הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הסיבה לפציעות אם פעלנו נכונה למניעתן?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
אם מתחממים, אוכלים נכון ויושנים טוב, ומתאמנים נכון ולא מגיעים לאימון יתר, ובכל מקרה נפצעים, ממה זה נגרם?

אי אפשר 'למנוע' פציעות, אפשר למזער כמה שיותר את הסיכויים על ידי עשיית הכל נכון. בכל ענף ספורט למשל מספיקה תנועה אחת לא נכונה של חוסר מזל בחצי שנייה כדי לגרום לפציעה

לפעמים אתה לא עובד נכון ואתה לא מודע לזה. לפעמים אתה לוקח סיכון לפציעה, כמו לדוגמא לבחור משקל שאתה לא בטוח בו ועוד אחרי שעשית ייבוש אגרסיבי מהרגיל בתחרות פאוורליפטינג. לפעמים היית קצת חולה/ מיובש או משהו כזה וזה השפיע. לפעמים בגלל משקל מאוד כבד הטכניקה שלך השתנתה משמעותית.

כמו לדוגמא לבחור משקל שאתה לא בטוח בו ועוד אחרי שעשית ייבוש אגרסיבי

אבל זה כבר לא תחת ההגדרה של להתאמן נכון ולעשות הכל מושלם כמו בסיטואציה שהוא תיאר, זה כבר לעשות אקטיבית משהו שמגביר סיכוי אפשרי לפציעה

אבל זה כבר לא תחת ההגדרה של להתאמן נכון ולעשות הכל מושלם כמו בסיטואציה שהוא תיאר, זה כבר לעשות אקטיבית משהו שמגביר סיכוי אפשרי לפציעה
אני מניח שהוא מסתכל על כל מיני אנשים חזקים שברור שהם יודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים, אחר כך באמת הגיוני שהוא יחשוב שהם עשו הכל מושלם ועדיין נפצעו, אז זה מסביר מקרים מסויימים של כאלה שיודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהוא מסתכל על כל מיני אנשים חזקים שברור שהם יודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים, אחר כך באמת הגיוני שהוא יחשוב שהם עשו הכל מושלם ועדיין נפצעו, אז זה מסביר מקרים מסויימים של כאלה שיודעים מה הם עושים ועדיין נפצעים.

נגיד בן אדם נפצע בבנצ, סתם בסט של 8. אתה אומר שזה בגלל כמה פעמים בודדות שהוא עשה לא נכון? כמה פעמים בודדות של הגעה לכשל?

אני אישית הגעתי לכשל (אלו היו ימים שאמרו לכולם לעשות עד כשל כי זה האידיאל אז עשיתי) בכל סט באימון חזה שלי כמה שנים עם משקלים של 70-40 באימון שלי, ושנים לא ידעתי שיד ימין שלי בבנצ FLAT עם 0 מעלות שיפוע עם מוט ועם דמבלים, מגיע למצב של FLARED ELBOWS ולא קרה לי כלום...

בכל מקרה, אני שואל, אם בן אדם לא מתאמן לכשל בכלל בכל סט, כל החזרות שלו הן 6 ויותר, אוכל נכון ויושן נכון, ועושה תמיד את התרגילים נכון, ולא היה חולה, תמיד היה עושה DELOAD אחרי חודשיים, ובקיצור עובד נכון בהכל, ובכל מקרה נפצע, איך זה קורה? ממה? גנטיקה?

בכל מקרה, אני שואל, אם בן אדם לא מתאמן לכשל בכלל בכל סט, כל החזרות שלו הן 6 ויותר, אוכל נכון ויושן נכון, ועושה תמיד את התרגילים נכון, ולא היה חולה, תמיד היה עושה DELOAD אחרי חודשיים, ובקיצור עובד נכון בהכל, ובכל מקרה נפצע, איך זה קורה? ממה? גנטיקה?
תיאורטית אם עושים הכל נכון ואין בעיה רפואית ספציפית אז לא אמור לקרות כלום. אבל ברור לך שאף פעם זה לא יקרה ב100% נכון?

• פותח/ת השרשור
תיאורטית אם עושים הכל נכון ואין בעיה רפואית ספציפית אז לא אמור לקרות כלום. אבל ברור לך שאף פעם זה לא יקרה ב100% נכון?

נראלי שיש אנשים שעשו הכל נכון ובכל מקרה נפצעו, לא יודע מה גורם לפציעות האלו לקרות

נראלי שיש אנשים שעשו הכל נכון ובכל מקרה נפצעו, לא יודע מה גורם לפציעות האלו לקרות
כמו שאמרתי, אתה לא יכול לצפות כל דבר, ואתה גם לא יכול לשלוט בכל דבר, אז אתה לא יכול למנוע פציעות ב100%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית