עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו לדוגמא לבחור משקל שאתה לא בטוח בו ועוד אחרי שעשית ייבוש אגרסיבי
אני מניח שהוא מסתכל על כל מיני אנשים חזקים שברור שהם יודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים, אחר כך באמת הגיוני שהוא יחשוב שהם עשו הכל מושלם ועדיין נפצעו, אז זה מסביר מקרים מסויימים של כאלה שיודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים.אבל זה כבר לא תחת ההגדרה של להתאמן נכון ולעשות הכל מושלם כמו בסיטואציה שהוא תיאר, זה כבר לעשות אקטיבית משהו שמגביר סיכוי אפשרי לפציעה
אני מניח שהוא מסתכל על כל מיני אנשים חזקים שברור שהם יודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים, אחר כך באמת הגיוני שהוא יחשוב שהם עשו הכל מושלם ועדיין נפצעו, אז זה מסביר מקרים מסויימים של כאלה שיודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים.
תיאורטית אם עושים הכל נכון ואין בעיה רפואית ספציפית אז לא אמור לקרות כלום. אבל ברור לך שאף פעם זה לא יקרה ב100% נכון?בכל מקרה, אני שואל, אם בן אדם לא מתאמן לכשל בכלל בכל סט, כל החזרות שלו הן 6 ויותר, אוכל נכון ויושן נכון, ועושה תמיד את התרגילים נכון, ולא היה חולה, תמיד היה עושה DELOAD אחרי חודשיים, ובקיצור עובד נכון בהכל, ובכל מקרה נפצע, איך זה קורה? ממה? גנטיקה?
תיאורטית אם עושים הכל נכון ואין בעיה רפואית ספציפית אז לא אמור לקרות כלום. אבל ברור לך שאף פעם זה לא יקרה ב100% נכון?
כמו שאמרתי, אתה לא יכול לצפות כל דבר, ואתה גם לא יכול לשלוט בכל דבר, אז אתה לא יכול למנוע פציעות ב100%נראלי שיש אנשים שעשו הכל נכון ובכל מקרה נפצעו, לא יודע מה גורם לפציעות האלו לקרות