אותו דבר או משתנה כל פעם?

אני אגיד לך את האמת, ויכול להיות שאחטוף על זה אש... אבל אישית אני לא מתרגש מכאב לא חזק יותר מידי, הרבה פעמים כאב לי בקטנה איזה משהו, לפעמים גם אותו כאב לתקופה, הדבר היחיד שעשיתי היה מודעות להרגשה, והכאב עבר לבד. אין מה לעשות, אתה דוחף את הגוף לקצה, אז הוא מתעצבן עליך.
פעם אחת התעלמתי מהכאב כשהוא היה כבר באמת חזק, דווקא בריצות ולא באימוני כוח, ואחרי תקופה שהמשכתי לרוץ פשוט לא יכולתי ללכת, הסתבר שיש לי שברי מאמץ. כן צריך לדעת מתי לחתוך, אבל אם הכאב הוא בקטנה לא הייתי מתרגש ממנו.
בכל מקרה בגלל שזאת בסך הכל שיחה מהאינטרנט אז קצת קשה להבין את הרמת כאב וכו, אז קח הכל מהאשכול הזה בעירבון מוגבל.
אני דיי מסכים איתך שאימון כוח זה לא לשבת לשחק במחשב ויכול לצוץ כאב וזה חלק מהעסק..
אין לי בעיה לסבול את הכאב הזה גם 200 שנה הפחד שלי שככל שהמשקל יעלה הכאב יתגבר ואני חופר פה בור.. הכי חכם זה לעלות סרטון טכניקה כי שוב יש מצב שאני חוטא בשכמות חזה בחוץ

אין לי בעיה לסבול את הכאב הזה גם 200 שנה הפחד שלי שככל שהמשקל יעלה הכאב יתגבר ואני חופר פה בור..
נכון, בגלל זה אמרתי לך לקחת את התגובות בעירבון מוגבל, בסוף מה שלא תחליט זה סיכון
הכי חכם זה לעלות סרטון טכניקה כי שוב יש מצב שאני חוטא בשכמות חזה בחוץ
אם אתה חוטא בזה כל פעם באותה צורה ורמה, אז אני מניח שזה כנראה לא מה שגורם לכאב. אבל אין לדעת, פציעות זה דבר לא צפוי.
אבל הדבר הכי חכם באמת זה לקחת מאמן שאתה סומך עליו בעיניים עצומות, אם יש לך את האופציה.

• פותח/ת השרשור
נכון, בגלל זה אמרתי לך לקחת את התגובות בעירבון מוגבל, בסוף מה שלא תחליט זה סיכון
יכול להיות, אבל בלי סרטון טכניקה אי אפשר להגיד בוודאות

אם אתה חוטא בזה כל פעם באותה צורה ורמה, אז אני מניח שזה כנראה לא מה שגורם לכאב. אבל אין לדעת, פציעות זה דבר לא צפוי.
אבל הדבר הכי חכם באמת זה לקחת מאמן שאתה סומך עליו בעיניים עצומות, אם יש לך את האופציה.
עצומות, אם יש לך את האופציה.

העלתי סרטון של הבנץ המדהים שלי 🙄

• פותח/ת השרשור
הטכניקה לא רעה, אם הכאב מפריע לך עד כדי כך תוריד עומס לתקופה, ותנסה לבנות אותו בחזרה. תקפיד גם על חימום טוב לכתפיים
אני נראה לי אשאר על 70 ל5 שבו לא היה כאב לאיזה אימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית