עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא לעשות תרגילים שבאמת אפשר להתקדם בהם לטווח הארוך וההתקדמות בהם צפויה?
למה לחפש דברים אקזוטיים שהם כנראה פחות יעילים?
לא קיים תרגיל שעלול לגרום לפציעה, הכל תלוי עומס.
אם הייתי אומר לך לעשות את התרגיל הזה בלי משקולות נטו תנועה כנראה שלא היה מרגיש שיוצאת לך הכתף.
זה נכון לכל תרגיל, הכל מתחיל ונגמר בעומס.
מי אמר ש5 ק"ג זה המינימום?אבל עשיתי את זה עם משקל ממש מינימלי של 5 קילו.
נראה כמו בזבוז זמן מוחלט.למה אקזוטי? הוא לא תרגיל טוב?
נראה כמו בזבוז זמן מוחלט.
זה כתוב בתכנית שקנית בdumb bums במקרה?
מי אמר ש5 ק"ג זה המינימום?
בכל מקרה מה זה רלוונטי? ממתי יש תרגיל שהוא חובה?
הלםםםםםםםםחח כן
תפסיק לעשות תרגילים חסרי תועלת כאלה (כן, לחלוטין חסרי תועלת) ותתרכז בתרגילים סטנדרטיים
מסכים מאודהתרגיל לא חסר תועלת. הוא עובד על שרירים מסוימים בחזה
לא מסכים בכללאם היה חסר תועלת הוא לא היה קיים .
התרגיל לא חסר תועלת. הוא עובד על שרירים מסוימים בחזה, ואם היה חסר תועלת הוא לא היה קיים .
שיהיה לך בהצלחה עם התרגיל
תרגיל טוב בשביל לפתח מסת שריר כנראה שלא
חסר תועלת
מה טוב בתרגיל הזה? מה היתרונות שלו על פני תרגילים אחרים?לדעתי אחלה תרגיל בשביל לשמור על כתפיים בריאות עם ניהול עומס נכון, האם תרגיל טוב בשביל לפתח מסת שריר כנראה שלא יש תרגליים יותר יעילים הכל תלוי מטרה, אבל להגיד באופן נחרץ על תרגיל מסויים שהוא חסר תועלת מבלי להבין את המטרה זה קצת טיפשי
כמושרשמתי למטרת פיתוח שריר לא הייתי בוחר אותו זה ללא ספק אבל זה אחלה תרגיל לחזק את מפרק הכתף, עבודה בטווח מלא של *המפרק* עם עומס לאורך כל התנועהמה טוב בתרגיל הזה? מה היתרונות שלו על פני תרגילים אחרים?
לא ענית לי על השאלה.כמושרשמתי למטרת פיתוח שריר לא הייתי בוחר אותו זה ללא ספק אבל זה אחלה תרגיל לחזק את מפרק הכתף, עבודה בטווח מלא של *המפרק* עם עומס לאורך כל התנועה